2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayarladı simdi gelmeye calisicak ins bi sorun olmazsa gelip hastaneden gtcek o ben kendim dönücem eve . Evetya senin o duruma biran önce bi care cozum bulunsa keske video cekwbilyosan video cek
Kalp atisi icin video cektim ama bu defa da ben odaklanamyorum doktor da rahat olmuyor gibi geldi bu defa cekmicem

Ben kızmış dedikçe çevremdekiler ağız birliği yapmış gbi bilmem kimede kız dediler sonrada erkek çıktı hikayeleri anlatıyorlar sinir oluyorum
Aynen bu millete yaranılmaz. Kız hissediyorum derken de oglun olcak bak gör derlerdi. Kızmış diyorum daha belli olmaz o 20. Haftada kesinleşir diyo hasbinallaaah

Hiç kg almadin.Belli bile değil hamile olduğun. yoksa bu da mi oğlan.Daha göbeğin çıkmamış.Bebek gelişmiyormu yoksa?
Ya bu insanların sözleri beni öldürecek ya.
Siz napiyosunuz kızlar böyle durumlarda.

Kullanmiyorum canim ise yaramaz diye dusundüm
Valla mucize benim icin oyle soyliyim, gecen hafta ilacim bitmisti yenisine baslamiyim nasil olsa 12-13 haftalik oldum kesilir herhalde bulantilarim dedim, 2 gun anamdan emdigim sut burnumdan geldi, 2 gunde 1 kilo verdim, ne su ne yemek hic bisi gitmedi bogazimdan ve en son safrayla kan geliyordu hemen doktorumu aradim devam et kullanmaya dedi, 2. Gunun sonunda kullanmaya basladim ertesi aksam gozumun onu aydinlandi. O sebeple eger doktorun veriyorsa bence ilac kullanabilirsin canim. Benim 3. Kutum bitecek, 4. Yu de al 16 ya kadar kullan dedi doktorum.

Yemek ne yicez peki
Tavuk et pirinç pilavı makarna her yemekte salata yoğurt 1 kase tam buğday ekmeği 1 er dilimi geçmiycek ara öğün ceviz fındık elma muz üzüm 3 saatte bir salatalık yiyorum tansiyonum düşük tuzlu yorum reflü m var birde ama çok işime yaradı ama kızımda çok tatlı yiyordum kendime engel olamıyordum şimdi agzima surmüyorum şekerim düşer gibi olursa hurma atıyorum ağzıma umarım sende de işe yarar

Kimseyi umursamiyorum, hee hee diyip geciyorum:) insanlari dinlerseek hooo hoooo

Valla benm 8 ay diyetle geçti simdi verdiklerimi 1 1 aliyorum ben takmiyimda kim taksin o acliktan kivrandigim geceler 40 derece sicakta yaptigim sporlar
Ay sorma millet öğle arası dürümleri gömerdi. Ben dikkat edecem diye sunta bisküviyle dururdum. Oh olsun diyetler boşa gidecek diyorlar

Tam bende 11+1 olacam canım bakalım ne diyecek ikili test yaptırdın mı ense kalınlığı vs bakıldı mı
Yaptırmadım canım. İlk çocuğumda da yaptırmadım 2 li 3lü ya da 4lü.ikiz gebelik olduğu için kendi doktorum perinatoloji uzmanı da görsün istedi. 2 hafta sonra ona da kontrol olacağım okadar

Cok sabirsizimdir ben ya
Hahahah kesin hicbiseyde solemeyeblr biraaz cekiniyorum doktordan biraz serrt mizacida var esprili tatli mizacida var ortaya karisik
Daha cook büyüyecek gobusler
Kuzum doktoruna sert mizaçlı bile olsa söylemese de sor birşey kaybetmezsin azarlayacak değil ya bak benim doktor da erkenden tahmin etmişti ama ben sorunca söylemişti sormadan söylemedi hatta bir sonraki kontrolde de söylemedi önceden tahmin etmiştiniz şimdi ne görünüyor dediğim de aa öyle mi deyip bakmıştı sormasam demeyecekti yani
Büyüsün göbüşler büyüsünnn Bak ben de çok sabirsizim 10+5te sordum aldım ağzımın payını değişince hiç iyi olmuyor bir de diyordum ki doktor söylemeden sormam ama dayanamayıp sormuştum.. hayırlısı olsun inşallah annesi ben de heyecanlıyım yarın için. Randevun kacta?

Ay ben senden 2 gün öndeyim bana 1 ay sonra gel dedi

Arkadaşlar anlamı sebebi ile eşimin çok sevdiği bir isim var. Zaman zaman cümle içinde de kullanırız hatta. Muhtemelen sevmeyeler çok olur gibi gibi, buna rağmen hoşuma da gitti sanırım..

Sizlere sormak istiyorum "Elzem" nasıl olur kızım için.
Anlamı: Çok gerekli olan, vazgeçilmez.
Diğer anlamı: Güvenilir, kararlı.

10 da sabah . Sabahlari kalabalik oluyomus hic sabah gitmedim ins cok beklemem . 11dede radyolojiden aldim ord napcaklar blmiyorum ikili icin kan alincak sanrm
10+5 dede cidden cok erkenmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…