2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Salgın var bence çoğu bebek çocuk hasta grip belirtisi GB. Kızımda 1 aydır bir istahsixlik var kafaya takıyorum sevdiği şeyleride yemez oldu
Evet Dr da öyle dedi salgın var cocuklar da die.tek muz yerdi muzu cok severdi asla ağzına koymuyor sadece emiyor.
Canım annelerim hepimizin kadınlar günümüz kutlu olsun. Daha aydınlık,daha guzel günlerimiz olsun.
Amin inşallah canım teşekkürler sağol

Merhabalar anneler ev halkı dökülüyor kızımla başlayan grip oğluma gecti sonrada bize insallah kovid değilizdir.
Geçmiş olsun cnm. Bi üşümeyle başlıo covid belası. Boğaz acısı, kollarda ve bacaklarda ağrı eşlik edio. Şimdi ki covid hafif geçiomuş tat koku da değişiklik olmuomuş . Öncekilerde tat koku gidiyordu. İnşallah en kısa zaman da atlatırsınıx

Farenjit gb oldum ama daha iyiyim şükürler olsun kovid testi yaptırmadım henüz. . Kızımın öksürüğü devam ediyor bademcikleri alındı direkt göğsüne iniyor. Ama oğlumda başladı onları götüreceğim .

Merhaba bu hastalık tedavisi var olan bir hastalık benim 2 çocuğumda var 2 senedir ilaç kullaniyoruz çok şükür hastalığa ait etkileride görmedik Rabbım inşallah göstermezde. Bu ac yada toklukla ilgili değil genetikle ilgili sizinde yada babadan geçiyor sizlere gen testi vs istenilecektir burda tek önemli olan ilaç verildiyse düzenli kullanmak ve gerekli tahlil vs şeyler ihmal etmemek yüreğiniz ferah tutun

Evet canım, büyüdüler şükür. Öyle tatlı birşey oldu ki, annne diye çağırışı, pıtı pıtı koşmaya çalışı gibi hızlı paytak yürüyüşü
Topuğun başına döndüm okudum biraz ne günler geçirmişiz ilk hamilelik haberi neysol dan gelmis sonra benden beta takibi kese bekleyişi kalp atışı ne gunlermissimdi büyüdüler bile kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…