Maşallah Rabbim daha iyi etsin
Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım
Cok tebrik ederim canim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla
Kız olsaydı 8 mart olabilirdicovid testi bi gün önce olması gerekiyomus o yüzden salı gününe verdi
Saglikla gelsin mete beyler
Amin insallah
Gözün aydın canım güle güle büyüsün
Ya senin sezeryan günün onceymis hadi gözün aydın şimdiden yarın haberlerini bekliyoruz
Gözün aydınAllah analı babalı büyütsün inşallah
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hayırlısı olsun canım
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallahmaşallah
Masallah canımdarısı bekleyenlere inşallah
Evet canım o kremi kullanıyorum şişlikleri bir parça indiriyor ama kremin olmadığı anlar yeniden çıkıyor ben anlamadım hiç
Ben de üzüldüm ya kötü oldu çünkü çok
Herşeyin hayırlısı olsun kuzum doktor hemoroid engel değil normal doğuma dedi
Maşallah canım sağlıkla büyüsün gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah❤
Sonunda gün belli olmuş ❤ Abimle aynı gün doğacak bebeğinBen de çok isterdim 9 Martta olsun diye Sağlıkla gelsin inşallah
Çok az kalmışş❤ Mart anneleri olarak arada durulup sonra bir anda pes pese doğuruyoruz Sağlıkla gelsin.
Öyle tabiki kuzucum herşeyin hayırlısı olsun şimdi anlatacağım kontrolün nasıl geçtiğini
Oyy maşallah size ya ❤ Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla büyüt kuzucuğunu inşallah
Yaa belli olmuş demekk❤ Hayırlısı olsun kuzucum inşallah Sağlıkla kucakla meleğini ❤
Gerçekten hayali bile harika ne güzel söyledin❤ Sağlıkla gelsin kuzun annesi❤❤
neysol bebiş mı geldi aa çok şaşkınım maşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün ❤
ilknurrr22 canım seninde tarihin belli olmuş hadi hayırlısı inşallah
Uykusuz Koala senden de çok güzel haberler okudum maşallah kuzuya ❤
Gözün aydın canımsağlıkla büyüsün inşallah
Kızlar canlarım hepiniz çok sağolun hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYaaa benimkiyle kilo boy aynıtez vakitte ayaklan kendine gel çok sevindim canım.benim pamuğunu yerime kokla birde burun öpücüğü ver
Aynı yerdeler canım -1de radyoloji de aynı katta.. bizim ekip de öyle bakalım inşallah odaya gelmelerine de izin verirlerYa çok sevindim❤ bizde de aynı ekip olacak muhtemelen, annelerimiz ve eşim o kadarcık doğumhane ve ameliyathane nerede aynı kattalar mı? En alt katta mı yoksa hiç görmedim ben sanırım.
EvetTemizlik miDinlensen daha iyiydi ama annelik çılgınlık bosver içinden ne geliyorsa onu yap
Evet canım 8 saat açlık gerekiyormuş ama acil durumda almışlar demekki iyi olmanıza sevindimKızlar canlarım hepiniz çok sağolun hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinsabah 7de kahvaltı yaptığım için doktor 2ye kadar bekleyeceğiz dedi ama benim 11 12 gibi sancılarım gelmeye başladı aralıklarla sonra da suyum geldi acil beni aldılar 13:05te dünyaya geldi kızım dogum sancısı da çekmiş oldum tam sezeryan öncesi spinal anestezi oldum hafif ağrı var ama ağrı kesici yaptılar geçiyo yavaş yavaş bende durumlar bu şekilde gelişti hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
Sağol canım çok şükürEvet canım 8 saat açlık gerekiyormuş ama acil durumda almışlar demekki iyi olmanıza sevindim
Kızlar canlarım hepiniz çok sağolun hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinsabah 7de kahvaltı yaptığım için doktor 2ye kadar bekleyeceğiz dedi ama benim 11 12 gibi sancılarım gelmeye başladı aralıklarla sonra da suyum geldi acil beni aldılar 13:05te dünyaya geldi kızım dogum sancısı da çekmiş oldum tam sezeryan öncesi spinal anestezi oldum hafif ağrı var ama ağrı kesici yaptılar geçiyo yavaş yavaş bende durumlar bu şekilde gelişti hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
Şişlik olmaz mı 5 tane meme var oradaUykusuz Koala canım senin basurun ne durumda şişlik var mı benimkini görünce doktorum korktu seninki çok değil sanırım engel değil mi dedi doktorun
Hsg çekilmiştim o katta ama stresten hiç gözümün önüne gelmiyor nerde ne vardıAynı yerdeler canım -1de radyoloji de aynı katta.. bizim ekip de öyle bakalım inşallah odaya gelmelerine de izin verirler12de çağırdı doktor son bi nstye bağlanacakmışım odaya yerleşip ameliyata 2 saat sonra geçecekmişiz kuzum
Evet tam benim istediğim gibi olmuşMelekkkeren Bak tam senin istediğin gibi olmuş neysola çabucak toparlarsın inşallah kuzucum❤
Şişlik olmaz mı 5 tane meme var oradaben sorunca engel değil dedi ama hiç görmedi ki
Hsg çekilmiştim o katta ama stresten hiç gözümün önüne gelmiyor nerde ne vardızemin kat beni geriyor Ay çok heyecanlandım ya yarın müsait oldukça haber edersin.❤ Doğum sonrası bence odada görmeye izin verirler. Yatış taburcudan bilgi alırken bebeği görmek isteyenler tek tek görecek odada kalabalık olmayacak falan demişti ama ben esneklik olur diye düşünüyorum mustafa bey minimum kişinin sıkıntı oluşturmayacağını söylemişti
Bi göstersen aslında canım belki daha iyi yorum yapar benim var demiştim doktor çok sıkıntı yapmaz demişti şişmemişken, ama şimdi şişik halini görünce normal çok zor dediMelekkkeren Bak tam senin istediğin gibi olmuş neysola çabucak toparlarsın inşallah kuzucum❤
Şişlik olmaz mı 5 tane meme var oradaben sorunca engel değil dedi ama hiç görmedi ki
Hsg çekilmiştim o katta ama stresten hiç gözümün önüne gelmiyor nerde ne vardızemin kat beni geriyor Ay çok heyecanlandım ya yarın müsait oldukça haber edersin.❤ Doğum sonrası bence odada görmeye izin verirler. Yatış taburcudan bilgi alırken bebeği görmek isteyenler tek tek görecek odada kalabalık olmayacak falan demişti ama ben esneklik olur diye düşünüyorum mustafa bey minimum kişinin sıkıntı oluşturmayacağını söylemişti
Bide kızlara nazli derlerUyku nöbetlerinden slmlarheralde geriye kalanlar hep erkek bebek sadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
Amin canım ya inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatırım bu süreci hayırlısı olsunEvet tam benim istediğim gibi olmuşcanım çok dikkat et doğumda kötüleştiğini ben de duymuştum inşallah seninki öyle olmaz sıkıntısız doğum olur
Doğrudur canım buaralar çok indik biz de ondan aşina oldummüsait oldukça haber ederim inşallah..
Ayy bunu duyduğuma sevindim canım dediğin gibi olur inşallah
Bi muayene etsin diye konusunu açtım aslında ama gerek duymadı bakmaya anlamadım hiç belki görse sezaryen derdi. Bu sebepten her an sezaryen olabilirim gibi geliyorBi göstersen aslında canım belki daha iyi yorum yapar benim var demiştim doktor çok sıkıntı yapmaz demişti şişmemişken, ama şimdi şişik halini görünce normal çok zor dedi
Benim kız tembel çıktıGece uykusu nöbetlerinden slmlarheralde geriye kalanlar hep erkek bebek sadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
Cnm hastanede kaç tane gidio depend. Bende 4 tNe emici kilot, 2 de hasta bezi var. Yeterli olur mu acaba. Eve Cıkınca ped kullanırım belki.Selam kızlar biliyorsunuz bugün doğum yaptım. Ben yanına ped almıştım ama depend acayip iyi bişiymişbugün önce ped taktık rahat olmayınca hemen eczaneden aldık. Depend almayanlara tavsiyem... Doğum sonrası içim memnun kalırsınız
Benimki de kız canım ben de bekleyenlerdenimGece uykusu nöbetlerinden slmlarheralde geriye kalanlar hep erkek bebek sadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
benimde kızzzGece uykusu nöbetlerinden slmlarheralde geriye kalanlar hep erkek bebek sadece Pembeumutlar haric. Bide muallimezin ikizlerden biri kız başka yok sanırım. Kızlar aceleci davrandı şubatta geldi hepsi de
Bende hastaneden çıkmadan sünnet ettirsem mı acaba doktorla konuşup yada 1 aylıkken mı olsaYaâaa çok heyecanlı sonunda beklenen gün geldi yarın bizimde sünnet var
Benimde günüm belli oldu herkes ariyo ben huzunluyum ağladım ağlıcam bi iki damla yaa suzuluyo gözlerimden sonra duzeliyo ay değişik bi haldeyimİsterim ya böyle dümdüz girmek daha zor gibitelefonlar susmuyor herkes neşeli. Diyorum bu kadar gülmeyin kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ay işin şakası tabi ayy evet canım yaa ameliyathanenin önünden geçtik doğumu bekleyenler filan var eşime diyorum yarın siz de burda bekleyeceksinizz Allahımm çok heyecanlıı.
Gerçek gibi değil sankiii.
Sağol canım bencede normal değil ama dev. Dr bisey denilmiyorki ama dogum başlangıcında ebeler bakar belkiGeçmiş olsun tansiyona dikkat etmek gerek ya.40 haftaya kadar çatı muayenesi yapılmamış olması normalmi canım hakkınızda hayırlısı olsun.