- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
İnşallah güzel haberler alabilirizYaa çok sevindim
Teşekkür ederim canim seninde inş yarin haberlerini bekliyormMerhaba hayırlı olsun bebisin
Ben Samsun ve Samsun varsa tavsiye edebilecek çok sevinirim daha 1 yıldır buradayım pek bilmiyorum doktorlarıKızlar hangi şehirdesiniz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim söylemek isteyenler söyleyebilir mi? Belki aynı şehirden aynı hastaneye giden çıkar
Ben Çanakkale merkezdeyim özelde Hasan Çetin eKızlar hangi şehirdesiniz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim söylemek isteyenler söyleyebilir mi? Belki aynı şehirden aynı hastaneye giden çıkar
Ben Samsun ve Samsun varsa tavsiye edebilecek çok sevinirim daha 1 yıldır buradayım pek bilmiyorum doktorları
Bende Kayserideyim kızlarBen Çanakkale merkezdeyim özelde Hasan Çetin egidiyorum siz?
Kızlar hangi şehirdesiniz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim söylemek isteyenler söyleyebilir mi? Belki aynı şehirden aynı hastaneye giden çıkar
Neden canım beğenmedin mi doktoruEskişehir'deyim ben de . Özele gittim ama şehir hastanesinden devam edeceğim.
Canim sen kacinci gun kac degeri ile ogrenmistin dr sana neler soyledi bu arada ben devlete de Çarşamba GideceğimBende Kayserideyim kızlar
Boşuna tedirgin olma ben dış gebelik geçirdim biliyorum nasıl olduğunu.İnsallahbugün boyle gecince evet esimde bende epey tedirgin olduk 10 aydir istiyoruz cunku bugüne kısmet oldu biraz erken ogrenmisiz sanirim beklemek suan zor geliyor kalp atisina kadr tam sevincimizi yasayamayacagiz. Hepimizin hcgleri olmasi gereken gibi artış gösterir insallah
Canım ben çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Beklemem adet tarihim 23-24 dü ama doktor iğnenin 15.günü kan ver demişti. Yani 22sinde kan verdim 82 çıktı. Sonra 24 ünde tekrar verdim 270 çıktı. Doktor da değer artışı güzel 3 temmuzda gel keseye bakalım dediCanim sen kacinci gun kac degeri ile ogrenmistin dr sana neler soyledi bu arada ben devlete de Çarşamba Gideceğim
Supermis canim bende pazartesi gideceğim kese icin cuma goremezsem uzulurum diye p.tesine aldim randevumuCanım ben çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Beklemem adet tarihim 23-24 dü ama doktor iğnenin 15.günü kan ver demişti. Yani 22sinde kan verdim 82 çıktı. Sonra 24 ünde tekrar verdim 270 çıktı. Doktor da değer artışı güzel 3 temmuzda gel keseye bakalım dedi
Haklisin canim benim ilk oldugu icin cok tecrubesizim. Allah'ın sabirlar versin cok uzuldum insallah hayirlisiyla sende kavusursun. Bende ovulasyon, keciboynuzu petmezi,havuc suyu, çakşır suyu ile vucudumuzu destekledim cok şükür bu günlereBoşuna tedirgin olma ben dış gebelik geçirdim biliyorum nasıl olduğunu.
Yukarda da yazdım hcg değişkenlik gösterir ve artış herkesin farklıdır.
Ben sonraki gebelikte 34 le görümcem 7 ile öğrenmişti.
Önemli olan sağlıklı olması.
Bu arada bende 5.5 yıldır bekliyorum ve biri dış genelik biri 21 haftalık 2 kaybım var.
Sabrın sonu selamettir diyerek bekliyorum.
Sağol canım amin.çok iyi yapmışsın şimdide en önemli desteğin su suyu bol bol içmeniz lazım.Haklisin canim benim ilk oldugu icin cok tecrubesizim. Allah'ın sabirlar versin cok uzuldum insallah hayirlisiyla sende kavusursun. Bende ovulasyon, keciboynuzu petmezi,havuc suyu, çakşır suyu ile vucudumuzu destekledim cok şükür bu günlere
Bebek oluşmaya yeni başlamıştır canım.Kızlar az önce baktım hcg hormonum 6680 çıkmş. Ama kese var embriyoyu göremedi doktr. Yarın tekrar gideceğiz. Bakalım ne diycek. 22 temmzda 558 idi. %100 artş olmş bende .
Teşekkür ederim canim , dr da bol su dedi bugünSağol canım amin.çok iyi yapmışsın şimdide en önemli desteğin su suyu bol bol içmeniz lazım.
İstediğinizi sende diğer kızlarda sorabilirsiniz. Yarım kalsada tecrübe edindim az çok
Minikler suda yaşıyor çünkü onlara en iyi gelen su :)Teşekkür ederim canim , dr da bol su dedi bugün