Pamuk dedim ben begenmedilerO zaman bebeğin adı kesin kesin Nefes olmalışimdi daha çok emin oldum adınıza valla benim eşim pamuğum der bana arada. Pamuk mu koysam ki
Ay birsürü de güldüm heePamuk dedim ben begenmedilerçok hoş bence neden olmasın.
Evet ama 16. Haftada da kesin olmuyor ki benim yengem 8. Ayına kadar kız bebek dediler hop doğuma giderken erkek bebek dediler bebeğe mecbur kız kıyafeti giydirdiBakmama sebepleri sonuçların yanıltıcı olması kesin konuşmamaları. Doktorum son kontrolde cinsiyeti söyledi ama 16 17. Hafta gelmeden %100 demem ben demişti
Doğru diyorsun bakalım mecbur beklicez sağlıklı olsunda ne olursa olsun cinsiyeti kız erkek fark etmezDoktor doktor fark var çoğu burdaki arkadaslarin doktoru bakmis tahmin etmis sormadan bile bakan var ben israr etmeme rağmen kadin resmen laf soktu .
Kimiside garantici demekki belkide yanlis olup elestri aldigi olmustur ondan soylemiyordur bilemiyorum
Kız isimlerinden Nil hariç gerisi pek benlik değilKizlar size kiz ismi onerip uyumaya gidiyorum
Almira , almila , mira , arya , asya , nil , nilüfer, tuana
Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Kerem , kıvanç, ali , kemal aklima simdilik bu kadar geldi
Onlar istisna kuzum yaEvet ama 16. Haftada da kesin olmuyor ki benim yengem 8. Ayına kadar kız bebek dediler hop doğuma giderken erkek bebek dediler bebeğe mecbur kız kıyafeti giydirdi
bendede aynisi oldu12. haftadan sonra hem mide bulantısı hemde halsizlik bas donmesi.Kızlar ilk 3 ay hiç mide bulantısı olmayan ve yeni yeni midesi bulanmaya başlayan var mı benim gibi. 3 ay hiç bir şeyim yoktu son bir haftadır özellikle acıkmaya başlayınca midem azıcık boşalsın öğürmeye başlıyorum. Çok saçma değil mi 3 aydır olmayan bulantı nerden çıktı şu an
Duru çok var diye bende kararsızım ama seviyorumİpek ismini de düşünmüşsün demek o da güzel bence.❤ Elzem ismine biz alışsak bile çevreden tepki gelir diye düşünüyorum çocukla alay etsinler istemem bu ismini şimdilik kayınvalideme söyledim sence nasıl diye aaa çok güzel elzem olsun dedi direk şaşırttı beni Ferah ismini de sevdi ama Elzem daha güzel dedi. Biz bi düşünelim tam alışamadım dedim Nefes ismini de sundum bu arada eşime, net birşey demedi. Bence de koyun gerçekten güzel.. Nefesim diye sevmek harika olacaktır.❤
Merhaba hayırlı olsun bende dün fetal dna için kan verdim 10 iş günü içinde çıkar dediler. Benim kan Ankara ya gitti. Sizin be kadar sürede çıktı? Birde siz cinsiyeti öğrenmeyi talep ettiniz mi direk raporda cinsiyette yazıyormuyduFetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş
Merhaba.tam on gunde sonuç çıkıyor.benimde Ankara'ya gitti ordanda Kore'ye gönderildi.cinsiyeti rapora yazamıyorlar yasal değil.onu telefonda söylüyorlar.benim yakın arkadaşım bu işi yapıyor o ilgilendi.benim sormama gerek kalmadı o bir heves söyledi zaten ☺Merhaba hayırlı olsun bende dün fetal dna için kan verdim 10 iş günü içinde çıkar dediler. Benim kan Ankara ya gitti. Sizin be kadar sürede çıktı? Birde siz cinsiyeti öğrenmeyi talep ettiniz mi direk raporda cinsiyette yazıyormuydu
Gozun aydin canim cok sevindimFetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş
Bende 1:3781:7501 yazıyo bende kuzum
Çok teşekkür ederimGozun aydin canim cok sevindim❤
Biz kerem düşünüyoruz çok güzel Bi isim. Hayırlı saglıklı olsunlarda inşallahKizlar size kiz ismi onerip uyumaya gidiyorum
Almira , almila , mira , arya , asya , nil , nilüfer, tuana
Erkek onerilerim
Kendi düşündüğüm cagatay
Kerem , kıvanç, ali , kemal aklima simdilik bu kadar geldi
Gözün aydın canımFetal dna testi sonucum geldi.cok şükür herşey iyi çıktı.cinsiyette kesinleşti. Bade kızım ellerinizden öper teyzeleri♥ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş