- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Insallah benmkidd der bisiyler ya coooook merak ediyorumValla çok emin bi şekilde söyledi Dr um cinsiyeti o hafta. Insllah yarın sen de öğrenirsin. Ben ilk çocuğunda 16. Haftaya kadar bekledim, dr um çok ketumdu. Emin olmadan söylemem diye inat etmişti. Şimdiki Dr um ise ben sormadan söyledi.
Kuzum üzülme ya seni üzmek istemezdimBole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimaa cok gecmis olsun cnm tedbirli ol . Isim azra güzel bnce berende güzel
Bana da erkek olabilir birdaha atin demişti sonra keseyi de atmıştım erkek demişti ama tutmadı malesefBenimde tüm takvimler kız gösterdi. İkrameyra nub için 'olmayabilir emin değilim ama erkek olabilir 1hafta sonra tekrar gönderin' dedi. Tekrar göndermedim ama kendi de olmayabilir demişti zaten. Sürpriz olmaz inşallah
Kuzum daha dün gittim verecek olsa söylerdi kesin acaba vermeyecek mi? Birdaha 3 hafta sonra gideceğim 17 haftalık oluncaSagol canim benimmm❤ Ne zaman gideceksin bi daha benim demirim falan iyiydi ama baslayalim dedi, bir sonraki kontrole gitmeden once de kan vericem, tekrar bakicaz. Dilersen numarasi varsa ara sor yarin bi..
Bugun bana da aynısı oldu çok sinir bozucuBen kızmış dedikçe çevremdekiler ağız birliği yapmış gbi bilmem kimede kız dediler sonrada erkek çıktı hikayeleri anlatıyorlar sinir oluyorum
Yok canm seninle alakasi yok biraz şakayla karisik söyledim zaten . Beklemem lazım mecburen yapıck bisiy yok sende bidahaki kontrolde tekrar bakmasini soyle o zmn icn dahada rahat eder BenceKuzum üzülme ya seni üzmek istemezdim ☹kusura bakma ama inan üzülecek birşey yok. O heyecanlı bekleyiş bile çok güzelsenin bekleme biraz sürdü o kadar ki sen geç öğrenmedin biz erken öğrendik. Valla ben hala emin olamıyorum. Ayrıntılıda değişir mi diye düşünmüyor değilim.
Canım sakin ol ya ben de öğrenemedim beni de telaşa verdinöğrenenlerin çoğu 14-15 haftalık bir kaç hafta daha önce hamile kalsaymışız keşke ama bence merak etmeyelim bizimki de kızdır heralde herkesim kız
Ohh canım valla rahatladım bugün amin canım sizin deÇoook sevindiiiimmm❤ Bi kız daha geliyor olleeyy Maşallah kuzum ❤ Biz de direk ayrıntılıyı bekleyeceğiz başka test yapmayacağız. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin canım hepimizinOhh, gözün aydın canım çok sevindim. Allahım bizlere de nasip etsinsağlıkla gelsin kızın
Aynenn bizde de kız cocuk aşkı vardı hep insallah sizinde gönlünüze göre olurrEtrafımda herkes erkek diyor ben inatla kızçin yaş erkek kese tahmini kız İkra Meyra yaptı erkek bebek fobim var ilk baş sağlıklısı sonra kızlısini nasip etsin eşim kız aşığı erkek olacak sanırım diyip ısınamadı bile bizde değişik kız aşıklığı var
Masallah canımmMerhaba arkadaslarbenim kontrolum vardi bugun, sukur hersey yolunda, tam gunu gunune gidiyor dedi doktorum, demir ilacina basladik kullandigim vitaminlere ilave olarak, proluton igneye devam dedi, 30. Haftaya kadar kullanicaz onu dedi, protein agirlikli beslen dedi veee oglusun olacak dedi alenen gosterdi bizim sipa kendini valla Allahim sonuna kadar boyle devam etsin ve saglikla alalim kucagimiza insallah ❤
3-4 arası benim zaten 14,5 hafta oldum normal demekki. Bende siskin var cok sabahları 3 gibi oluyo aksam 4Eki Görüntüle 2687252
Kizlar bu gorselde 1.kadin hamile olmayan digerleri 1.ay 2.ay 3.ay diye gidiyo yani 4.siradaki kadin 3 aylik hamile siz kacsiniz şuan ben 3.sıradaki kadar varim tam 2 aylik olan gibi
Gözün aydınnn seninki de şaşırtanlardan olmuşKızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı. Muayeneye girmeden 15 dakika once ece nin cikolatasini yedim öyle girdim ultrasona. Yavrum 1 dakika durmadı bir hareketler bir hareketlerdoktor diyor durmuyor hiç kafasını filan ölçtü organlarına baktı çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı görmedi. 4lu test için kan verdim 3 gün sonra o çıkacak.
12+3 te başka bir doktor erkek demişti ve benim hamileliğimi duyan gören kim varsa hepsi erkek olucak diyordu. Biz de erkeğe alıştırmıştık kendimizi arada oğlum diyordum.vee şokk bir kızım oluyor nasıl şaşırdık anlatamam hocada diyor erkek mi demistim çok sevindim ama en çok şaşırdık inanmakta bile güçlük çektik.
Şoku yeni atlatabildim ancak yazabildim.
Birde erken tahmin istemek iyi olmuyormuş. Avuç içi kadar sipaya rezil oldukoğlum diye diye
Çok geçmiş olsun canım ya yasadigin korkuyu tahmin ediyorumkızlar merhaba ne güzel artık cinsiyetleri çoğu kişi öğrendi herhalde. Bende deli gibi isim düşünüyorum ama bulamıyorum. Azra, Beren, Cemre bunlar geliyor aklıma. Önerilere açığım.
Bu arada bugün berbat bi gündü. Bulunduğum yerde 4 kere deprem oldu 4 küsür şiddetlerinde. eşimde daha gelmedi. Pıstım yerime korka korka bekliyorum gelmesini
ALLAH sağlıklısı nasip etsin bende erkek olacak diye aşırı tribteydim sonra düşük tehlikem oluştu Perşembe gidicrm 12+5 olacak umarım kalkmıştır düşük riski en önemlisi sağlık kim erkek annesi olacaksa lütfen çiçeğe çiçek gibi bakması gerektiğini öğretsin biz kadınlar çünkü ALLAHin izni ile hayat vereniz biz çok özelizEvet canım öyle diyorlar genelde. Ama az önce okudum burdan bir arkadaş bugün kız olduğunu öğrenmiş kaç haftadir erkek demiş Dr. Lari. Yani en iyisi beklemek ya, kesin olarak 16 da belli olacak.
Anladim canim vardir bi bildigi demekki, bilemedim ben deKuzum daha dün gittim verecek olsa söylerdi kesin acaba vermeyecek mi? Birdaha 3 hafta sonra gideceğim 17 haftalık olunca
Çok önemli mi yani hamileliğinde demir ilacı kullanmayan var mı ? Multivitamin kullanıyorum onun içinde bi miktar var ama.. Yarın bi mesaj atayım çok önemli iseAnladim canim vardir bi bildigi demekki, bilemedim ben dearayip sorsan..
Ben 2 gibiyim. Ama ruhen 3 hissediyorum.Eki Görüntüle 2687252
Kizlar bu gorselde 1.kadin hamile olmayan digerleri 1.ay 2.ay 3.ay diye gidiyo yani 4.siradaki kadin 3 aylik hamile siz kacsiniz şuan ben 3.sıradaki kadar varim tam 2 aylik olan gibi
Ekliyorum tatlımTeşekkür ederim kizlar
K KurkmantoluS cnm beni de listeye ekleyebilirsin doktorum kesin kız değişmez dedi