2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar merhaba uzun zamandır girmemiştim . Sizde bebişlerinizde iyidir inşallah . Bana bir konuda yardımcı olun lütfen . Kızım ne emzik ne biberon şimdiye kadar asla kabul etmedi .3 aylıkken işe başladım, annem saolsun kaşık kaşık sütle besledi . Akşamları ve geceleride hep emzirdim . Ek gıdaya bile bu yüzden doktoru 5 aylık başlattı . Çok şükür 14 aya girecek. Ben yanındayken sadece memede uyuyor ve gece meme için defalarca uyanıyor, bu yüzden memeden kesmeyi düşünüyordum en geç ağustosta . Cünkü neredeyse hiç uyumuyorum .1 haftadır ilk azı dişleri çıkıyor çok ağrılı durumda. mememi yara yapmıştı ve meme yara olduğu için tiksindi sanırım ,şuan asla istemiyor memeyi . Ama uyumak için destek alamadığı içinde sürekli ağlıyor ve uyuyamıyor ne yapacağımı şaşırdım .bende zaten bıraktıracaktım, şimdi kendisi almazken bıraktırayım memeyi diyorum. Başka destek lazım ayağımda sallayarak uyutmaya alıştıracağım artık , ben yokken bu şekilde uyuyor cünki, ama bana sallatmıyordu .sizin öneriniz ne ,ilerde bu konudada sıkıntı yaşarmıyım şuan asla desteksiz uyumuyor

Topuğun başına döndüm okudum biraz ne günler geçirmişiz ilk hamilelik haberi @neysol dan gelmis sonra benden beta takibi kese bekleyişi kalp atışı ne gunlermissimdi büyüdüler bile kuzucuklar
Bende arada bir açıp o heyecanlı günlerde yazdığım mesajları okuyorum. O anki heyecanı o mesajlarla yine yaşıyorum sanki

Kucağında sakinleştirmeye denesen sakinleşince yatağına koyarsın bir zaman sonra sallamaktan çileye dönüşüyor. Ama annenin de aynı taktiği uygulaması lazım. Kızım 2 yaşındayken sallamayı biraktim yanıma alıp uyuttum sonra besiginde devam etmişti ama emzirmeyi bırakmıştım gündüzde anneannesiyle öyle uyudular .oglumda emmeyi bıraksın aynisini yapmayı düşünüyorum ya da ablasıyla ayni odada uyurlar. Sallamaktan çileye dönüyor bir zaman sonra . Köpek disleri belirdi oglumunda siz daha hızlısınız aşılar başlamis

Topuğun başına döndüm okudum biraz ne günler geçirmişiz ilk hamilelik haberi @neysol dan gelmis sonra benden beta takibi kese bekleyişi kalp atışı ne gunlermissimdi büyüdüler bile kuzucuklar
Çok şükür büyüyorlar zaman geçiyor bir şekilde ama 2 çocukla zaman akıyor bildiğin. İşten eve gel çocuk doyur 2 ilgilen sonra yatakeşimle görüşemiyoruz yemekte konusabildigimiz kadar
H.ici annem bakiyor hsonu çocukları bırakıp bir sinemaya gitmek istiyorum eşimle ama annem yorgun dinlsin diyoruz. kayinvalide gelmez şimdiden söylüyor isyeri 10 gün izin veriyormuş yazın biz izin kullanıp onun evine gidersek onunla iznimizi gecirirsek o da izin alacakmis. Bende 10 gün orada geçirmek istemiyorum

Oğlumun 2 gündür keyfi yok kızlar diş etleri kabarık sanırım diş diyoruz. BuguN ateşte olmuş azilar insallah en kısa zamanda cikar.

Bu aralar çenesi bir açıldı tam açıldı kızlar sürekli ses çıkartıyor ve o işaret parmağı hic durmuyor sürekli birsey gösterip bu bu diyor elimden tuttuğu gb ya balkona ya diş kapıya yazın kesinlikle park ya bahcedeyim
Sizde durumlar nasıl

2. Mi geliyor hayırlı olsunn
Ahah aynen
Bizfe ceketimizi alıp kapıya çıkıyoruz :)

Benim oğlum 13 ayı da yarıladı hala yürümüyor dizlerinin üzerine kalkıyo kendini atıyo yere emekliyor evi karış karış geziyo hadi hadii diye bağıryo el de havada yemekle arası çok iyi bize çay falan içirmiyo ne görse yemek istiyo yürümeme meselesine biraz takıyordum ama dönme hariç herşeyi geç yaptı oturması falan hep geç oldu demekki onun da gelişimi böyle diyorum artık bana tutunup kalkıyor asla koltuklara tutup kalkmıyo atyo kendini

Kimi geç yürüyor kimi çok aceleci Allah ol demeden olmuyor bazı şeylerin zamani olduğuna inanıyorum bende. Hayırlı zamanda yürür canim sağlıklı olsunlar yeterki.

Kimi geç yürüyor kimi çok aceleci Allah ol demeden olmuyor bazı şeylerin zamani olduğuna inanıyorum bende. Hayırlı zamanda yürür canim sağlıklı olsunlar yeterki.
Öyle öyle işte ana yüreği arada tutuyo ama çok şükür sağlığı yerinde biraz tembel kolaycı

Kizlar oglun 14 aylik bir yasina gelmeden yurudu. Baba dede mama meme diyo parmagiyla biseyler gosteriyo cocuklarla arasi iyi bazi komutlarimi anliyo goz temasi var ama ismine tepki vermiyo onceden boyle degldi ama yuz kes ismini soyluyorm bakmiyo hep evde tektik suan misafrlige kalablik ortama girdik bi haftadr beni umursamiyomu dicem ama tek basima odaya alıyorm yine soylemiyo cok korkuyorm otizm olmasından sizinkiler nasi kafayi yicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…