2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evett canım arda 6 dan sonra olcak bugün meteyi götürdük klipsi çıkardılar arda da gördü ben asla sünnet olmam diyo ki bisey yok yani cikarirken bide kesilirken görse napardi acaba
Unutması lazım ardanın bugünleri yoksa zor olcak canim böyle olmaması için en iyisi şimdiden yaptırmak. Bakalım yarın konusucaz bizde hastaneyle.

Sarkral gamze benim bebegimde de var. Pazartesi kalca ultrasonuyla birlikte ona da bakilacak. Sizinkinde killanma var mi?
Bende var anlattıklarınız spina bifida occulta var bende ama korkulacak birşey değil anne karnında gelişimsel bir gerilik. Omurga kemiğimden biri eksik fıtık gibi birşey yani

Kafayı yemek üzereyim. Dün sabah 6dan beri toplasan 1 saat uyudu. Uyumuyor. Ağlıcam ya. Emzirdim doymuyor belki die az bşy mama da verdim. Yok uyumuyor ya gözlerini kırpmıyor

Evet bende izledim o videoyu lakin her yenidogan videosunda ani bebek ölümleri denmesi acikcasi psikolojimi bozuyor geceleri cocugun nefesini dinliyorum surekli bizim gittigim cocuk doktoruda serum fizyolojik kullanma kendi cikarsin diyor cocuk rahatsiz kendi nasil cikaracak oda zor videodaki uygulamayi yapan var mi acaba ben biraz yapmaya cekiniyorum bebege zarar veririm diye .
Aynı fikirdeyım psikolojim bozuyor söylemi
Yalnız sizlere bir sorum olacak görünürde hiç kır yok kızımın burnunda yine fizyolojik şu ve asırayı yapıyorum birsey gelmiyor olsa kir en azından görünür de de az da olsa olmaz mı sizde durum nedir acaba
Kesinlikle bende etkileniyorum her videoda kullanıyor o kelimeyi bilgilendirici ama hassas konu. Her emzirmeden önce uygulayın diyor çok zor yani bi kere bile yapabileceğimi düşünmüyorum. Birsey yapmıyorum bende ama bugunler de tıkanıklık var hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorum
Bende çok cekindi deneyenedim birde hiç kır yok iyice bağlam mi oluşturur yaparsam diye de düşündüm bir kez anca yapılır 8 10 kere imkansız zaten
Ben yapmayı deniyorum bikaç gündür ama burnundan videodaki gibi bir çıkış olmuyor, ben beceremiyorum sanırım ama oğlum sıkarken çok ağlıyor. Az sıktığımda ağlamıyor aslında, o yüzden serum fizyolojikten biraz sıkıp aspiratörle çekme yöntemine dönücem tekrar.
Az siktiginiz için olabilir mi birde çok tıkalı değilse zaten o kadar çıkmaz sanırım

Kafayı yemek üzereyim. Dün sabah 6dan beri toplasan 1 saat uyudu. Uyumuyor. Ağlıcam ya. Emzirdim doymuyor belki die az bşy mama da verdim. Yok uyumuyor ya gözlerini kırpmıyor
7. Haftadan sonra atak haftası var galiba o haftada olabilir misiniz canım biz galiba onu yaşıyoruz

Merhabalar. Size bir sorum olacak. Benim bebeğim hem beni emiyor hem de mama kullanıyoruz. Mama değişikliği yapmak istesek kaç gün denemek en doğrusu bunu doktoruna soran oldu mı hiç?

Unutması lazım ardanın bugünleri yoksa zor olcak canim böyle olmaması için en iyisi şimdiden yaptırmak. Bakalım yarın konusucaz bizde hastaneyle.
Aynen canım meteyi yaptırdık kurtulduk ardada olsun inşallah o zaman rahatlarım ama ardaya daha çok üzülüyorum bilcek her şeyi 🥺
Atak haftasinda olabilir canim hepimizde oluyo zaman zaman mamayi ne kadar verdin verince uyumadi mi tekrar istiyo mu bi kontrol etseydin

Bize öyle nişey söylenemdi?? İlk doğdu zamn bir muayene oldu bişey demedi dr
Aslında rutini 3 veya 4 ten sonra da bazen bazı durumlarda ilk aylarda da yapılabiliyor. Eksik bilgilendirdim kusura bakma 🙈 Yani bebişin gözünde bahsettiğin şey çok da önemli değilse çocuk doktorunun görmesi yeterliyse, göz muayenesine gerek yok şimdi.

Az siktiginiz için olabilir mi birde çok tıkalı değilse zaten o kadar çıkmaz sanırım
Toplamda 1 tüp yani 5 ml olacak şekilde eşit olarak her iki burun deliğine de sıkıyorum ama bilemedim, dün de yavaş yavaş sıktım hiç ağlamadı sonrasında aspiratörle çektim bişey çıkmadı yine. Herhalde tıkalı olmadığı için bişey çıkmıyor.

Toplamda 1 tüp yani 5 ml olacak şekilde eşit olarak her iki burun deliğine de sıkıyorum ama bilemedim, dün de yavaş yavaş sıktım hiç ağlamadı sonrasında aspiratörle çektim bişey çıkmadı yine. Herhalde tıkalı olmadığı için bişey çıkmıyor.
Videoda tazikli sıkın diyor ama tıkalı değilse zaten çıkmaz bende bilemiyorum bişey yok gibi burnunda

Kesinlikle bende etkileniyorum her videoda kullanıyor o kelimeyi bilgilendirici ama hassas konu. Her emzirmeden önce uygulayın diyor çok zor yani bi kere bile yapabileceğimi düşünmüyorum. Birsey yapmıyorum bende ama bugunler de tıkanıklık var hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorum
Benim bebeğin de tıkalı aspiratör ile açmak kafi gelmiyo ben deneyeceğim ya tıkalı burnu doğru düzgün uyumuyo hemen uyanıyo sürekli emerken bırakıyo rahatsız oluyo burnundan

Kızlar merhaba doğum yapalı 43 gün oldu normal.dogum yapan arkadaslara bir sorum olacak sizde epizyotomi dikişi sonrasi et parçası kaldı mı acaba doktor geçer dedi ama henüz geçmedi bu konuda bilgisi olan var mı yaktirma işlemi falan duymuştum ama doktorum böyle bir bilgi vermedi

X