- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Şimdi daha çok merak ettimAynen. Erkek olanlar bile kız dediler. Bu yıl başında ise tam tersi olmuşdukız dedikleri 18. Haftada erkek çıkmışdı. Etrafımda duydum çünkü.
Canim valla ben pek bilmiyorum burada okumustum, cok onemli diyenler vardi ama ben oturup arastirmadim acikcasi.. istersen bi google da bak arastir..Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli ise
Olur kuzum bi araştırayım ben de en iyisiCanim valla ben pek bilmiyorum burada okumustum, cok onemli diyenler vardi ama ben oturup arastirmadim acikcasi.. istersen bi google da bak arastir..
Tam bende 11+1 olacam canım bakalım ne diyecek ikili test yaptırdın mı ense kalınlığı vs bakıldı mıGeçen hafta pzt gitmiştim 11 haftaydı ve dediğiniz gibi gaz bağırsak hareketi vs. Gibi değil hissettiğim daha farklıydı. Ama şuan pek bişi hissetmiyorum
Bak yine yağ dedi1.dr hamile degil hali baya az ne gzl valla cikmamasi da gzlbole yagmi değilmi belli degl insan saklasami saklmasami şaşıriyor
Bizim aynı haftaları ama bana 21 eylülde gel dedi 3 lü ultrasona bakacak. Kusmalarımızda aynı. Bi biteydi. Resmen gün doldurup kurtulmaya çalışıyormŞimdi daha çok merak ettimcumartesi ayrıntılıya gideceğim kesin öğrenirim inşallah
Yağsa da bebek desin yaaa. Ben eşime öyle diyorum göbek değil bu bebek diyorum.Bak yine yağ dedi
Esimde diyo hamile göbeğin oldu valla diyip siritiyoYağsa da bebek desin yaaa. Ben eşime öyle diyorum göbek değil bu bebek diyorum.
Bendede varya şişkinlik. Benm 12+3 bende 3.siradaji gibiyim sabahlari ac 2.sıradaki gibi3-4 arası benim zaten 14,5 hafta oldum normal demekki. Bende siskin var cok sabahları 3 gibi oluyo aksam 4
Seninki iyiymiş benimki yemedi bari hamile göbeğine benzese diyorEsimde diyo hamile göbeğin oldu valla diyip siritiyo
B Baharyagmuru35 K KurkmantoluS B bayanaslan yarin ikili test icin gidicem sorucam carpintiyi insallah sonuclar da iyi cikar
Teşekkür ederim cnm. Benim doktor kesin kız değişmez dedi.Gözün aydınnn seninki de şaşırtanlardan olmuş
Gerçekten bu sene kız senesi galibaa❤❤ ah bu minikler, diyorum ki erkek sandık kızmış güvenimi sarstı 17. Haftada gittiğimde tekrar şaka anne şaka kız değilim erkeğim ben der mi acaba diyorumderse doğunca poposunu ısıracağım
Tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensesBu arada şu çikolata olayları bir benimkini hareketlendirmiyor başka yiyecekler bulmam lazım
Çok geçmiş olsun canım ya yasadigin korkuyu tahmin ediyorum
İsim konusuna gelince ben de isim arıyorum ya. Yazdıkların arasından ise Beren diyorum
Benimde yarin ikili var hadi hayirlisi cnmB Baharyagmuru35 K KurkmantoluS B bayanaslan yarin ikili test icin gidicem sorucam carpintiyi insallah sonuclar da iyi cikar
Ben sadece multivitamin kullanıyorum. Demir vs ekstra takviye kullanmıyorum. Gerekli olsa verirdi doktor diye düşünüyorum.Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli ise
Maşallah bebişeTeşekkür ederim cnm. Benim doktor kesin kız değişmez dedi.
Çikolatayı çok zor yedim transferden bu yana ilk defa çikolata yedim zorla, midem bulandı uzun bir süre. Ama değdi doktor zor yakaladı görüntüleri kıpır kıpır hiç durmadı yavrum.
Ilac kullanmiyor musun canim?Kizlar agliyorum artik bulantidan kusmaktan yoruldum safra kusuyorum bogazim yara oldu benim gibi perisan olan var mi
Aslinda çıkması normal cidden hamile gobegi olablr onla bir siskinlikde olunca sis duruyo gobuslerimizSeninki iyiymiş benimki yemedi bari hamile göbeğine benzese diyor