2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar agliyorum artik bulantidan kusmaktan yoruldum safra kusuyorum bogazim yara oldu benim gibi perisan olan var mi 🙁🙁🙁🙁
Kızımda da 9 ay kustum kızartma baklagiller den asitli yiyeceklerden mayalı ürünlerden kahveden çiğ soğan'dan uzak dur yemek le.su içme 2 saat yatma ceviz elma laktoksuz sütü mutlaka ye iç haşlama ye bakalım değişecek mi bu hamileliğimde hiç kusmadim ben dikkat etmeme bağlıyorum umarım tez vakitte düzeltsin 😔

Ben sadece multivitamin kullanıyorum. Demir vs ekstra takviye kullanmıyorum. Gerekli olsa verirdi doktor diye düşünüyorum.
Yaa sana da mı vermedi.. Doktorumun huylarını yavaş yavaş öğreniyorum benimki biraz az ilaçla hamilelik yürüttürmek isteyenlerden galiba, öyle sezdim. Ya da bir sonraki kontrolde verir mi diyeceğim ama verecek olsa dün verirdi diyorum.
17. Haftada gideceğim birdaha çünkü.

Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs🥳 doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun. 🥳🥳🥳
Gözün aydın canım benimde gönlüm kızdan yana hayırlısı bakalım cok sevindim senin adına

Maşallah bebişe 😍
Ya benim doktor erken tahmin yapıyor ama asıl cinsiyet belirleme günü gelmeden değişmez ve %100 demiyor o konuda biraz garantici. Her tahmini sonrası belirtiyor asıl 16 17. Hafta önemli diye 😁
Bayadır yememişsin kuzum ben tedaviye başlayınca zararlı tüm gıdaları hayatımdan çıkardım ama çikolata hariç.. Onu yiyorum arada 😑
Senin bir dahaki kontrole netlesir o zaman. Bnm tam haftası imiş o zmn. Ben yeni yeni tatlı yemeye başladım cnm. Koca yaz geçti ne dondurma ne karpuz ağzıma süremedim. Tatli, seker, çikolata imkansız yiyemedim. Bu hafta karpuz yemeye başladım.
Transferden bu yana 5 kilo verdim son 2 gündür kilo almaya başladım. Ama bulantılar hala devam ediyor.😔

Kizlar agliyorum artik bulantidan kusmaktan yoruldum safra kusuyorum bogazim yara oldu benim gibi perisan olan var mi 🙁🙁🙁🙁
Geçmi olsun canım. Benim de aynı. Ben prilam içiyordum. Onu da kestim. Yediklerimi çıkarıyorm. Yatarak geçiyor günüm. Boğazım artk parçalandı. Şişmişde. Kan bile geliyor. Yapacak birşy yok. Serum almıyorum. Çok şişiriyor. Çarpıntı bende de var. Ama bende troit çıktı ondan😕 her gece ağlama nöbetleride geçiriyorm.

Bizim aynı haftaları ama bana 21 eylülde gel dedi 3 lü ultrasona bakacak. Kusmalarımızda aynı. Bi biteydi. Resmen gün doldurup kurtulmaya çalışıyorm
Ya bizde ufak bi sorun varmış. Dert etme de dedi ama anlamadık. O yüzden erken gidiyoruz kuzum
B Baharyagmuru35 K KurkmantoluS @bayanaslan yarin ikili test icin gidicem sorucam carpintiyi insallah sonuclar da iyi cikar
büyük ihtimalle normal diyecek bol su iç diyecek 😀 bizede haber ver kuzu
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hastaneye gitsen bi kaç serum yesen biraz toparlanırsın aslında. İlaç kullanıyor muydun, kullanıyorsan oda mı işe yaramıyor😞
Uzuun uzun bakıyorlar ayrıntılıda illaki denk gelir uygun açı. Bence kesin öğreneceksin.😁
Ay inşallah😀 yoksa işimiz iş

Ya bizde ufak bi sorun varmış. Dert etme de dedi ama anlamadık. O yüzden erken gidiyoruz kuzum
büyük ihtimalle normal diyecek bol su iç diyecek 😀 bizede haber ver kuzu
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hastaneye gitsen bi kaç serum yesen biraz toparlanırsın aslında. İlaç kullanıyor muydun, kullanıyorsan oda mı işe yaramıyor😞

Ay inşallah😀 yoksa işimiz iş
İlac kullanmiyorum canim ilk gebeligimde kullandim hic ise yaramamisti

Troide ben de tekrar baktiricam Allah yardimcimi olsun
Geçmi olsun canım. Benim de aynı. Ben prilam içiyordum. Onu da kestim. Yediklerimi çıkarıyorm. Yatarak geçiyor günüm. Boğazım artk parçalandı. Şişmişde. Kan bile geliyor. Yapacak birşy yok. Serum almıyorum. Çok şişiriyor. Çarpıntı bende de var. Ama bende troit çıktı ondan😕 her gece ağlama nöbetleride geçiriyorm.

Kızımda da 9 ay kustum kızartma baklagiller den asitli yiyeceklerden mayalı ürünlerden kahveden çiğ soğan'dan uzak dur yemek le.su içme 2 saat yatma ceviz elma laktoksuz sütü mutlaka ye iç haşlama ye bakalım değişecek mi bu hamileliğimde hiç kusmadim ben dikkat etmeme bağlıyorum umarım tez vakitte düzeltsin 😔
Yemek ne yicez peki 😕

X