2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pamuk dedim ben begenmediler çok hoş bence neden olmasın.
Ay birsürü de güldüm hee büyük büyük ninelerimizden birinin adı pamukmuş öğrenince çok sevimli bulmuştum Tatlı sevimli ama çok daha fazla dalgaya müsait bence Bir dee Eylül var aklımda. Eylül ayında öğrendik kızımız olacağını, o mantık ile koyabilir miyim diye bir sordum kendime

Kizlar size kiz ismi onerip uyumaya gidiyorum
Almira , almila , mira , arya , asya , nil , nilüfer, tuana
Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Kerem , kıvanç, ali , kemal aklima simdilik bu kadar geldi

Bakmama sebepleri sonuçların yanıltıcı olması kesin konuşmamaları. Doktorum son kontrolde cinsiyeti söyledi ama 16 17. Hafta gelmeden %100 demem ben demişti
Evet ama 16. Haftada da kesin olmuyor ki benim yengem 8. Ayına kadar kız bebek dediler hop doğuma giderken erkek bebek dediler bebeğe mecbur kız kıyafeti giydirdi

Doğru diyorsun bakalım mecbur beklicez sağlıklı olsunda ne olursa olsun cinsiyeti kız erkek fark etmez

Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Kız isimlerinden Nil hariç gerisi pek benlik değil
Erkek olsaydı kesindi, Kerem Sirac olacaktı.

Evet ama 16. Haftada da kesin olmuyor ki benim yengem 8. Ayına kadar kız bebek dediler hop doğuma giderken erkek bebek dediler bebeğe mecbur kız kıyafeti giydirdi
Onlar istisna kuzum ya Doktorlar neden 16. Haftaya kadar bekliyor demekki bildikleri var yanılma payı düşüyor sanırım

bendede aynisi oldu12. haftadan sonra hem mide bulantısı hemde halsizlik bas donmesi.
Sanırım hormonlar tavan yapıyor bu yüzden oluyor.

Bence hangi isim içine siniyosa onu koy tatlım bu arada benim adım da Hayat öyle isimleri beğeniyorum demiştin ya ben küçükken ismimi sevmezdim sonra sevmeye başladım kızıma da Ebrar ismini koyduk daha bu isim meşhur olmamıştı kızım doğduktan sonra çok duyar olduk ben ismin anlamına çok önem veriyorum o yüzden o ismi koyduk zaten anlam daha önemli benim için kişiliğe tecelli ediyo , başta insanlara değişik geldi bazıları ismi hatırlayamadı ama sonra herkes alıştı iyi ki koymuşuz

Fetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş
Merhaba hayırlı olsun bende dün fetal dna için kan verdim 10 iş günü içinde çıkar dediler. Benim kan Ankara ya gitti. Sizin be kadar sürede çıktı? Birde siz cinsiyeti öğrenmeyi talep ettiniz mi direk raporda cinsiyette yazıyormuydu

Günaydın, beyaz akıntısı olan var mı acaba, şeffaf da degil bildigin beyaz... çok fazla değil, afedersiniz iç çamaşırım vs ıslanmıyor ama tuvalete gidince farkediyorum, 10 gündür, normal mi

Merhaba.tam on gunde sonuç çıkıyor.benimde Ankara'ya gitti ordanda Kore'ye gönderildi.cinsiyeti rapora yazamıyorlar yasal değil.onu telefonda söylüyorlar.benim yakın arkadaşım bu işi yapıyor o ilgilendi.benim sormama gerek kalmadı o bir heves söyledi zaten ☺

Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Biz kerem düşünüyoruz çok güzel Bi isim. Hayırlı saglıklı olsunlarda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…