Birde ayrıyetden kabak çekirdeği bol bol yiyin. Dil ve zeka gelişimi için çok etkili.Kizlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben özel doktora daha gitmedim devlet doktoru da folik asiti bırak dedi ama vitamin hiç soykemedi ne balık yiyebiliyorum ne et ne sebze yemeği sadece domates peynir salatalık yeşil biberle ve ekmekle besleniyorum. Decavit haricinde ne kullanıyorsunuz multivitamin ve omega3
Ocean mummy kullanıyorum ben. 2 doktorum da iyi olduğunu söyledi. İçinde hamilelik sürecinden annenin ihtiyacı olan herşey var. 3 5 tane vitamin yutmak zorunda kalmıyorsunuzKizlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben özel doktora daha gitmedim devlet doktoru da folik asiti bırak dedi ama vitamin hiç soykemedi ne balık yiyebiliyorum ne et ne sebze yemeği sadece domates peynir salatalık yeşil biberle ve ekmekle besleniyorum. Decavit haricinde ne kullanıyorsunuz multivitamin ve omega3
Canım bende regenisis max kullanıom Dr brak yada devam et bşy demedi demir kan hapı bşy vermedi. Balık tavuk yiyemiom bende. Napcam bilemedim. Cok ilaç yanlısı Bi Dr deil Dr muz.Benim elimde şuan regenesis max var. Ama ayrıyetden paraya kıyıp iyinir omega hapı alcağım. Artık sezonda açıldığı için ayrıyetden balık yemeye önem verceğim. 4 aylık oldu. Beyin gelişimi için gıda önemli. Doğal yollardan almaya çalışsakda ilaçlar daha etkili..
Yaa öyle mi ben bakmamıştım internete doktor öyle demişti diye hatirladim18-22 yazıyor internette ben de 17-5 te falan gitmis olucam öyle cagirdi
Maalesef ben öğrenemedim Dr 16 da cinsiyete bakarız dedi. hiçte cinsiyet die tutturmuom valla kız yada erkek önceliğim sağlıklı olması.Meraba kızlar 12.ci haftasında cinsiyet öğrenen varmı. :)
Bende folik asiti bıraktım decavit dedi bitek doktor devlette hiç üzerinde durmuyorlar bende yarın özele gideceğim dediğin gibi hiç sağlıklı beslenemiyorum kahvaltı tarzı hep takviye şartKizlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben özel doktora daha gitmedim devlet doktoru da folik asiti bırak dedi ama vitamin hiç soykemedi ne balık yiyebiliyorum ne et ne sebze yemeği sadece domates peynir salatalık yeşil biberle ve ekmekle besleniyorum. Decavit haricinde ne kullanıyorsunuz multivitamin ve omega3
Ben de onu beğendim almayı dusundum fakat içinde folik asitte var folik asite devam edersek fazlası otizme neden oluyor diye bir yerden duymuştum sanki. Sizin bir bilginiz var miOcean mummy kullanıyorum ben. 2 doktorum da iyi olduğunu söyledi. İçinde hamilelik sürecinden annenin ihtiyacı olan herşey var. 3 5 tane vitamin yutmak zorunda kalmıyorsunuz
Kullan dediği multivitamini ve Omega 3 verirse burdan söyler misin canım. Ya bir de kullandığımız multivitaminde folik asit varsa bebeğe zararı olur mu onu da sorabilir misin zahmet olmazsa biraktiriyorlar ya folik asiti multivitaminlerin içinde var o benim kafamı karıştırıyor. Kaş yapalım derken göz çıkarmaya kim Allah korusunBende folik asiti bıraktım decavit dedi bitek doktor devlette hiç üzerinde durmuyorlar bende yarın özele gideceğim dediğin gibi hiç sağlıklı beslenemiyorum kahvaltı tarzı hep takviye şart
işYa herkes kontrole gittim deyip müjdeleri veriyor.Benim de haftaya kontrolüm.Ama herkesten güzel şeyler duydukça hem çok mutlu oluyorum hem de çok heyecanlanıyorum.Tam 1ay oldu.Nasil neler yapıyor çok merak ediyorum.
Canım insanın 10 çocuğu da olsa merak eder benceMaalesef ben öğrenemedim Dr 16 da cinsiyete bakarız dedi. hiçte cinsiyet die tutturmuom valla kız yada erkek önceliğim sağlıklı olması.
Soracağım yarın haber veririm canımKullan dediği multivitamini ve Omega 3 verirse burdan söyler misin canım. Ya bir de kullandığımız multivitaminde folik asit varsa bebeğe zararı olur mu onu da sorabilir misin zahmet olmazsa biraktiriyorlar ya folik asiti multivitaminlerin içinde var o benim kafamı karıştırıyor. Kaş yapalım derken göz çıkarmaya kim Allah korusun
Ben hem kalsiyum hem demir ilaci hem d vitamini hem de omega kullaniyorum, omeganin icinde folik asit oldugu icin doktor kullandigim folik asiti biraktirdi.Kullan dediği multivitamini ve Omega 3 verirse burdan söyler misin canım. Ya bir de kullandığımız multivitaminde folik asit varsa bebeğe zararı olur mu onu da sorabilir misin zahmet olmazsa biraktiriyorlar ya folik asiti multivitaminlerin içinde var o benim kafamı karıştırıyor. Kaş yapalım derken göz çıkarmaya kim Allah korusun
RE Genesis Max kullaniyorum.Kizlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben özel doktora daha gitmedim devlet doktoru da folik asiti bırak dedi ama vitamin hiç soykemedi ne balık yiyebiliyorum ne et ne sebze yemeği sadece domates peynir salatalık yeşil biberle ve ekmekle besleniyorum. Decavit haricinde ne kullanıyorsunuz multivitamin ve omega3
Ben de onu beğendim almayı dusundum fakat içinde folik asitte var folik asite devam edersek fazlası otizme neden oluyor diye bir yerden duymuştum sanki. Sizin bir bilginiz var mi