2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şaşırdım zaten erkenden uyuyorum demene 😀

Zaten her gece uyumaya karar vermem 20.00 uyumam en erken 23.00.... hic derdi istegi bitmeyen bir oğlum var. Yataga yatinca bile en az 45 dakika bıdı bıdı konuşuyor hic anlatacak mevzusu bitmiyor. :işsiz:

Selam kızlar
Sabah içimde bir gariplik idrar hamilelik testi yaptım silik çıktı. Sonra hemen kan vermeye çünkü daha önce kimyasal gecelik yaşamıştım. Lan testinde beta hcg 79 çıktı hala son adet 4 haziran doktor çarşamba tekrar gel artışa bakalım dedi ama ben nasıl bekliycem bilemiyorum ... Rabbim kucaklarımızı boş koymasın

Günaydın kızlar galiba gebeliğin belirtilerini yaşamaya başladım. Dün gece sebepsiz yere ağlamaya başladım durdurmadım kendimi 😂sonra birden midem bulandı kosa kosa banyoya gittim 🙈 ama sabah bulanti olmadi cok sukur. Dünden beri de sanki adet olacakmışım gibi karnım dizlerim ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?
Bende de öyle ve 3 gündür ara ara devam ediyor korkmuyor değilim inşallah hersey yolundadir🙏

Selam kızlar
Sabah içimde bir gariplik idrar hamilelik testi yaptım silik çıktı. Sonra hemen kan vermeye çünkü daha önce kimyasal gecelik yaşamıştım. Lan testinde beta hcg 79 çıktı hala son adet 4 haziran doktor çarşamba tekrar gel artışa bakalım dedi ama ben nasıl bekliycem bilemiyorum ... Rabbim kucaklarımızı boş koymasın

Slm canim benimde 4 kimyasalim var. Kan pirtilasmasi varmis bende. kan sulandirici igne oluyorum hergün. Bende korkuyorum yine kimyasal olucak diye ilk degerim 177 ikinci degerim 359 yarin kontrolüm var .

Kızlar az önce baktım hcg hormonum 6680 çıkmş. Ama kese var embriyoyu göremedi doktr. Yarın tekrar gideceğiz. Bakalım ne diycek. 22 temmzda 558 idi. %100 artş olmş bende .
değerin çok iyi. mide bulantın başladı mı?

Play store den ındirdim ama vardır kesin çok tatlış😍
indirdim kuzum 😌
Zaten her gece uyumaya karar vermem 20.00 uyumam en erken 23.00.... hic derdi istegi bitmeyen bir oğlum var. Yataga yatinca bile en az 45 dakika bıdı bıdı konuşuyor hic anlatacak mevzusu bitmiyor. :işsiz:
hadi hadi seninde hoşuna gidiyorki ikinciyi yaptın 😀
Selam kızlar
İnşallah canım inşallah sağlıkla ilerler

X