2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşAllah canım. Darısı bize yaa

Dr kafası küçük mikrosefali olabilir bıngıldak erken kapanırsa falan deyince allak bullak olduk.internete de bakınca insan hepten kafayı yiyor inşallah bişey olmaz
Korkuların mutluluğa dönüşür inşallah canım. Bence öyle bişi olsaa şimdiye çoktan farkedilirdi..

1 haftalık gerilik için ne kadar kötü konuşmuş doktor çoğu doktor 1 haftalık geriliği söylemeye gerek bile duymuyor

1 haftalık gerilik için ne kadar kötü konuşmuş doktor çoğu doktor 1 haftalık geriliği söylemeye gerek bile duymuyor
Kendi doktorum ne kadar geri olduğunu söylemedi kafası küçük dedi bugünkü doktorda 1 haftalık gerilik var dedi ondan birşey olmaz normal dedi

Dr kafası küçük mikrosefali olabilir bıngıldak erken kapanırsa falan deyince allak bullak olduk.internete de bakınca insan hepten kafayı yiyor inşallah bişey olmaz
Ben ilk defa 1 haftalık gerilik için böyle konuşan doktoru duydum kuzum. Yaklaşık 4 hafta geride olmamıza rağmen biz hiç böyle şeyler konuşmadık. Üstüne çok düştük araştırdık bir sıkıntı var mı diye o kadar. İnternete zaten bakma orası felaket birseycik olmaz inşallah

İnşaallah canım çok tşk ederim böyle şeyler duyunca içime su serpildi dün gece uyku uyumadım sitres sıkıntıdan Allah'ım herkese sağlıklı bebisler nasip etsin

Çok mu yordun kendini

İnşaallah canım çok tşk ederim böyle şeyler duyunca içime su serpildi dün gece uyku uyumadım sitres sıkıntıdan Allah'ım herkese sağlıklı bebisler nasip etsin
Tahmin ediyorum canım ben de çok araştırdım okudum üzüldüm ama yersiz olduğunu doktorumla beraber gördüm. Sağlıkla gelsin bebisler ❤

Gelen giden bu dönemde kotu olmus daha yeni doğurdun biraz fırsat verselwrdi.2. Çocukla alışmak daha zor inan kızımı kiracam diye aklım.cikiuor öte yandan bebeğe hic rahat vermiyor seviyor öpüyor altını değiştiriyoruz kakali bezini herkese gosteriyoödem 10 gun daha olacağını söyledi doktorum ama hamileligimdeki gb değilim bende 10.kilo.gitti

38 haftalık hamişler bebeğinizin kilosu kaç benimki 2800 çıktı aşırı kafama takıyorum boynundaki kordondan olabilir dedi doktorum
Takma kafana kilosu aZ degil sağlıklı.olsun canim doğumdan sonra toparlanir bebeğin. Dua et sağlıcakla.kavusun canim

Sarılığı nasil.olcuyorlar canim? Yarın kontrolümüz var

Doğumdan sonra 2 annede bizde şimdilik hic is yapmıyorum rahatım bebeği emzirmekle uğraşmaktan telefona vakit kalmıyor kizlar . Anneler gittiğinde kara kara düşünüyorum.ne yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…