- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Gonlumddki fark etmez ama erkek dsha baskin sen nerden anladinCanım bence erkek bu rabbim gönlündekini nasip etsin
Kızda daha bir kibar duruyor bu baya erkek gibi kafası falanGonlumddki fark etmez ama erkek dsha baskin sen nerden anladin
Amin ins ne gıcık doktorum varya o kdr gopladi zipladj hatta bi ara bacak arasini bile acti ama doktor bakmadi bileKızda daha bir kibar duruyor bu baya erkek gibi kafası falanrabbim sağlıklısı ni nasip etsin inşALLAH
Bazıları aşırı sinirli gıcık oluyor değiştirince rahat edersin bende yarın 11 de gidicem benimkide 16 da söylerim dedi orta yerimizdeb çatlamaz sak iyidirAmin ins ne gıcık doktorum varya o kdr gopladi zipladj hatta bi ara bacak arasini bile acti ama doktor bakmadi bile
Hayalim 2.kizimi kucağıma almak ne kadar kız istesemde erkek gibime geliyor umarım yanılıyorumdur kız evlat cennet kapısıdır ne mutlu evde kız evladları olanlaraBizde benimsedik artık kızı. Tosbağaö diye seviyoruz. Döşeği yorganı herşeyi hazır. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. İlki kız olanında evi bereketli olurmuş ama
Amiin ya inşallahEvet net söyledi. Çok tatlı telaşlar. İçinize siner inşallah herşey. Bende örmüştüm battaniye☺☺ Güle güle kullanırlar inşallah
Allah korusun ama bunu ben de merak ediyorumKızlar korona iyice yayıldı biliyorsunuz etrafınızda hamile olup korona geçiren var mı nasıl oluyor hamile olunca
Ben de hem korkuyorum hem merak ediyorum bilgili olmakta önemliAllah korusun ama bunu ben de merak ediyorum
Kızlar korona iyice yayıldı biliyorsunuz etrafınızda hamile olup korona geçiren var mı nasıl oluyor hamile olunca
Kizlar bununla ilgili Dr Banu Çiftçi instagram hesabından cok guzel bir yazi paylaşmıştı isterseniz bir bakın. Cok rahatlatıcı bir yazıydı özet olarak hamilelerde daha ağır geçtiğine dair bilimsel hiçbir veri yok elimizde diyor stresin daha büyük bir tehlike olduğunu yazmıştı hamileler için. Allah herkesi korusun şu illetten inşallahAllah korusun ama bunu ben de merak ediyorum
Amin canım inşallahKizlar bununla ilgili Dr Banu Çiftçi instagram hesabından cok guzel bir yazi paylaşmıştı isterseniz bir bakın. Cok rahatlatıcı bir yazıydı özet olarak hamilelerde daha ağır geçtiğine dair bilimsel hiçbir veri yok elimizde diyor stresin daha büyük bir tehlike olduğunu yazmıştı hamileler için. Allah herkesi korusun şu illetten inşallah
VLLa catliyorum zaten benBazıları aşırı sinirli gıcık oluyor değiştirince rahat edersin bende yarın 11 de gidicem benimkide 16 da söylerim dedi orta yerimizdeb çatlamaz sak iyidir
merhabaPandemiden dolayı devletde randevu alamıyorm. Devletde yetkin karasu var. Ben çok beğendim. Cebecide. Şuan özelde devam ediyorm. Medical park a gidiyorm.
Hadi ya gerçekden mi?? Hangi medical parka geçmiş. Ben batıkent şubesine gidiyorm. İnşallh oradadrda ona giderim.merhaba
ben yetkin karasudan randevu alamadım. ankara hastanesinde randevusuz bakılmıyormuş. telefon ettim artık orada çalışmıyormuş Medical parka geçmiş.
Okudum aslinda onu ama yasayan var mi ve etkileri ayni mi onu merak ediyorum..Kizlar bununla ilgili Dr Banu Çiftçi instagram hesabından cok guzel bir yazi paylaşmıştı isterseniz bir bakın. Cok rahatlatıcı bir yazıydı özet olarak hamilelerde daha ağır geçtiğine dair bilimsel hiçbir veri yok elimizde diyor stresin daha büyük bir tehlike olduğunu yazmıştı hamileler için. Allah herkesi korusun şu illetten inşallah
Öyle dediler canmBanada erkek gibi geldi kafasi fln hayirlisi olsun saglikla gelsin cinsiyet 2. Plan ama insanda cok mrk ediyor
Keçiören, haftaya randevu aldım. bakalım memnun kalırsam yazarımHadi ya gerçekden mi?? Hangi medical parka geçmiş. Ben batıkent şubesine gidiyorm. İnşallh oradadrda ona giderim.
Herhalde sende tam tersi tutrmşOglumda kiz demisti cin takvimi oglan cikti doktoe kiz dedi bunda da erkek verior bi ben tuttramadm
Aynen öyleymiş. Ben Ertan beye gidiyordum. Adam gitcem diye tuttrdu. Ama halen daha sistemde. Ahmet sözer beye alcağım. Bi doktr bulup benimsesem yeter bana. Eşime az önce dedim, keçiörendeymiş. Oraya gidelim olmadı dedi. Siz gidinde bakalım memnun kalacak mısınız? Ben devletdeyken gittim . Çok ilgiliydi maşallah. Özelde gittiğim doktorlara eşdi ilgisi. Ondan sonra gittiğim 2 kişiyi beğenmedim, başdan savar gibilerdiKeçiören, haftaya randevu aldım. bakalım memnun kalırsam yazarım