2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen agir is yapma dinlen dusuk riski artık baya az ilk haftalara göre rahat olmaya çalış

Kizlar dun bisey sormustum kimse görmemiş arada kaldi sanirim tekrarliyim birdahaki kontrolu her seferinde gun sayan varmi yoksa bir benmi oleyim cinsiyetdd ogrenemedim ya ondanmi acaba bu bekleyişlerim kendi doktorumdan ümidi kestim zaten 16 18 den once cinsiyet bakmayacagini söyledi cuma gunu sonucumu alicam bebegi gorursem görürüm sonra oglen yeni dktorumla tanisicaz acaba o bakarmiki söylesem hem ilk gun kirmak istemeteblrde belki sonucta 14 hafta olucak tam 13+6 olucak haftaya cuma . Artik goreblrler bence dikkatli bakarda bebek gösterirse sizce ? 14.hafta o kdrda erken degil bnceya valla catliycam hergun acaba kizmi erkekmi diye düşünmekten hicbir yorumda alamadim zatenn off neyse saglikli olsunda insallah onemli olan o sadece mersk iste meraklanmadan duramıyorum

canım bende her randevumu heyecanla bekliyorum gün sayıyorum. ama cinsiyeti öğrenmek için bu kadar heyecanlanmamıştım açıkcası tamam önemliydi ama doktor 11 haftalıkken tahmin yaptığı zaman bile pek ciddiye almamıştım çok erken diye. zaten cinsiyet görmek için gitmedim randevularıma. rutin aylık kontrolüm gelince gittim. heyecanlanman normal ama biraz panik yapıyorsun gibi geliyor bana lütfen biraz relax
birde evet en erken 14 de görebiliyorlarmış ama lütfen kendini şartlama göremeyebilir daha çok üzülürsün. umarım görür ama görmezse lütfen üzme kendini

Canım senın erkek bence. Kendini bukadar yıpratma. Bnm Dr da öle 16 dedi ve bakmadı bile. Herkes nasıl 11 12 de öğreniyor anlamadım valla. Aman saglıklı olsun da valla önemli deil. 10+5de ki ultrason fotosunu ikra meyra ya attım erkek gibi dedi. 12 deki fotoyu attım kız gibi dedi. Bende hep erkek hissettim ama tabi 1 ay daha beklicem artık. Senın yeni Dr bence söyler.

Siz yeni doktorunuza sorun cinsiyet belli olur artik ben 15 gun once gttigmde kesib konusmamisti 12 haftalikti ozmn ikiliye girdigmde kiza benzetti tomurcuk vardi sadece genital bolumde bgn 14 haftalik oldu ve kesin kiz dedi genital organi gosterdi tomurcuk kaybolmustu sizde sorun mutlaka bi tahminde bulunur

Bende anlamadim 11 12 de cdden cok erken bencede nasil ogrenenler var bende anlamadim ablamda 13.haftada ogrenmisti ddgismedi cinsiyet .
Ssbretmek sıkıcı ama caresi yok

Ben tek cinsiyet icin degil iyimi acaba bebeğim diyede heyecanla bekliyorum 15+5 oldugu halde gitmemeye calısıyorum 16 haftalık olmayı bekledim pazartesi gitcem insallah

Ben haftalik vurunuyorum hala, erken dogum riskini dusuruyormus ve 30 a kadar kullanicaz dedi doktorum.
Bana 13. Haftaya kadar kullanmayıp da doktor değiştirince kullanmak garip geldi . Bana da öyle dedi . Erken doğumu engeller dedi . Umarım bebeğe de bir zararı yoktur

Insallah sorucam bakalmm

Bana 13. Haftaya kadar kullanmayıp da doktor değiştirince kullanmak garip geldi . Bana da öyle dedi . Erken doğumu engeller dedi . Umarım bebeğe de bir zararı yoktur
Prolutonun mu? Hic merak etmeyin bir zarari olsa bebek yapma tedavisinda kullanilmaz zaten..

Ben de her randevuya heyecanla gittim ama benim ilk onceligim hep kalp atisini duymak ve saglikli mi diye haber almak oldu, belki tup bebek oldugu icin bilmiyorum.

tabiki iyimi ddgilmi diye merakim daha oncelikli benmde ama cinsiyeti de ikisinide mersk ediyorum
Benim bir düşük birde bu hamileliğin kanamalı geçtiği icin hep iyimiki kalbi atıyormu hep bu şekilde gidiyorum canım hastaneye oyuzden 14haftaya kadar cinsiyeti sormak bile aklıma gelmiyordu yeni yeni cinsiyet merakı basladı

Slm kizlarr doktordan geldm smdi 14+2 gunlk olmus kizz geliyor cinsiyetimiz kesinleati cok sukur
Canım gözün aydın kız bebiş çok sanki bu aralar
Hepimiz iple çekiyoruz bebisler görmeyi emin ol sen daha fazla heyecanli ve panikledim sadce cinsiyeti öğrenince biraz daha rahatlarsın bi de tekmeleri hareketleri hissedince iyi olduğunu da bileceğiz o zaman daha rahat oluruz bende daha 2 hafta var normal randevuya ama yarına başka doktordan randevu aldım çikolata kisti vardi o patlamış dedi diğer doktor üzerinde durmadı o tedirgin ettiği için hemen gitmek istedim

Gozun aydin canm mide bulantisi benm hic olmadi o yuzden bisiy diyemiyorum Allah yardimcin olsun ins biran once gecer ama yardim eden arkadaslar olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…