2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın göremezse bana da 1 ay sonra gel diyecek canım 🤷‍♀️ Napalım göstermiyor sıpalar ☺
Sizin kac hafta kac gunluk benmde yarın kontrolum ve ikili var 12+4 olucak gerci saat itibariyle oldu bile cinsiyet ile ilgili bsdy derse doktorun etiketle cnm merak ettim yakinizya bakalm ne diycek doktorlar

Arkadaşlar anlamı sebebi ile eşimin çok sevdiği bir isim var. Zaman zaman cümle içinde de kullanırız hatta.😊 Muhtemelen sevmeyeler çok olur gibi gibi, buna rağmen hoşuma da gitti sanırım..🤗🌸

Sizlere sormak istiyorum "Elzem" nasıl olur kızım için.😊
Anlamı: Çok gerekli olan, vazgeçilmez.
Diğer anlamı: Güvenilir, kararlı.
Degisikmis onemli olan sizin icinize sinip beğenmesi cnm daha cok degisir dusunursunz😄

10 da sabah . Sabahlari kalabalik oluyomus hic sabah gitmedim ins cok beklemem . 11dede radyolojiden aldim ord napcaklar blmiyorum ikili icin kan alincak sanrm
10+5 dede cidden cok erkenmiş ama 😁
Radyolojide yapacak olabilir ikili için ultrasonu kuzum 😁 doktorun mu oradan randevu al dedi?
Evet baya baya erkendi kuzum🙈

Degisikmis onemli olan sizin icinize sinip beğenmesi cnm daha cok degisir dusunursunz😄
Değişik geliyor ilk duyunca ben de öyle oldum ben alışırım ama ilk duyan herkese değişik gelecek önemli olan "ay bu ne yeaaa" denmemesi😂 anlamı cidden benim için güzel. Kulağa gelişi nasıl bunu merak ediyorum.. Oğlumuzun ismi sabitti ve değişmeyecekti nettik kızı da netleyip bu stresi üzerimden atmak istiyorum 😁

Radyolojide yapacak olabilir ikili için ultrasonu kuzum 😁 doktorun mu oradan randevu al dedi?
Evet baya baya erkendi kuzum🙈
Bilmiyorumki ins 1 saat beklemeyiz esimin isi cok cok kalamayacak 11de yaparsa fena bilerek radyolojiye yetisiyim diye 10da aldim bekleme suresi filanda ekledim 10 da kendi doktorums aldim 11 e radyoloji verdi . Evet doktorum dedi randevu al diye

Değişik geliyor ilk duyunca ben de öyle oldum ben alışırım ama ilk duyan herkese değişik gelecek önemli olan "ay bu ne yeaaa" denmemesi😂 anlamı cidden benim için güzel. Kulağa gelişi nasıl bunu merak ediyorum.. Oğlumuzun ismi sabitti ve değişmeyecekti nettik kızı da netleyip bu stresi üzerimden atmak istiyorum 😁
Gerçek fikrimi solememi istersen isimle ilgili yorum yapabilrim 😁

Bilmiyorumki ins 1 saat beklemeyiz esimin isi cok cok kalamayacak 11de yaparsa fena bilerek radyolojiye yetisiyim diye 10da aldim bekleme suresi filanda ekledim 10 da kendi doktorums aldim 11 e radyoloji verdi . Evet doktorum dedi randevu al diye
Bana devlet hastanesinde ikili ultrasonu radyolojide çekilmişti anlatmıştım orada yarim kaldı testim özelde tekrar yaptırdım doktoruma orada odasında baktı ama. Beklemezsiniz diye düşünüyorum ya ben hep sabah gidiyorum 😁

İki tane elzem diye arkadasım vardi benim garip gelmedi o yüzden. Bana sorarsan eski güzel isim değişik. Zemzem diyoduk biz hep ama🤣

Alınmaca gücenmece yok, gerçek fikrinizi merak ediyorum tabiki. Bu yüzden sordum 😂 of harika isim bayılıyorum dediğim bir isim değil listemde de yok ama fikir işte 😁
Gerçek fikrim isim baya degisik cok kotu değil ama guzelde degil bence begenmedim pek ama onemli olan senin ve esinin begenmesi bu konuda annemi bile dinlemezdim ssdece fikir alırdım 🥰🤣

İki tane elzem diye arkadasım vardi benim garip gelmedi o yüzden. Bana sorarsan eski güzel isim değişik. Zemzem diyoduk biz hep ama🤣
Ayy nasıl ismini değiştirirler diye deneme yapıyordum birşey bulamamıştım zemzem iyimis 😂😂 senin kulağına aşinaymış o yüzden garipsemedin 😂 bu yorumunu güzel olarak aklıma yazıyorum 😜 şaka şaka. Kulağa nasıl geliyor 😂 elzem isimli arkadaşların isimlerinden memnun muydu😁

Gerçek fikrim isim baya degisik cok kotu değil ama guzelde degil bence begenmedim pek ama onemli olan senin ve esinin begenmesi bu konuda annemi bile dinlemezdim ssdece fikir alırdım 🥰🤣
Ben de senin gibi aradayım güzel mi değil mi bilemedim anlamını gerçekten sevdim ona eminim.. Bir süre elzem elzem diye deneme yapacağım😂 Tabiki eşimle sevmem önemli ama sizden de fikir almak istiyorum.😁 teşekkür ederim yorumun için 😍

İyi akşamlar hanımlar. Aranızda bilen varmı. Çok merak ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-09-00-31-23.png
    Screenshot_2020-09-09-00-31-23.png
    272,6 KB · Görüntüleme: 29
Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs🥳 doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun. 🥳🥳🥳
Gozun aydin cnm cok sevindim. Cin takvimi tuttu desene😄😄

X