2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım. Bir de şu var zaten günümüzde besin değerleri eskisi gibi degil yiyeceklerin. Yesek bile az alıyoruz. Cogu insanda vitamin eksikligi var bilsede bilmesede. Hamileyken ekstra dikkat etmek lazım. Herkes icsin vitaminini

Ferah ismini cok begeniyodum. Eşim begenmedi istemedi. Bence cok güzel hem az hem anlamlı. İnsanın icine ferahlık verir gönlü ferah olur.. ama cocuk begenir mi ilerde bilmem

Kesinlikle katılıyorum zaten yediğimiz içtiğimiz belli değil ne kadar dikkat etsek de yok işte doğal değil Evde balık yağı var tedavi aşamasında kullanıyordum kutu hâlâ bitmedi ona devam etsem mi diyorum kararsız kaldım

Ferah ismini cok begeniyodum. Eşim begenmedi istemedi. Bence cok güzel hem az hem anlamlı. İnsanın icine ferahlık verir gönlü ferah olur.. ama cocuk begenir mi ilerde bilmem
Ferah isimli bir arkadaşım var ona seslenmek için bahane arardım ismini duymak hoşuma giderdi ona da söylerdim çok güzel sen memnun musun derdim çok seviyor, iki ismi var ama Ferah olani kullanıyor Eşim sevdi ama Elzem'i daha çok sevdi ben de bilemedim ne yapsam

Kızlar ilk 3 ay hiç mide bulantısı olmayan ve yeni yeni midesi bulanmaya başlayan var mı benim gibi. 3 ay hiç bir şeyim yoktu son bir haftadır özellikle acıkmaya başlayınca midem azıcık boşalsın öğürmeye başlıyorum. Çok saçma değil mi 3 aydır olmayan bulantı nerden çıktı şu an

Hiç bulantı sorunu yaşamadım desem yeridir. Geçenlerde benimde olmuştu ilk kez, anlık birşeymiş geçti. Acıkınca bulantı hissi hamilelik başından beri var ama öğürme derecesinde değil hafif hafif. Yol tutmazdı mesela ama artık yol uzunsa araba yolcuğu yapmak zorluyor bendeki değişiklikler bunlar

Nefes koyucaz çok büyük ihtimalle. Eşim rüyasında daha cinsiyet belli değilken Nefes diye şiir yazmış
Duru çok çok var ipek bende düşündüm ama kimseden onay gelmedi. Ama Ferah çok güzel çok nadir bir isim. Elzem i çok beğenmedim yalan soylemeyim sanki çok alay ederler gibi geldi bana canım. Ama Ferah çok hoşşş

Duru çok var diye bende kararsızım ama seviyorum İpek ismini de düşünmüşsün demek o da güzel bence.❤ Elzem ismine biz alışsak bile çevreden tepki gelir diye düşünüyorum çocukla alay etsinler istemem bu ismini şimdilik kayınvalideme söyledim sence nasıl diye aaa çok güzel elzem olsun dedi direk şaşırttı beni Ferah ismini de sevdi ama Elzem daha güzel dedi. Biz bi düşünelim tam alışamadım dedim Nefes ismini de sundum bu arada eşime, net birşey demedi. Bence de koyun gerçekten güzel.. Nefesim diye sevmek harika olacaktır.❤

Bakmama sebepleri sonuçların yanıltıcı olması kesin konuşmamaları. Doktorum son kontrolde cinsiyeti söyledi ama 16 17. Hafta gelmeden %100 demem ben demişti
Malese kimisi o yuzdsn tahmin bile yapmiyor iste doktor doktor fark var görsede demiyolar belkide bilerek . Cunku benm bebisde asiri hareketliydi hic durmadı. Bacak arasini net açtı bi ara ama doktor yinede bakmadi

ah onu atlamışım evimle işim arası 10 dk. gidene kadar kusma raddesine geliyorum yaniBilmiyorum inşallah seninki gibi kısa süreli geçer gider zormuş gerçekten. Ortada benim niye midem bulanmıyor yea diye geziyordum al işte olacağı buydu

O kadar okuyolar doktor oluyorlar ama vicdanlari olmuyor bazılarının ve soguk oluyolar .. hicbi doktor hastasina basta ben ayarlarım deyip yapamam daha teferruatli hastanede daha iyi bi doktora git ben sorumluluk almam demeyip ama yinede ben yaaparim ama yinede sen A doktoruna da bi sor B doktorunada git bi ton para ver bi sor ondsn sonrada gel bana paralari ode ben onlarin kararina gore karar veriyim ama senin basinada bisiy gelirse bastan soyleyeyim ben hicbirsey yapamam demez dememeli.. yazik yani insan cani bu . Madem anlamiyorsun gurura ne gerek var daha iyisine git de gec . Onun yuzunden 3 ay sonunda yeni doktor aramak zorunda kaldim.. simdi bakalim yeni doktorla anlasablcekmiyim icime sinecekmi o olmazsa tekrar doktor arayacakmiyim .. sıkıntı yasatti bana resmen ..

Malese kimisi o yuzdsn tahmin bile yapmiyor iste doktor doktor fark var görsede demiyolar belkide bilerek . Cunku benm bebisde asiri hareketliydi hic durmadı. Bacak arasini net açtı bi ara ama doktor yinede bakmadi
16. Haftada söylemesi en iyisi. Bi kız bi erkek olunca daha kafa karıştırıcı oluyor bak kıza çok yakınız alışverişe bile başladık, isim arıyoruz miniğimize ama erkek mi acaba diye hâlâ şüphe var içimizde. Bir sonraki randevuda netlesir. Böyle şüpheye düşmektense 1 kere ve net öğrenmeyi tercih ederdim

Vallahi o son cümle de bendim arada bir vurdu geçti bulantı aman aman yok dedim. İyi ki bulantı yaşamamışım, arada bir yoklamasını saymıyorum yok denecek kadar az. İnşallah seninde kısa sürelidir geçer gider

Cok bisiu alma biraz daha bekkle bence cnm..
Dogru o da dogru ama hicbi tahmin almayincada insan beklemekte zorlanıyor hala hicbisiy bilmiyoruz sonuctavalla Surekli acaba ne diye düşünüyorum ya

Cok bisiu alma biraz daha bekkle bence cnm..
Dogru o da dogru ama hicbi tahmin almayincada insan beklemekte zorlanıyor hala hicbisiy bilmiyoruz sonuctavalla Surekli acaba ne diye düşünüyorum ya
O kadar bekledim ki bebeğimi, elimde bir eşyası olsun dedim hoşuma gidiyor baktıkça sevdikçe Birkaç çorap ve 2 3 tane zıbın aldım daha almam zaten. İlerleyen zamanlarda alırım nasipse. İşin aslı ben doktora sordum o da söyledi eğer sormasam söylemeyecekti ya da sorunca hayır erken diyecekti ki deseydi takılmazdım merak ediyorum tabiki ama kafamdaki ilk soru cinsiyeti değil. Sanırım cinsiyeti çok çok çok merak edenlere denk geliyor böyle net doktorlar

Eşim bana hep nefesim der telde de nefesim diye kayıtlıyım

Olablr cnm . Gule gule guzel sağlıklı gunlerde giysin minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…