- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
Yarın olmuştur derken dedigini anlamadim cnm ama iki uc gun bekle tekrar idrar testi yap net ciksrsa tekrar kan tahlil yaptirirsinAynen yarın olmuştur artış eğer gebelik var ise canım
Yani yarın kan versem çıkabilir diye dedim canımYarın olmuştur derken dedigini anlamadim cnm ama iki uc gun bekle tekrar idrar testi yap net ciksrsa tekrar kan tahlil yaptirirsin
Bence bekle canim cumaya kadarYani yarın kan versem çıkabilir diye dedim canım
İnşallh canım pozitif çıkarBence bekle canim cumaya kadar
Inşallahİnşallh canım pozitif çıkar
Doktorunu dinle bende. Benim de 2 hafta sonra gel demisti. 1 hafta sonra ciktigi halde. Bebek büyüsün istedi hem cinsiyeti de söyledi. Grafik 1 haftadan önce cikmiyo özel hastane bnmki bideKızlar ikili sonuc cikmis ama grafik goremiyorum hastaneden alicsm doktor carsamba gunu 10 gun sonrs gel sonuc icin dsmisti ama cikmis beklememe gerek.varmi randevuyu öne cektim dayanamayip ama cuma almistim carsambaya cektim niye 10 gun bekliyorumki cikmis sonucts bebegede bakriz gibisinden koonusmustu .ikili sonucu bakildigi gun doktor bebeklerinizide bakmismiydi ??
Aslında benim ultrasona göre de 13+4 çıktı . Yine de yorum yapmadı . Ben gördüğü halde yorum yapmadığını düşünüyorumGozun aydin cnm saglikli olsunda ogreniriz bende 12+3 de filan gitmistim doktor cinsiyete bakmadi malesef erken diye kimisi bakmiyor bile kimisi bakiyo tahmin ediyo doktor doktor degisiyo 13+6 da cuma gunu yeni doktoruma gidicem ilkkez doktor degistiriyorum ilkkez tanisicam ins söyler artik 14.hafta olucak çünkü 14 de görünürmüş bakalim suan 13+2 . sende bende wn fazla 2 3 hafta daha bekleriz sonra ogreniriz saglikli olsunlarda
2lide ulturason bakılır zaten kardeşim ense boyu ölçülüyorKızlar ikili sonuc cikmis ama grafik goremiyorum hastaneden alicsm doktor carsamba gunu 10 gun sonrs gel sonuc icin dsmisti ama cikmis beklememe gerek.varmi randevuyu öne cektim dayanamayip ama cuma almistim carsambaya cektim niye 10 gun bekliyorumki cikmis sonucts bebegede bakriz gibisinden koonusmustu .ikili sonucu bakildigi gun doktor bebeklerinizide bakmismiydi??
Canım galiba ara katları 9 kilo taşıyor. En alttaki ana kat 25 e kadar taşıyor diye biliyorum park yataklarda. Yeni doğan bebeği üst kata koyabiliyoruz. Bebek büyüdükçe inmesin düşmesin diye katları aşağı indiriyoruz. Bu şekil 3-4 yaşına kadar kullanılabildiğini okumuştumbu gorseldeki kac kiloya kadar alıyor bir de chicco mu bu onunkilerde 9 kilo yaziyor da en fazla 6 ay
Maalesef her doktor iyi değil canım ilgilenmiyorsa eğer değiştir doktorunuKızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi
Bana vermedi ilgilide değil başka doktora gitmeyi düşünüyorumKızlar sizin doktorlarınız telefon numaralarınızı veriyor mu. Benim Eskişehirdeki doktorum vermişti o kadar memnundum ki. Her sorumu yanıtlıyordu. Tahlil sonuçlarım için kendisi arıyordu beni hastaneye kadar yormuyordu pandemi sürecinde sık gelme diye. Burdaki doktorum numarasını vermedi. Tahlil yaptı 2 gün sonra gel dedi. Ben gelemem o kadar sık dedim. O zaman hastaneyi ara öğren dedi
Kimyasal gebelik yaşamışsın canım senBenim bir suphemde hamileliktdn önceki ay beta hcg 14 çıkmıştı doktor sayilmaz muallakta demisti ertesi gun adet oldum ins vardır zaten varsa git gide hcg yukselir idrar testide net ciksr kan testide yukswk cikar hayirlisi olsun bakalm
Bugün mü yaptın canım dün atmıştınkızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
Bir an önce kafamıza yatan bi doktor bulmak lazım. Vakit ilerliyorBana vermedi ilgilide değil başka doktora gitmeyi düşünüyorum