2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimaa cok gecmis olsun cnm tedbirli ol . Isim azra güzel bnce berende güzel
Kuzum üzülme ya seni üzmek istemezdim kusura bakma ama inan üzülecek birşey yok. O heyecanlı bekleyiş bile çok güzel senin bekleme biraz sürdü o kadar ki sen geç öğrenmedin biz erken öğrendik. Valla ben hala emin olamıyorum. Ayrıntılıda değişir mi diye düşünmüyor değilim.

Bana da erkek olabilir birdaha atin demişti sonra keseyi de atmıştım erkek demişti ama tutmadı malesef birebir tutacak diye birşey yok kuzum doktor bile yanılıyor arkadaş da yanılabilir.

Sagol canim benimmm ❤ Ne zaman gideceksin bi daha benim demirim falan iyiydi ama baslayalim dedi, bir sonraki kontrole gitmeden once de kan vericem, tekrar bakicaz. Dilersen numarasi varsa ara sor yarin bi..
Kuzum daha dün gittim verecek olsa söylerdi kesin acaba vermeyecek mi? Birdaha 3 hafta sonra gideceğim 17 haftalık olunca

Yok canm seninle alakasi yok biraz şakayla karisik söyledim zaten . Beklemem lazım mecburen yapıck bisiy yok sende bidahaki kontrolde tekrar bakmasini soyle o zmn icn dahada rahat eder Bence

B Baharyagmuru35 canım kusura bakma sanki senin üzüldüğün bir şey üzerinden espri yapmış gibi olmuşum sonradan okuyunca farkettim cinsiyet meselesine çok üzüldüğünü anlayamadım ilk etapta. En yakın zamanda sen de ben de tüm öğrenemeyen arkadaşlarda öğreniriz umarım

Aynenn bizde de kız cocuk aşkı vardı hep insallah sizinde gönlünüze göre olurr

Masallah canımm

Gözün aydınnn seninki de şaşırtanlardan olmuş
Gerçekten bu sene kız senesi galibaa❤❤ ah bu minikler, diyorum ki erkek sandık kızmış güvenimi sarstı 17. Haftada gittiğimde tekrar şaka anne şaka kız değilim erkeğim ben der mi acaba diyorum derse doğunca poposunu ısıracağım
Tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses Bu arada şu çikolata olayları bir benimkini hareketlendirmiyor başka yiyecekler bulmam lazım
Çok geçmiş olsun canım ya yasadigin korkuyu tahmin ediyorum

İsim konusuna gelince ben de isim arıyorum ya. Yazdıkların arasından ise Beren diyorum

Evet canım öyle diyorlar genelde. Ama az önce okudum burdan bir arkadaş bugün kız olduğunu öğrenmiş kaç haftadir erkek demiş Dr. Lari. Yani en iyisi beklemek ya, kesin olarak 16 da belli olacak.
ALLAH sağlıklısı nasip etsin bende erkek olacak diye aşırı tribteydim sonra düşük tehlikem oluştu Perşembe gidicrm 12+5 olacak umarım kalkmıştır düşük riski en önemlisi sağlık kim erkek annesi olacaksa lütfen çiçeğe çiçek gibi bakması gerektiğini öğretsin biz kadınlar çünkü ALLAHin izni ile hayat vereniz biz çok özeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…