- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
Karadeniz'de limisin yoksaBenim göğsümün altından başladı mide göbek hele gün içinde su içtikçe şişiyor midem şiştikçe noluyor yav diyoruz. Ama bizde mide göbek popo maşallah zaten aileye çekersem sonum fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karadeniz'de limisin yoksaBenim göğsümün altından başladı mide göbek hele gün içinde su içtikçe şişiyor midem şiştikçe noluyor yav diyoruz. Ama bizde mide göbek popo maşallah zaten aileye çekersem sonum fena
Bişey olmaz canım sağlıklı doğsunlar da kilolar da verilirBenim göğsümün altından başladı mide göbek hele gün içinde su içtikçe şişiyor midem şiştikçe noluyor yav diyoruz. Ama bizde mide göbek popo maşallah zaten aileye çekersem sonum fena
Evet Karadenizliyim ama doğma büyüme istKaradeniz'de limisin yoksa
Aynen canım inşaaallahBişey olmaz canım sağlıklı doğsunlar da kilolar da verilir
Ben de KaradenizzzEvet Karadenizliyim ama doğma büyüme ist
Karadenizlilerde mide göbek sıkıntılı sanırımEn son
Ben de Karadenizzz
Aynen ne yesem midem taş gibi oluyor hayır hayır ben çok yemiyorum bırakmıyor ki rahat rahat doyayımKaradenizlilerde mide göbek sıkıntılı sanırım
Bende karadenizliyim ordan anladım insanlar estetik olur biz yok etmeye çalışırızEvet Karadenizliyim ama doğma büyüme ist
Yemeği seviyoruz annede Boşnak benim düşün 176 boyum kizimda 70 hamile kaldım 104 doğuma girdim göğüs 115 ti bildiğin yolda yürüyen penguendim şimdi 70 sim ama hiç kilo almadım çok şükür aşırı dikkat ediyorumAynen ne yesem midem taş gibi oluyor hayır hayır ben çok yemiyorum bırakmıyor ki rahat rahat doyayım
Ama canım bir dövme lahana yanına mısır ekmeği istiyor ki sorma ama yiyemem zaten osuruk böceği gibiyim mahfolurumYemeği seviyoruz annede Boşnak benim düşün 176 boyum kizimda 70 hamile kaldım 104 doğuma girdim göğüs 115 ti bildiğin yolda yürüyen penguendim şimdi 70 sim ama hiç kilo almadım çok şükür aşırı dikkat ediyorum
Sağlıklı olması önceliğimiz tabiki.❤Aman sağlıklı olsun da çok önemi yok. Ama ben de kızım olacakmış gibi hissediyorum bu sefer. İlk çocuğuma karnımı prensesimiz diye seviyorduk doktor ama bunun pipisi var demişti şimdi yine kız hissediyorum hem bunda bulantım daha fazla oldu ❤
Ben 1. 63 boyumla o kilodayım kız o zaman ben de yuvarlanan tekerlekYemeği seviyoruz annede Boşnak benim düşün 176 boyum kizimda 70 hamile kaldım 104 doğuma girdim göğüs 115 ti bildiğin yolda yürüyen penguendim şimdi 70 sim ama hiç kilo almadım çok şükür aşırı dikkat ediyorum
Merhaba, ben bugün Yetkin Karasu'ya muayene oldum. Çok iyi ilgileniyor. Ayrıntılı baktı çok memnun kaldım. Ben bu hastaneyi bilmiyordum. Doğum odalarınıda gördüm çok ferah. Doğum paketi alacağım .Aynen öyleymiş. Ben Ertan beye gidiyordum. Adam gitcem diye tuttrdu. Ama halen daha sistemde. Ahmet sözer beye alcağım. Bi doktr bulup benimsesem yeter bana. Eşime az önce dedim, keçiörendeymiş. Oraya gidelim olmadı dedi. Siz gidinde bakalım memnun kalacak mısınız? Ben devletdeyken gittim . Çok ilgiliydi maşallah. Özelde gittiğim doktorlara eşdi ilgisi. Ondan sonra gittiğim 2 kişiyi beğenmedim, başdan savar gibilerdi
Gözün aydın canım. Beğenmene sevindim. Çok kibar biri. Eğer ki bende memnun kalmasam gitceğim doktora ona gelirim. Keçiören biraz bana uzak diye karrsızım. Cinsiyetine de baktı mı?Merhaba, ben bugün Yetkin Karasu'ya muayene oldum. Çok iyi ilgileniyor. Ayrıntılı baktı çok memnun kaldım. Ben bu hastaneyi bilmiyordum. Doğum odalarınıda gördüm çok ferah. Doğum paketi alacağım .
Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin canimm saglikla kucaklamayi nasip etsin bnmde ac karna yine sislik oluyo tok olunca baya artıyor ee yakinda 4 aylik olucak daha sisicek o gobuslernormal ama bnde gobek deliginin altindan basliyo kasiga dogru asagida sislik nedenseYani bi ben değilim böle olan oh be, ben de diyorum bazen yoksa sadece şişliğim mi var bebek büyümuyo mu dıye kuruntu bile yaptım, ama sabahları aç karnına da aynı bölge şiş demek ki böyle oluyo, sağlıklı olsun da ama tabi gönlüm kıza daha çok kayıyo Allah hangisini hayırlı görürse onu versin, bu arada aynı benim de göbeğin altından başlayıp mide de dahil büyüyen yer,Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Bizde böyle güzeliz beeBen 1. 63 boyumla o kilodayım kız o zaman ben de yuvarlanan tekerlek
Bence de çok kışkırtıcıyızBizde böyle güzeliz bee
Hmm seninki alttan başlamış büyümeye demek ki işte ben de öyle olur dıye beklıyodum da orta kısımda bende, amaaaan herkesin farklı demek ki işteAllah hayirli saglikli evlat nasip etsin canimm saglikla kucaklamayi nasip etsin bnmde ac karna yine sislik oluyo tok olunca baya artıyor ee yakinda 4 aylik olucak daha sisicek o gobuslernormal ama bnde gobek deliginin altindan basliyo kasiga dogru asagida sislik nedense