- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Şaşırdım zaten erkenden uyuyorum demene
Hastane olarak nereyi düşünüyorsunBen Samsun ve Samsun varsa tavsiye edebilecek çok sevinirim daha 1 yıldır buradayım pek bilmiyorum doktorları
Bende de öyle ve 3 gündür ara ara devam ediyor korkmuyor değilim inşallah hersey yolundadirGünaydın kızlar galiba gebeliğin belirtilerini yaşamaya başladım. Dün gece sebepsiz yere ağlamaya başladım durdurmadım kendimisonra birden midem bulandı kosa kosa banyoya gittim ama sabah bulanti olmadi cok sukur. Dünden beri de sanki adet olacakmışım gibi karnım dizlerim ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?
Benimde 7 Mart diyorBenim de 7 mart görünüyor doğum tarihi ☺ hayırlı olsun bu arada
Selam kızlar
Sabah içimde bir gariplik idrar hamilelik testi yaptım silik çıktı. Sonra hemen kan vermeye çünkü daha önce kimyasal gecelik yaşamıştım. Lan testinde beta hcg 79 çıktı hala son adet 4 haziran doktor çarşamba tekrar gel artışa bakalım dedi ama ben nasıl bekliycem bilemiyorum ... Rabbim kucaklarımızı boş koymasın
Doğum hastanesine gideceğim şimdilik ama nasıl devam ederim bilmiyorum sende mı samsundasınHastane olarak nereyi düşünüyorsun
Yolundadır diye düşünüyorum bebiş yerlesirken yapıyor galibaBende de öyle ve 3 gündür ara ara devam ediyor korkmuyor değilim inşallah hersey yolundadir
değerin çok iyi. mide bulantın başladı mı?Kızlar az önce baktım hcg hormonum 6680 çıkmş. Ama kese var embriyoyu göremedi doktr. Yarın tekrar gideceğiz. Bakalım ne diycek. 22 temmzda 558 idi. %100 artş olmş bende .
ben de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. randevu bile almadım henüz.Ultrasona 14 temmuz gibi gidip 7. Haftada stres olmuyum diyorum sizler ne yapıyorsunuz
Bende inşallah haftaya cuma falan arar alırım diyorum sıkıntı yasamazsam inşallahben de aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. randevu bile almadım henüz.
indirdim kuzumPlay store den ındirdim ama vardır kesin çok tatlış
hadi hadi seninde hoşuna gidiyorki ikinciyi yaptınZaten her gece uyumaya karar vermem 20.00 uyumam en erken 23.00.... hic derdi istegi bitmeyen bir oğlum var. Yataga yatinca bile en az 45 dakika bıdı bıdı konuşuyor hic anlatacak mevzusu bitmiyor.
İnşallah canım inşallah sağlıkla ilerlerSelam kızlar
Sabah içimde bir gariplik idrar hamilelik testi yaptım silik çıktı. Sonra hemen kan vermeye çünkü daha önce kimyasal gecelik yaşamıştım. Lan testinde beta hcg 79 çıktı hala son adet 4 haziran doktor çarşamba tekrar gel artışa bakalım dedi ama ben nasıl bekliycem bilemiyorum ... Rabbim kucaklarımızı boş koymasın
140 geldi bu aksam. Senin son adet tarihin 31 mayısmıydıBugün tekrardan kan verdi mi kaç gekdi benimki 1195 geldi
indirdim kuzum
hadi hadi seninde hoşuna gidiyorki ikinciyi yaptın
İnşallah canım inşallah sağlıkla ilerler
İkisi bir olup senle uğraşmasındaBelki benimle ugrasmayi birakirda kardesine odaklanir.. ama bazen kafam kaldirmiyor. Aksam olunca narkoz yemis gibi oluyorum.
İkisi bir olup senle uğraşmasındaAllah yardımcın olsun canım benim
Yok sinoptayim ilk doğumu mu samsun da dogum hastanesinde yaptım ama kontrollerimibüyük anadolu da yaptırmış timDoğum hastanesine gideceğim şimdilik ama nasıl devam ederim bilmiyorum sende mı samsundasın
Kayseride hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettinizİkisi bir olup senle uğraşmasındaAllah yardımcın olsun canım benim
Evt 31 Mayıs ama bnm tup bebek 16 Haziran'da iki embriyo konuldu.140 geldi bu aksam. Senin son adet tarihin 31 mayısmıydı