2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde benimsedik artık kızı. Tosbağaö diye seviyoruz. Döşeği yorganı herşeyi hazır. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. İlki kız olanında evi bereketli olurmuş ama

Bizde benimsedik artık kızı. Tosbağaö diye seviyoruz. Döşeği yorganı herşeyi hazır. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. İlki kız olanında evi bereketli olurmuş ama
Hayalim 2.kizimi kucağıma almak ne kadar kız istesemde erkek gibime geliyor umarım yanılıyorumdur kız evlat cennet kapısıdır ne mutlu evde kız evladları olanlara

Kızlar korona iyice yayıldı biliyorsunuz etrafınızda hamile olup korona geçiren var mı nasıl oluyor hamile olunca

Evet net söyledi. Çok tatlı telaşlar. İçinize siner inşallah herşey. Bende örmüştüm battaniye☺☺ Güle güle kullanırlar inşallah
Amiin ya inşallah ❤ nakış türlerinin hepsini bilirim ama birtek örgü bilmiyorum onu da öğrenirim belki bu vesile ile

Kızlar korona iyice yayıldı biliyorsunuz etrafınızda hamile olup korona geçiren var mı nasıl oluyor hamile olunca
Allah korusun ama bunu ben de merak ediyorum
Kizlar bununla ilgili Dr Banu Çiftçi instagram hesabından cok guzel bir yazi paylaşmıştı isterseniz bir bakın. Cok rahatlatıcı bir yazıydı özet olarak hamilelerde daha ağır geçtiğine dair bilimsel hiçbir veri yok elimizde diyor stresin daha büyük bir tehlike olduğunu yazmıştı hamileler için. Allah herkesi korusun şu illetten inşallah

Amin canım inşallah

Pandemiden dolayı devletde randevu alamıyorm. Devletde yetkin karasu var. Ben çok beğendim. Cebecide. Şuan özelde devam ediyorm. Medical park a gidiyorm.
merhaba
ben yetkin karasudan randevu alamadım. ankara hastanesinde randevusuz bakılmıyormuş. telefon ettim artık orada çalışmıyormuş Medical parka geçmiş.

merhaba
ben yetkin karasudan randevu alamadım. ankara hastanesinde randevusuz bakılmıyormuş. telefon ettim artık orada çalışmıyormuş Medical parka geçmiş.
Hadi ya gerçekden mi?? Hangi medical parka geçmiş. Ben batıkent şubesine gidiyorm. İnşallh oradadrda ona giderim.

Okudum aslinda onu ama yasayan var mi ve etkileri ayni mi onu merak ediyorum..

Keçiören, haftaya randevu aldım. bakalım memnun kalırsam yazarım
Aynen öyleymiş. Ben Ertan beye gidiyordum. Adam gitcem diye tuttrdu. Ama halen daha sistemde. Ahmet sözer beye alcağım. Bi doktr bulup benimsesem yeter bana. Eşime az önce dedim, keçiörendeymiş. Oraya gidelim olmadı dedi. Siz gidinde bakalım memnun kalacak mısınız? Ben devletdeyken gittim . Çok ilgiliydi maşallah. Özelde gittiğim doktorlara eşdi ilgisi. Ondan sonra gittiğim 2 kişiyi beğenmedim, başdan savar gibilerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…