2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

13A859F5-74D6-4CC2-BD69-EA50E625C8B1.png

Her site ayrı birşey diyor. Ama günlük 400 ile 800 mcg alınması normalmiş. Bundaki miktar 400

Benim iki kontrol arasındaki en büyük korkum kalbi hala atıyor mu oluyor. Daha once yasadigim tecrübeden kaynaklı olabilir. Bu hamileligimde de lekelenmelerim kanama alanı vs olunca cinsiyet sormak hic aklima gelmedi açıkçası pek merak etmiyorum da. Benim için çocuk yapmak uzaya mekik fırlatmak kadar zordu belki bazılarına abartılı gelebilir bu tabir ama o kadar şey yaşadım ki.... Beni en iyi tup bebek anneleri anlar. Buz gibi ameliyathane transfer için doktoru beklerken yasadigim stres. Transferden sonra geçmek bilmeyen 12 gun sonunda testte negatifi gorunce yaşadığım o boşluk hissi...emeklerinin ziyan olmasi ve boşuna o kadar hormon tedavisi görüp duzenli olan adet düzeninin de bozulması.. ve daha birsuru şey tek dileğim bebegimi sağlıklı bir sekilde kucagima alabilmek. Bu forumda umarim baska kayıp yaşamayız hepimiz ve sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebislerimizi🤲
Cnm hic kolay degil gercekten benimde randevudan randevuya tek korkum kalbi atiyormu saglik mi sadece bu.Bunun disinda yok kilo aldm yok cinsiyeti bunlar biraz havada kaliyor acikcasi. Saglikla kucagimiza aliriz insallah

Kullan dediği multivitamini ve Omega 3 verirse burdan söyler misin canım. Ya bir de kullandığımız multivitaminde folik asit varsa bebeğe zararı olur mu onu da sorabilir misin zahmet olmazsa biraktiriyorlar ya folik asiti multivitaminlerin içinde var o benim kafamı karıştırıyor. Kaş yapalım derken göz çıkarmaya kim Allah korusun
Benim kullandığım multivitaminin içinde folik asit değil de folat var ama doktorum bırak demedi ben 12. Haftada sordum bırakayım mı diye içmek istemezsen zararı olmaz ama tavsiye ederim iç bundan dedi..

Benim kullandığım multivitaminin içinde folik asit değil de folat var ama doktorum bırak demedi ben 12. Haftada sordum bırakayım mı diye içmek istemezsen zararı olmaz ama tavsiye ederim iç bundan dedi..
Folat daha iyi folik asidin aktif formu daha iyi emiliyor bende folatlıdan alıcam hangisi senn multivi?

Cnm hic kolay degil gercekten benimde randevudan randevuya tek korkum kalbi atiyormu saglik mi sadece bu.Bunun disinda yok kilo aldm yok cinsiyeti bunlar biraz havada kaliyor acikcasi. Saglikla kucagimiza aliriz insallah
Aynen valla cinsiyet falan eğlencesi işin resmen.. her doktora kalbim agzimda giriyorum. 5 kilo aldım baya cok aldım takmıyorum ama saglık olsun. Demekki benim bünyem ilk aylar cabuk alacak napayim yani hayatımdaki en yüksek kilodayım su an 60 olmusum

Folat daha iyi folik asidin aktif formu daha iyi emiliyor bende folatlıdan alıcam hangisi senn multivi?
Aynen öyle diyorlar. Benim vitamini bir akrabamız yurt dışından getirmişti burada yok bildiğim kadarı ile.
Mega Food Baby&Me 120li olandan var bitene kadar kullanırım diye düşünüyorum

Multivitamini ben gebelik sonuna kdr kullanıcam canım almamiz gerekenler var icinde cünkü
Bende bitince alırım belki kuzum şuan baya var içinde uzun bir süre idare eder beni.😁 doktor hergün içmeyebilirsin demişti 1 gün iç 2 gün içme, 2 gün iç 1 gün içme ya da hergün iç fark etmez demişti. Vitamin ve ilaç konularında biraz rahat galiba doktorum 😁

Bende bitince alırım belki kuzum şuan baya var içinde uzun bir süre idare eder beni.😁 doktor hergün içmeyebilirsin demişti 1 gün iç 2 gün içme, 2 gün iç 1 gün içme ya da hergün iç fark etmez demişti. Vitamin ve ilaç konularında biraz rahat galiba doktorum 😁
Benimki de öyle ama ilaç degil gıda takviyesi vitaminler bize gıdadan alamadıklarımızı veriyor bence cok önemli 🙏

Benimki de öyle ama ilaç degil gıda takviyesi vitaminler bize gıdadan alamadıklarımızı veriyor bence cok önemli 🙏
Aynen öyle. Doktorum bir kere şey demişti ekstra vitamin alırsan ve bebeğinin daha iyi gelişeceğini düşünürsen psikolojik olarak kendini rahatlatmak adına içebilirsin bazı şeyler gerçekten beyinde bitiyor kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde ilerleyebilirsin ama içmezsen de bebeğe zararı olmaz demişti. Başka bir vitamin için söylemişti bunu.
Ben pek sebze ağırlıklı beslenemiyorum o yüzden vitamini kullanmaya devam edeceğim 🤗

Kızlar Nefes ismi nasıl sizce ? Yada Derin Nefes?? 😂
Nefes, Hayat, Ömür bu tarz isimleri severim bence güzel 😁 Derin Nefes aynı anda olmasın ama olacaksa. İkisinden biri olabilir. Derin nefes al, ver diye dalga geçilebilir ileride 😁 Bizde elzem ismini düşünüyoruz ammaa dalga geçilir mi insanlar bu nasıl isim der mi diye sorular var kafamızda 😁 Elzem'in yanı sıra Duru, İpek ve Ferah da seçenekler arasında

X