2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen. Erkek olanlar bile kız dediler. Bu yıl başında ise tam tersi olmuşdu kız dedikleri 18. Haftada erkek çıkmışdı. Etrafımda duydum çünkü.
Şimdi daha çok merak ettim cumartesi ayrıntılıya gideceğim kesin öğrenirim inşallah

Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli ise
Canim valla ben pek bilmiyorum burada okumustum, cok onemli diyenler vardi ama ben oturup arastirmadim acikcasi.. istersen bi google da bak arastir..

Teşekkür ederim cnm. Benim doktor kesin kız değişmez dedi.
Çikolatayı çok zor yedim transferden bu yana ilk defa çikolata yedim zorla, midem bulandı uzun bir süre. Ama değdi doktor zor yakaladı görüntüleri kıpır kıpır hiç durmadı yavrum.

Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli ise
Ben sadece multivitamin kullanıyorum. Demir vs ekstra takviye kullanmıyorum. Gerekli olsa verirdi doktor diye düşünüyorum.

Maşallah bebişe
Ya benim doktor erken tahmin yapıyor ama asıl cinsiyet belirleme günü gelmeden değişmez ve %100 demiyor o konuda biraz garantici. Her tahmini sonrası belirtiyor asıl 16 17. Hafta önemli diye
Bayadır yememişsin kuzum ben tedaviye başlayınca zararlı tüm gıdaları hayatımdan çıkardım ama çikolata hariç.. Onu yiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…