Yani bu topik full kız mı diyorsunBence çin takvimi falan nub, maya hepsi faso fiso.. geçen yıl ocakdan nisan a kadar erkekdi. Etrafımda kimi duysam erkek doğurdu. Bu yılda bence kız yılı. Çok nadir aralarda erkek var. Eskiler hep der.. tesadüf gibi olsa da erkek yılı kız yılı.. var. Çin takviminde mayısda hamile kalanlar hep mi kız... ordan bile yalan olduğu belli. Hepimizin yaşı çift , yılı çift
Doktorun adı neydi canımKızlar Dr dan cıktım şimdi. 10+5im. Ama 11 haftalık görünüo dedi Dr. Maşallah nasıl oynuo.şükür elhamdülillahama Dr alttan bakmak istedi izin vermedim. Korktum en son kanamam olmustu. Şükür herşeyi normal. Bide Dr memlketlim çıktı. Çok sevdim aşırı tatlı Bi bayan. Pendik medipol de tavsiye ederim Dr arayışında olanlara
Aynen. Erkek olanlar bile kız dediler. Bu yıl başında ise tam tersi olmuşduYani bu topik full kız mı diyorsun
Bole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimkızlar merhaba ne güzel artık cinsiyetleri çoğu kişi öğrendi herhalde. Bende deli gibi isim düşünüyorum ama bulamıyorum. Azra, Beren, Cemre bunlar geliyor aklıma. Önerilere açığım.
Bu arada bugün berbat bi gündü. Bulunduğum yerde 4 kere deprem oldu 4 küsür şiddetlerinde. eşimde daha gelmedi. Pıstım yerime korka korka bekliyorum gelmesini
Sizin de mi ikiz canım valla net hissediyorum ya gaz vs bağırsak hareketi değil ilk gebelikte 16.haftada hissetmiştim siz ne zaman kontrole gitmiştim iz kaç artı kaçtıBen geçen hafta kontrolde hissettim ve o esnada ekranda hareket göründü doktor hissetmen imkansız daha rahim duvarın bile değmiyor dedi bende heaaa dedim ama hissediyorum ikiz olduğu için galiba. İlk hamileliğimde 20. Hafta falandı hissettiğimde ama bunlar öyle değil. Sana da bu haftalarda imkansız diyecektir bilesin
3 canımEki Görüntüle 2687252
Kizlar bu gorselde 1.kadin hamile olmayan digerleri 1.ay 2.ay 3.ay diye gidiyo yani 4.siradaki kadin 3 aylik hamile siz kacsiniz şuan ben 3.sıradaki kadar varim tam 2 aylik olan gibi
Ben o kadar mide bulantısı ve kusmaya rağmen kendimi 7 deki gibi hissediyorum. Ne bu şişkinlik mi kilo mu bebek mi vallahi bilmiyorum. Hic bisey yiyemiyorum, sadece ekmek hamur işiEki Görüntüle 2687252
Kizlar bu gorselde 1.kadin hamile olmayan digerleri 1.ay 2.ay 3.ay diye gidiyo yani 4.siradaki kadin 3 aylik hamile siz kacsiniz şuan ben 3.sıradaki kadar varim tam 2 aylik olan gibi
Bole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimaa cok gecmis olsun cnm tedbirli ol . Isim azra güzel bnce berende güzel
B Baharyagmuru35 bu mesajım senin soruna cevaptı. Alıntılamayi unutmuşumBenim hiç tutmadı hic biseycim takvimi, biyolojik takvim kız dedi. İkra meyra ve mely de var orda ikisi de nub a kız dedi. Hatta tanıdığım biri var öyle cinsiyet tahmini yapıyor ona bile hesaplattirdim meraktan, kız dedi. ANCAK sonuç ERKEK. cok istiyirdum bir kızım olsun diye, oğlum var çok şükür, simdi iki tane oluyorlar. Bu arada hem 11+5 te ayrıntılı ultrason da perinatolog erkek dedi hem de kendi Dr um 12+5 te erkek dedi. iki ayrı Dr dan erkek diye duyunca ben kesinlestirdim. Acaba burda ki sonradan değişen arkadaşlar gibi değişir mi, vallahi kafam allak bullak oldu.
Erkekte pek değişmiyor canım hakkında hayırlısı olsunBenim hiç tutmadı hic biseycim takvimi, biyolojik takvim kız dedi. İkra meyra ve mely de var orda ikisi de nub a kız dedi. Hatta tanıdığım biri var öyle cinsiyet tahmini yapıyor ona bile hesaplattirdim meraktan, kız dedi. ANCAK sonuç ERKEK. cok istiyirdum bir kızım olsun diye, oğlum var çok şükür, simdi iki tane oluyorlar. Bu arada hem 11+5 te ayrıntılı ultrason da perinatolog erkek dedi hem de kendi Dr um 12+5 te erkek dedi. iki ayrı Dr dan erkek diye duyunca ben kesinlestirdim. Acaba burda ki sonradan değişen arkadaşlar gibi değişir mi, vallahi kafam allak bullak oldu.
Sacmalama sakin uzulme, uzulecek hicbisi yok. Daha minik bebegin biraz buyusun sen de ogreneceksin canim.Bole herkes ogrendi yazincs siz dahada üzülüyorum ya ben daha ogrenemedimaa cok gecmis olsun cnm tedbirli ol . Isim azra güzel bnce berende güzel
Insallah canimSacmalama sakin uzulme, uzulecek hicbisi yok. Daha minik bebegin biraz buyusun sen de ogreneceksin canim.
Bence sonra yeniden baktir bikac hafta gecince . Netmi solddi 12.haftada demekki yarın goreblr doktorum valla heyecanliyimB Baharyagmuru35 bu mesajım senin soruna cevaptı. Alıntılamayi unutmuşum
Geçen hafta pzt gitmiştim 11 haftaydı ve dediğiniz gibi gaz bağırsak hareketi vs. Gibi değil hissettiğim daha farklıydı. Ama şuan pek bişi hissetmiyorumSizin de mi ikiz canım valla net hissediyorum ya gaz vs bağırsak hareketi değil ilk gebelikte 16.haftada hissetmiştim siz ne zaman kontrole gitmiştim iz kaç artı kaçtı
Valla çok emin bi şekilde söyledi Dr um cinsiyeti o hafta. Insllah yarın sen de öğrenirsin. Ben ilk çocuğunda 16. Haftaya kadar bekledim, dr um çok ketumdu. Emin olmadan söylemem diye inat etmişti. Şimdiki Dr um ise ben sormadan söyledi.Bence sonra yeniden baktir bikac hafta gecince . Netmi solddi 12.haftada demekki yarın goreblr doktorum valla heyecanliyim
Evet canım öyle diyorlar genelde. Ama az önce okudum burdan bir arkadaş bugün kız olduğunu öğrenmiş kaç haftadir erkek demiş Dr. Lari. Yani en iyisi beklemek ya, kesin olarak 16 da belli olacak.Erkekte pek değişmiyor canım hakkında hayırlısı olsun