2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence çin takvimi falan nub, maya hepsi faso fiso.. geçen yıl ocakdan nisan a kadar erkekdi. Etrafımda kimi duysam erkek doğurdu. Bu yılda bence kız yılı. Çok nadir aralarda erkek var. Eskiler hep der.. tesadüf gibi olsa da erkek yılı kız yılı.. var. Çin takviminde mayısda hamile kalanlar hep mi kız... ordan bile yalan olduğu belli. Hepimizin yaşı çift , yılı çift

Yani bu topik full kız mı diyorsun

Doktorun adı neydi canım

Bole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimaa cok gecmis olsun cnm tedbirli ol . Isim azra güzel bnce berende güzel

Sizin de mi ikiz canım valla net hissediyorum ya gaz vs bağırsak hareketi değil ilk gebelikte 16.haftada hissetmiştim siz ne zaman kontrole gitmiştim iz kaç artı kaçtı

Benim hiç tutmadı hic bisey cim takvimi, biyolojik takvim kız dedi. İkra meyra ve mely de var orda ikisi de nub a kız dedi. Hatta tanıdığım biri var öyle cinsiyet tahmini yapıyor ona bile hesaplattirdim meraktan, kız dedi. ANCAK sonuç ERKEK. cok istiyirdum bir kızım olsun diye, oğlum var çok şükür, simdi iki tane oluyorlar. Bu arada hem 11+5 te ayrıntılı ultrason da perinatolog erkek dedi hem de kendi Dr um 12+5 te erkek dedi. iki ayrı Dr dan erkek diye duyunca ben kesinlestirdim. Acaba burda ki sonradan değişen arkadaşlar gibi değişir mi, vallahi kafam allak bullak oldu.

Eki Görüntüle 2687252
Kizlar bu gorselde 1.kadin hamile olmayan digerleri 1.ay 2.ay 3.ay diye gidiyo yani 4.siradaki kadin 3 aylik hamile siz kacsiniz şuan ben 3.sıradaki kadar varim tam 2 aylik olan gibi
Ben o kadar mide bulantısı ve kusmaya rağmen kendimi 7 deki gibi hissediyorum. Ne bu şişkinlik mi kilo mu bebek mi vallahi bilmiyorum. Hic bisey yiyemiyorum, sadece ekmek hamur işi

Bole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimaa cok gecmis olsun cnm tedbirli ol . Isim azra güzel bnce berende güzel

Canım sakin ol ya ben de öğrenemedim beni de telaşa verdin öğrenenlerin çoğu 14-15 haftalık bir kaç hafta daha önce hamile kalsaymışız keşke ama bence merak etmeyelim bizimki de kızdır heralde herkesim kız

B Baharyagmuru35 bu mesajım senin soruna cevaptı. Alıntılamayi unutmuşum

Erkekte pek değişmiyor canım hakkında hayırlısı olsun

Sizin de mi ikiz canım valla net hissediyorum ya gaz vs bağırsak hareketi değil ilk gebelikte 16.haftada hissetmiştim siz ne zaman kontrole gitmiştim iz kaç artı kaçtı
Geçen hafta pzt gitmiştim 11 haftaydı ve dediğiniz gibi gaz bağırsak hareketi vs. Gibi değil hissettiğim daha farklıydı. Ama şuan pek bişi hissetmiyorum

Bence sonra yeniden baktir bikac hafta gecince . Netmi solddi 12.haftada demekki yarın goreblr doktorum valla heyecanliyim
Valla çok emin bi şekilde söyledi Dr um cinsiyeti o hafta. Insllah yarın sen de öğrenirsin. Ben ilk çocuğunda 16. Haftaya kadar bekledim, dr um çok ketumdu. Emin olmadan söylemem diye inat etmişti. Şimdiki Dr um ise ben sormadan söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…