2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün ikili test sonucum çıktı aöa hiçbişe anlamadım. Aranızda anlayan var mıdır
Grafikteki siyah çizginiz yeşil alan içerisindeyse risk en az durumda diye yorumlanıyor. Bende biraz araştırdım sonuç çıkınca bu bilgiyi bulabildim

Kızlar içimde bir korku var birkaç gündür hissedemiyorum 13 haftalık ama ben erken hissetmeye başlamıştım yani arada böyle dalgalanma gibi oluyordu elimi koyunca şimdi yok içimde bir korku var birşeymi oldu diye en son 2 eylülde gittim kontrole herşey iyiydi ama bilemiyorum sizde de böyle oluyormu bazen iyi değilmi hissetmiyorum veya acaba kalbine birşeymi oldu diye düşünceler geliyormu hep engel olamıyorum kendime ya

Aynen bu şekilde söyledim doktora o bebek hareketi değil hissetmen imkansız çünkü bu haftalarda kalça derinliklerinde oluyor 15 haftadan sonra yukarıya çıkmaya başlıyor o yüzden 17.haftadan sonra hissedersiniz diyoruz dedi o hissettikleriniz gazdır ya da bağırsak hareketidir dedi

Ama benim doktorum sen zayıfsın hissedersin dedi ve bir kere ciddi anlamda oynadı ve bu gaz değildi ama kanıtlıyamıyorum tabiki ama bence hissediyoruz kesinlikle

13 hafta cok erken ama benm 2. Gebeligm bazen unutuyorm a ben hamileydm demi diyorm

Her seferindd bi sonraki doktor randdvusunu bekliyorum acaba cinsiyet ogrenemedim diyemi ya boyle oluyor sizde olemisinz hep bi zaman geçsin biran once istegi var

Ama benim doktorum sen zayıfsın hissedersin dedi ve bir kere ciddi anlamda oynadı ve bu gaz değildi ama kanıtlıyamıyorum tabiki ama bence hissediyoruz kesinlikle
Ben şuan 12. Haftadayım ve 4.gebeliğim kesinlikle hissediyorum. Ama ara ara hissetmemek çok normal

Kızlar korona iyice yayıldı biliyorsunuz etrafınızda hamile olup korona geçiren var mı nasıl oluyor hamile olunca
Benim komşum 30 haftalık hamile idari izinde evde. Kocasının birlikte çalıştığı kişi pozitif çıkınca kocasinida test yaptılar oda pozitif cikti. Sonra kızada test yaptılar pozitif mis sadece halsizligim hafif grip olcak gibi hissediyodum bı haftadir oyuzden bol bol limon yedim dedi. Küçük hastanede doğum yapacaktı doktoru tedbir amaçlı büyük hastanede doğum yapmasını söylemiş başka hiç bi sıkıntısı yokmuş

Daha cok kucuk surekli hissetmemsn normal bence icin rahat olsun

Çikolata ye canım çikolataya tepki veriyorlar

Bencede hissediyoruz bende son birkaç gündür hissediyorum

Bizde benimsedik artık kızı. Tosbağa diye seviyoruz. Döşeği yorganı herşeyi hazır. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım. İlki kız olanında evi bereketli olurmuş ama
Oy yaa biz de benimsedik ama inşallah birdaha yanılmaz doktor hatta bugün kıza uygun birkaç çorap zıbın falan aldık Bende ilk çocuğum kız olsun isterdim hep. Rabbim gönlüme göre nasip etti sanırım.❤ Sanırım diyorum çünkü doktor kız olduğunu düşündüğünü vurgulasa da %100 demedi Artık bizim minik yine şaşırtır ise azıcık da pembiş giyer diyorum. Randevuyu iple çekiyorum içten içe korkuyorum çünkü bir sorun olursa diye. Cinsiyet vs gerçekten eğlencesi kafamı meşgul ediyorum. Zaten zor bulmuşum yavrumu. Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne.

Ben de ilki kız olsun cok isterdim hatta hepsi olabilir gönlüme göre oldu ama korkuyorum değişmez heralde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…