- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızımda da 9 ay kustum kızartma baklagiller den asitli yiyeceklerden mayalı ürünlerden kahveden çiğ soğan'dan uzak dur yemek le.su içme 2 saat yatma ceviz elma laktoksuz sütü mutlaka ye iç haşlama ye bakalım değişecek mi bu hamileliğimde hiç kusmadim ben dikkat etmeme bağlıyorum umarım tez vakitte düzeltsinKizlar agliyorum artik bulantidan kusmaktan yoruldum safra kusuyorum bogazim yara oldu benim gibi perisan olan var mi
Yaa sana da mı vermedi.. Doktorumun huylarını yavaş yavaş öğreniyorum benimki biraz az ilaçla hamilelik yürüttürmek isteyenlerden galiba, öyle sezdim. Ya da bir sonraki kontrolde verir mi diyeceğim ama verecek olsa dün verirdi diyorum.Ben sadece multivitamin kullanıyorum. Demir vs ekstra takviye kullanmıyorum. Gerekli olsa verirdi doktor diye düşünüyorum.
Aha şuraya yazıyorum yarın doktor tahmin yaparsa bir sonraki kontrole kadar değişti mi değişmedi mi telaşı saracak seniRandevuya kaldi 12 saat
Olabilir kuzum eşim de takılıyor çoğu zaman o da farkında göbeğimin biraz büyüdüğünü. Benim göbek zaten vardı ama şuan fark etti eski halime göreAslinda çıkması normal cidden hamile gobegi olablr onla bir siskinlikde olunca sis duruyo gobuslerimiz
B Baharyagmuru35 sonuna kadar katiliyorum bu yorumaAha şuraya yazıyorum yarın doktor tahmin yaparsa bir sonraki kontrole kadar değişti mi değişmedi mi telaşı saracak seni
Gözün aydın canım benimde gönlüm kızdan yana hayırlısı bakalım cok sevindim senin adınaBugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun.
Senin bir dahaki kontrole netlesir o zaman. Bnm tam haftası imiş o zmn. Ben yeni yeni tatlı yemeye başladım cnm. Koca yaz geçti ne dondurma ne karpuz ağzıma süremedim. Tatli, seker, çikolata imkansız yiyemedim. Bu hafta karpuz yemeye başladım.Maşallah bebişe
Ya benim doktor erken tahmin yapıyor ama asıl cinsiyet belirleme günü gelmeden değişmez ve %100 demiyor o konuda biraz garantici. Her tahmini sonrası belirtiyor asıl 16 17. Hafta önemli diye
Bayadır yememişsin kuzum ben tedaviye başlayınca zararlı tüm gıdaları hayatımdan çıkardım ama çikolata hariç.. Onu yiyorum arada
Uzuun uzun bakıyorlar ayrıntılıda illaki denk gelir uygun açı. Bence kesin öğreneceksin.Şimdi daha çok merak ettim cumartesi ayrıntılıya gideceğim kesin öğrenirim inşallah
Tanıdık artık maviyiB Baharyagmuru35 sonuna kadar katiliyorum bu yoruma
Geçmi olsun canım. Benim de aynı. Ben prilam içiyordum. Onu da kestim. Yediklerimi çıkarıyorm. Yatarak geçiyor günüm. Boğazım artk parçalandı. Şişmişde. Kan bile geliyor. Yapacak birşy yok. Serum almıyorum. Çok şişiriyor. Çarpıntı bende de var. Ama bende troit çıktı ondan her gece ağlama nöbetleride geçiriyorm.Kizlar agliyorum artik bulantidan kusmaktan yoruldum safra kusuyorum bogazim yara oldu benim gibi perisan olan var mi
Ya bizde ufak bi sorun varmış. Dert etme de dedi ama anlamadık. O yüzden erken gidiyoruz kuzumBizim aynı haftaları ama bana 21 eylülde gel dedi 3 lü ultrasona bakacak. Kusmalarımızda aynı. Bi biteydi. Resmen gün doldurup kurtulmaya çalışıyorm
büyük ihtimalle normal diyecek bol su iç diyecek bizede haber ver kuzuB Baharyagmuru35 K KurkmantoluS @bayanaslan yarin ikili test icin gidicem sorucam carpintiyi insallah sonuclar da iyi cikar
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hastaneye gitsen bi kaç serum yesen biraz toparlanırsın aslında. İlaç kullanıyor muydun, kullanıyorsan oda mı işe yaramıyorKizlar agliyorum artik bulantidan kusmaktan yoruldum safra kusuyorum bogazim yara oldu benim gibi perisan olan var mi
Ay inşallah yoksa işimiz işUzuun uzun bakıyorlar ayrıntılıda illaki denk gelir uygun açı. Bence kesin öğreneceksin.
İlac kullanmiyorum canim ilk gebeligimde kullandim hic ise yaramamistiYa bizde ufak bi sorun varmış. Dert etme de dedi ama anlamadık. O yüzden erken gidiyoruz kuzum
büyük ihtimalle normal diyecek bol su iç diyecek bizede haber ver kuzu
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hastaneye gitsen bi kaç serum yesen biraz toparlanırsın aslında. İlaç kullanıyor muydun, kullanıyorsan oda mı işe yaramıyor
Ay inşallah yoksa işimiz iş
Hahahah kesin hicbiseyde solemeyeblr biraaz cekiniyorum doktordan biraz serrt mizacida var esprili tatli mizacida var ortaya karisikAha şuraya yazıyorum yarın doktor tahmin yaparsa bir sonraki kontrole kadar değişti mi değişmedi mi telaşı saracak seni
Geçmi olsun canım. Benim de aynı. Ben prilam içiyordum. Onu da kestim. Yediklerimi çıkarıyorm. Yatarak geçiyor günüm. Boğazım artk parçalandı. Şişmişde. Kan bile geliyor. Yapacak birşy yok. Serum almıyorum. Çok şişiriyor. Çarpıntı bende de var. Ama bende troit çıktı ondan her gece ağlama nöbetleride geçiriyorm.
Daha cook büyüyecek gobuslerOlabilir kuzum eşim de takılıyor çoğu zaman o da farkında göbeğimin biraz büyüdüğünü. Benim göbek zaten vardı ama şuan fark etti eski halime göre
Yemek ne yicez pekiKızımda da 9 ay kustum kızartma baklagiller den asitli yiyeceklerden mayalı ürünlerden kahveden çiğ soğan'dan uzak dur yemek le.su içme 2 saat yatma ceviz elma laktoksuz sütü mutlaka ye iç haşlama ye bakalım değişecek mi bu hamileliğimde hiç kusmadim ben dikkat etmeme bağlıyorum umarım tez vakitte düzeltsin
Kullanmiyorum canim ise yaramaz diye dusundümIlac kullanmiyor musun canim?
İnsallah canim bu arada uzulme benim gittigim hastane eşleri hic iceri almiyor yani babasi daha bir kere bile goremediBenimde yarin ikili var hadi hayirlisi cnm
İnsallahBen de yarın yaptırıyorum ikili testi canım hayırlı sonuçlarla inşallah