- 22 Şubat 2013
- 404
- 700
Hanımlar merhaba uzun zamandır girmemiştim . Sizde bebişlerinizde iyidir inşallah . Bana bir konuda yardımcı olun lütfen . Kızım ne emzik ne biberon şimdiye kadar asla kabul etmedi .3 aylıkken işe başladım, annem saolsun kaşık kaşık sütle besledi . Akşamları ve geceleride hep emzirdim . Ek gıdaya bile bu yüzden doktoru 5 aylık başlattı . Çok şükür 14 aya girecek. Ben yanındayken sadece memede uyuyor ve gece meme için defalarca uyanıyor, bu yüzden memeden kesmeyi düşünüyordum en geç ağustosta . Cünkü neredeyse hiç uyumuyorum .1 haftadır ilk azı dişleri çıkıyor çok ağrılı durumda. mememi yara yapmıştı ve meme yara olduğu için tiksindi sanırım ,şuan asla istemiyor memeyi . Ama uyumak için destek alamadığı içinde sürekli ağlıyor ve uyuyamıyor ne yapacağımı şaşırdım .bende zaten bıraktıracaktım, şimdi kendisi almazken bıraktırayım memeyi diyorum. Başka destek lazım ayağımda sallayarak uyutmaya alıştıracağım artık , ben yokken bu şekilde uyuyor cünki, ama bana sallatmıyordu .sizin öneriniz ne ,ilerde bu konudada sıkıntı yaşarmıyım şuan asla desteksiz uyumuyor