Nasıl memnun kaldın mı önerebileceğin bir doktor var miYok sinoptayim ilk doğumu mu samsun da dogum hastanesinde yaptım ama kontrollerimibüyük anadolu da yaptırmış tim
Günaydınlar
Ya inşallah görürsün hepsini birdenGünaydınnbenim de haftaya çarşamba kontrolum var bakalım kese kalp atışı hepsini birden görebilecek miyim heyecan var doktorumuzun çok hastası var o yüzden en az bir hafta öncesinden randevu almak gerekiyo
Amin diyeyimSagol canim. Darisi basına diyelim ozaman.
Dünyam hastanesi canım. İbrahim demir.Kayseride hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettiniz
Ya inşallah görürsün hepsini birdenya sorma devlet hastanesinde de öyle istediğin doktoru bulmak zor randevu bulmak bile zor hem eşim de yanında olsun isterdik almıyorlar ki onu da
Hadi güzel haberlerle geleceksinKızlar ben doktora gidiyorum dua edin bana ne olur .
Hadi güzel haberlerle geleceksin
Kızlar ben doktora gidiyorum dua edin bana ne olur .
Stres yapma kız durInsallahhh kuzum 9.45 randevum. kalbim ağzımda atiyor resmen.
İnşallah her şey güzel olur
Benim daha vaarCuma görürüm seni
Hastanenin içine dahi almadılar daha önce ama bebek için değildi o zaman kesinlikle öyle gidipte tek başına bi garip hayalık bu değildiHadi yageçen gidişimizde aldılar eşimi inşallah yeni bi uygulamaya başlamazlar bu süreçte insan eşinin desteğini de almak istiyo onu yanında istiyo haklı olarak başka bir hastaneye gitme olasılığınız var mı
Hastanenin içine dahi almadılar daha önce ama bebek için değildi o zaman kesinlikle öyle gidipte tek başına bi garip hayalık bu değildi
Benim daha vaar
Geliyorlar kız hemen benimkide çok gidiyor muayene sırasjndaDoktorun ameliyati varmis.. Insallah alır