2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla doğsun insALLAH kaç haftalık öğrendiniz benimde erkek dedi ama kesin değil değişebilir dedi 13+2 idi değişebilir diye düşünüyorum
Canım benim şuan 13+6
Gozun aydin, bir erkek annesi daha ben imom omega kullaniyorum, ayrica kalsiyum ve d vitamini de kullaniyorum.. saglikla gelsin bebisler ❤
Evet bende d vitamini kullanıyorum cnm amin inşallah
12. Haftadakı kontrolden snra ufak tefek sembolık bı kac sey aldım motive ediyor smdı her kontrol sonrası 30 a kdr ufak seyler alacağım inş
Bende almak istiyorum ama zamanında ne aceleleri var daha ne kdrlıkda hemen alışveriş yapmış dediğim gebeler geliyor aklıma vazgeçiyorum

Evet ablamında öyle oldu. Zaten 1 yaşından fazlasi da önerilmiyor artik pek. Emzirmek isteyen emzirsin de o en güclü anne sütü ilk 6 ayda geliyor en vitaminlisi. Sonra azalıyor niteligi. 1 sene yeterli bence
Bu konuda size katilamiycam 2 yıl emzirilmeli eğer sütun var ise emzirmelisin anne sütü üzerinde birçok deney yaptılar çocuğun grip olursa anne sütü resmen iyileştirmek için sütü degişime uğruyor birdaha böyle bir mucizeyi nereden bulacaklar araştırmanızı tavsiye ederim vitamin değeri asla değişmiyor çocuğa göre süt resmen değişime uğruyor eğer süt yok ise yapacak tabiki birşey yok

kızlar bu ara herkes kontrole gitti. kontrollerinizde sizinle bebek arasındaki damarlardaki geçişe bakıyor mu doktorlarımız. damarı dinliyorlar. bende gerginlik çıkmıştı Coraspirin e başlatmıştı doktorum. Tansiyon problemlerine, bebekte beslenme sıkıntısına falan neden oluyormuş. Bu sıkıntı bu kadar erken farkedilmiyormuş hep detaylı ultrason da çıkıyormuş. Erken teşhis iyidir diyorum ama korkuyorum yinede. şuan grupta sadece bende bu sıkıntı var görünüyor inşallah sizlerde olmasın.

Benim de o sekilde valla. Direk gögüs altından büyüyo göbegim. Şişlik de oluyo yukarda ama.Kızdır belki seninki de
Benim göbek deliginden bi tik asagidan basliyo şişlik
Yani bi ben değilim böle olan oh be, ben de diyorum bazen yoksa sadece şişliğim mi var bebek büyümuyo mu dıye kuruntu bile yaptım, ama sabahları aç karnına da aynı bölge şiş demek ki böyle oluyo, sağlıklı olsun da ama tabi gönlüm kıza daha çok kayıyo Allah hangisini hayırlı görürse onu versin, bu arada aynı benim de göbeğin altından başlayıp mide de dahil büyüyen yer,Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Evet katılıyorum ama 6 aydan sonra sütün değeri düşüyor ondan bahsettim

Canım bendede ikili taramada çıktı bebeğe giden damarda direnç. Ben zaten corasprin 100 mg kullanıyordum 150 mg a çıkardı drnum ecoprine geçtim.

Benim göğsümün altından başladı mide göbek hele gün içinde su içtikçe şişiyor midem şiştikçe noluyor yav diyoruz. Ama bizde mide göbek popo maşallah zaten aileye çekersem sonum fena

Canım bendede ikili taramada çıktı bebeğe giden damarda direnç. Ben zaten corasprin 100 mg kullanıyordum 150 mg a çıkardı drnum ecoprine geçtim.
cevabın için teşekkür ederim. doktorum önlem amaçlı gibi konuşmuştu ama interntte okuduklarımla çok endişelendim. bir nedeni yokmuş aspirinin iyi geldiğine dair yeterli veri de yokmuş. Senin doktorun neler söyledi? inşallah bir sorun olmaz bebeklerimiz de

Kalbini ferah tut canım. Hiç internette araştırmadım açıkcası. Zaten şuan değil ilerki aylarda sıkıntı yaşanabilirmiş bebeğin istenildiği gibi kilo almaması ya da tansiyonumuz çıkabilirmiş. O zamana gelelimde bi Allahın izniyle sende stres yapma

Kızlar ikinci kez anne olmaya hazırlanan var mı aranızda ve ilk çocuğunuz kaç yaşında? Benim 2018 şubat doğumlu bir oğluşum var

benim de 1 oğlum var 2015 doğumlu kardeşi doğduğunda 5buçuk yaşında olacak inşallah. Bakalım ne yapacağız 2 çocuk ile

Dun yine bagda ailecek toplandık ve babam yemekleri dokturdu resmen ama ben hala et falan yiyemiyorum.Kokusu bile midemi bulandırıyor.Sizde varmı etten,tavuktan tiksinen kızlar?

Yaa ben köfte yiyemiyorum yani yine eti zorla arada yiyorum. Gele mangal kokusu var ya bitiyor beni

2. çocuğu olacak annelerin hayali heralde gece beslenmesini erken kesmek, ben ilk çocuğumda 1 yaştan sonra kesmiştim yine de uyanıyordu ya, sonra gündüz de 2 yaş civarı bıraktı ondan sonra biraz düzgün uyumaya başlamıştı

İkinci bebe alışveriş listemizde mutlaka huni olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…