2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Yorumlara baktım da kilo alanlar var. Ben ilk aylarda verdiğim kilolarıda daha almadım. Yani ilk kiloma gelmedim henüz. Bu bi sorun mu ki yaa
Keske bende ole olsam kilom var zten bide aldim 3 kilo .bist olmaz asil bundan sonra alırsın cnm hic kafana takma ilk 3 sy zaten bebek bizden beslsnmiyo vitaminlerimizi aliyo

Çoğunuz öğrendiniz cinsiyetleri gozunuz aydin saglikla kucaklayin bebiklerinizi ..valla siz yazdıkça dahada meraklandim nasil sabredicem bu sabirsizlikla bilmiyorum 😪😪

Günaydın bende 58dim 58.5 olmuşum. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum kilo almamamı buna bağlıyorum. Bulantım kusmam hiç olmadı. akşamları 59.6 gibi çıkıyorum sabah yine eski rutine dönüyorum. ben kendimi iyi hissediyorum İnşAllah bebeğim de iyidir. Kilo alınır verilir ama insan yine de çok almak istemiyor:110:
En güzeli ni yapıyorsun ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 3 yıl uğraştım üstüne hamilelikte safram oldu şimdi aşırı dikkatliyim kiloyla bebeğin sağlığını n alakası yok günlük muzunu icebiliyorsan sütünü iç azda ceviz fındık miss sağlıkla doğsun bebislerimiz bana da dua edin Perşembe doktora gidicem düşük tehlikem ortadan kalkmış olsun 💞

Çoğunuz öğrendiniz cinsiyetleri gozunuz aydin saglikla kucaklayin bebiklerinizi ..valla siz yazdıkça dahada meraklandim nasil sabredicem bu sabirsizlikla bilmiyorum 😪😪
Doktorun söylemese bile sor sen yinede. Bir tahminde bulunursa yüzde kaç diye sor mutlaka canım. Bence bir tahminde bulunur

Keske bende ole olsam kilom var zten bide aldim 3 kilo .bist olmaz asil bundan sonra alırsın cnm hic kafana takma ilk 3 sy zaten bebek bizden beslsnmiyo vitaminlerimizi aliyo
Benimki 3 ayı geçti artık biliyor musun 😍😍 3 ay 3 hafta 😇

En güzeli ni yapıyorsun ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 3 yıl uğraştım üstüne hamilelikte safram oldu şimdi aşırı dikkatliyim kiloyla bebeğin sağlığını n alakası yok günlük muzunu icebiliyorsan sütünü iç azda ceviz fındık miss sağlıkla doğsun bebislerimiz bana da dua edin Perşembe doktora gidicem düşük tehlikem ortadan kalkmış olsun 💞
Ne güzel ikinci bebeğin olacak. Dualarım senin canım. Kalkmıştır inşAllah bizi bilgilendir mutlaka :KK200:

12+6 çıktı bugün. Geçen hafta çok ilerideydi. Bu hafta daha normal çıktı. 6,5cm boyu 😂
benimde ilerde çıkıyor 11+4 de 5.69 cmdi boyu doktor 12+4 demişti gününe 1 hafta ileri çıkmıştı :emir_bebek: insan seviniyor bir yandan normal mi diye de düşünmüyor değilim.

Merhaba kızlar 🙋 bende 10+6 tüp Bebek ile hamileyim mide bulantısı devam ediyor. İkili tarama istemiyorum ama önemli mi yaptırmayan var mı çoğu kişi de yanlış çıkıyor diye duydum?

X