Bazen kasılma oluyor bende uzannca geçiyorKızlar alt karninda ağri olan varmi. Tam ortada ayaga kalkinca sanki orda birsey var yürürken düşecek gibi. Uzaninca geciyor. Birde ağzimin tadi yok iştahım azaldi. Günde 3 litre su içen ben zar zor su iciyorum.
Neden canım beğenmedin mi doktoru
Sizinde hafta sonu büyük ihtimal 8000 lerde olur. Keseyi görür doktorunuz. Kaç gün geçdi batın üzerinden?Merhabalaar :)
Benim sonuçlar çıktı şuan değeriim 1479,65 çok şükür Rabbime cumartesi günü de doktordan randevum var bir de keseyle kalp atışını duysam hayırlısıyla..
Merhabalaar :)
Benim sonuçlar çıktı şuan değeriim 1479,65 çok şükür Rabbime cumartesi günü de doktordan randevum var bir de keseyle kalp atışını duysam hayırlısıyla..
İnşallahSizinde hafta sonu büyük ihtimal 8000 lerde olur. Keseyi görür doktorunuz. Kaç gün geçdi batın üzerinden?
Çok teşekkür ederiim Çarşamba günü yaptırmıştımHayirli olsun canim. 1 önceki testini nezaman yaptirmistin
Çok teşekkür ederiim Çarşamba günü yaptırmıştım
Çarşamba günü kaçdı?Çok teşekkür ederiim Çarşamba günü yaptırmıştım
Reglimin ilk günü olması gerekiyorduÇarşamba günü kaçdı?
Ben Kırıkkale’de yaşıyorum ama Ankara’da Tolga Ecemiş’in kliniği var oraya gidiyorum.Kızlar hangi şehirdesiniz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim söylemek isteyenler söyleyebilir mi? Belki aynı şehirden aynı hastaneye giden çıkar
Hayırdır inşallah sabah ne olucakKızlar ben erkenden yatiyorum. Insallah uyuyabilirim. Dün gecede 2 de uyudum. Biran önce sabah olsun ne olacaksa olsun istiyorum.
umarım üzülmeyiz hiç birimizSupermis canim bende pazartesi gideceğim kese icin cuma goremezsem uzulurum diye p.tesine aldim randevumu
canım bende de ara ara kasık yada bel ağrısı oluyor. Ve anlam veremediğim bi şekilde mide ağrısı da var.Kızlar alt karninda ağri olan varmi. Tam ortada ayaga kalkinca sanki orda birsey var yürürken düşecek gibi. Uzaninca geciyor. Birde ağzimin tadi yok iştahım azaldi. Günde 3 litre su içen ben zar zor su iciyorum.
ben o kadar bekleyenem sanırımUltrasona 14 temmuz gibi gidip 7. Haftada stres olmuyum diyorum sizler ne yapıyorsunuz
anladım canım rabbim yardımcınız olsunYok aksine çok ilgili ve tatlı bir kadin ama muayene ücreti tahlili testi bizi zorlayacak gibi..
ayy bende indireyim appleda da var mıKızlar hamilelik+ diye bi uygulama var gün gün detaylı bir şekilde gelişimi yazıyor şimdi inceledim ağlayasım geldi nasıl bir mucize bu
Oğlun uyudu bile miKızlar ben erkenden yatiyorum. Insallah uyuyabilirim. Dün gecede 2 de uyudum. Biran önce sabah olsun ne olacaksa olsun istiyorum.
Hayırdır inşallah sabah ne olucak
umarım üzülmeyiz hiç birimiz ☺
canım bende de ara ara kasık yada bel ağrısı oluyor. Ve anlam veremediğim bi şekilde mide ağrısı da var.
ben o kadar bekleyenem sanırım
anladım canım rabbim yardımcınız olsun
ayy bende indireyim appleda da var mı☺
Oğlun uyudu bile mi
Şaşırdım zaten erkenden uyuyorum demeneYok kuzu nerdeee tam yatiyoduk patlamis misir istedi
Play store den ındirdim ama vardır kesin çok tatlışayy bende indireyim appleda da var mı☺