Grafikteki siyah çizginiz yeşil alan içerisindeyse risk en az durumda diye yorumlanıyor. Bende biraz araştırdım sonuç çıkınca bu bilgiyi bulabildimKızlar bugün ikili test sonucum çıktı aöa hiçbişe anlamadım. Aranızda anlayan var mıdır
Sayfanın adı ne acaba ? Belki aynı yerden bahsetmiyoruzdurBana da tahmin yaptı. Bilemedi. Planlama yaparız bir sonrakine dedi. Yanlış tahmin olmuş ben nasıl bir sonrakine planlama yapayım onunla yani akıl var mantık var
Ben hiç kilo almıyorum ve korkuyorum birşey olurmu diye hala aynı kilodayım ya bebek büyümüyormu acabaKizlsr benim gibi spor ysptigi halde 3.5 kilo alan varmi . Simdide 25 dk kalca calstim yuruyus yapiyorum bandimda
Aynen bu şekilde söyledim doktora o bebek hareketi değil hissetmen imkansız çünkü bu haftalarda kalça derinliklerinde oluyor 15 haftadan sonra yukarıya çıkmaya başlıyor o yüzden 17.haftadan sonra hissedersiniz diyoruz dedi o hissettikleriniz gazdır ya da bağırsak hareketidir dediKızlar içimde bir korku var birkaç gündür hissedemiyorum 13 haftalık ama ben erken hissetmeye başlamıştım yani arada böyle dalgalanma gibi oluyordu elimi koyunca şimdi yok içimde bir korku var birşeymi oldu diye en son 2 eylülde gittim kontrole herşey iyiydi ama bilemiyorum sizde de böyle oluyormu bazen iyi değilmi hissetmiyorum veya acaba kalbine birşeymi oldu diye düşünceler geliyormu hep engel olamıyorum kendime ya
Bence zaten ilk aylar almamak daha iyi zateb ilk aylar vitaminlerle buyuyo yediklerimizle degil o yuzddn hic korkma tabikide buyuyorBen hiç kilo almıyorum ve korkuyorum birşey olurmu diye hala aynı kilodayım ya bebek büyümüyormu acaba
Ama benim doktorum sen zayıfsın hissedersin dedi ve bir kere ciddi anlamda oynadı ve bu gaz değildi ama kanıtlıyamıyorum tabiki ama bence hissediyoruz kesinlikleAynen bu şekilde söyledim doktora o bebek hareketi değil hissetmen imkansız çünkü bu haftalarda kalça derinliklerinde oluyor 15 haftadan sonra yukarıya çıkmaya başlıyor o yüzden 17.haftadan sonra hissedersiniz diyoruz dedi o hissettikleriniz gazdır ya da bağırsak hareketidir dedi
13 hafta cok erken ama benm 2. Gebeligm bazen unutuyorm a ben hamileydm demi diyormKızlar içimde bir korku var birkaç gündür hissedemiyorum 13 haftalık ama ben erken hissetmeye başlamıştım yani arada böyle dalgalanma gibi oluyordu elimi koyunca şimdi yok içimde bir korku var birşeymi oldu diye en son 2 eylülde gittim kontrole herşey iyiydi ama bilemiyorum sizde de böyle oluyormu bazen iyi değilmi hissetmiyorum veya acaba kalbine birşeymi oldu diye düşünceler geliyormu hep engel olamıyorum kendime ya ☹☹☹
Bende aynıyım.Hemde 2.gebelik olmasına rağmen sabah karnım dümdüz.Aksam da eski halim gibi.Hic belli olmuyor ya.Ben hiç kilo almıyorum ve korkuyorum birşey olurmu diye hala aynı kilodayım ya bebek büyümüyormu acaba
Ben şuan 12. Haftadayım ve 4.gebeliğim kesinlikle hissediyorum. Ama ara ara hissetmemek çok normalAma benim doktorum sen zayıfsın hissedersin dedi ve bir kere ciddi anlamda oynadı ve bu gaz değildi ama kanıtlıyamıyorum tabiki ama bence hissediyoruz kesinlikle
Henüz bişey demedi zaten peeinatolog takıp edıyoPeki Dr sana dedi mi amniyosentez yada fetal DNA yaptır istersen die.
Benim komşum 30 haftalık hamile idari izinde evde. Kocasının birlikte çalıştığı kişi pozitif çıkınca kocasinida test yaptılar oda pozitif cikti. Sonra kızada test yaptılar pozitif mis sadece halsizligim hafif grip olcak gibi hissediyodum bı haftadir oyuzden bol bol limon yedim dedi. Küçük hastanede doğum yapacaktı doktoru tedbir amaçlı büyük hastanede doğum yapmasını söylemiş başka hiç bi sıkıntısı yokmuşKızlar korona iyice yayıldı biliyorsunuz etrafınızda hamile olup korona geçiren var mı nasıl oluyor hamile olunca
Daha cok kucuk surekli hissetmemsn normal bence icin rahat olsunKızlar içimde bir korku var birkaç gündür hissedemiyorum 13 haftalık ama ben erken hissetmeye başlamıştım yani arada böyle dalgalanma gibi oluyordu elimi koyunca şimdi yok içimde bir korku var birşeymi oldu diye en son 2 eylülde gittim kontrole herşey iyiydi ama bilemiyorum sizde de böyle oluyormu bazen iyi değilmi hissetmiyorum veya acaba kalbine birşeymi oldu diye düşünceler geliyormu hep engel olamıyorum kendime ya
Çikolata ye canım çikolataya tepki veriyorlarKızlar içimde bir korku var birkaç gündür hissedemiyorum 13 haftalık ama ben erken hissetmeye başlamıştım yani arada böyle dalgalanma gibi oluyordu elimi koyunca şimdi yok içimde bir korku var birşeymi oldu diye en son 2 eylülde gittim kontrole herşey iyiydi ama bilemiyorum sizde de böyle oluyormu bazen iyi değilmi hissetmiyorum veya acaba kalbine birşeymi oldu diye düşünceler geliyormu hep engel olamıyorum kendime ya ☹☹☹
Bencede hissediyoruz bende son birkaç gündür hissediyorumAma benim doktorum sen zayıfsın hissedersin dedi ve bir kere ciddi anlamda oynadı ve bu gaz değildi ama kanıtlıyamıyorum tabiki ama bence hissediyoruz kesinlikle
Cinsiyet tahmini kesinSayfanın adı ne acaba ? Belki aynı yerden bahsetmiyoruzdur
Oy yaa biz de benimsedik ama inşallah birdaha yanılmaz doktor hatta bugün kıza uygun birkaç çorap zıbın falan aldıkBizde benimsedik artık kızı. Tosbağa diye seviyoruz. Döşeği yorganı herşeyi hazır. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. İlki kız olanında evi bereketli olurmuş ama
Ben de ilki kız olsun cok isterdim hatta hepsi olabilirOy yaa biz de benimsedik ama inşallah birdaha yanılmaz doktor hatta bugün kıza uygun birkaç çorap zıbın falan aldıkBende ilk çocuğum kız olsun isterdim hep. Rabbim gönlüme göre nasip etti sanırım.❤ Sanırım diyorum çünkü doktor kız olduğunu düşündüğünü vurgulasa da %100 demedi Artık bizim minik yine şaşırtır ise azıcık da pembiş giyer diyorum. Randevuyu iple çekiyorum içten içe korkuyorum çünkü bir sorun olursa diye. Cinsiyet vs gerçekten eğlencesi kafamı meşgul ediyorum. Zaten zor bulmuşum yavrumu. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne. ❤