2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar fl boyumuz haftamıza göre 2 hafta geride. Malum İnternetten bakınca ki kısa uzun şişman zayıf fiziksel hiçbir özellik çocuk için beni enterese etmez sağlıklı olması herşeyden ötedir ama arama sonuçlarım down sendromuna yönlendiriyor beni. Doktorum bu konuda yorum yapmaktan çekiniyor.. Yani herhangi bişi demedi.. Çünkü her kontrolde ikili testimi hatırlatıp bebek sağlıklımı diye sordum ve bana artık zaman çok az kaldı kendini bunları düşünerek üzme demişti ve bir daha asla konusunu açtırmadı. Bu sebepten olcak ki kontrolden çıkınca kendim bakıyorum usg görüntülerine araştırıyorum.. İstem dışı korku.. Şimdi arama sonuçlarım fl için sıkıntı olunca yine kendimi berbat derece de kötü hissediyorum..
2 hafta çok normal hiç üzme kendini aten ultrasonunda sapma payı var 2 hafta. Sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah bebeğini kucağına❤️

Kizlar katiliyorum bende depend alin mutlaka 3-4 tane kullandim ilk iki gun ped ile olmuyor.
Bu lohusalik beni yedi gercekten hamileyken daha rahattim ter icinde uyaniyorum sanki yaz gunu. Duygusallik tavan yapti herseye aliniyorum ozellikle annelik ve bebek ile ilgili. Neyse sayili gun cabuk gecer😃
Hamilelikten anneliğe level atlamış oldun canım bu da grçer inşallah 😄😍 az kaldı 🌹
Benimde günüm belli oldu herkes ariyo ben huzunluyum ağladım ağlıcam bi iki damla yaa suzuluyo gözlerimden sonra duzeliyo ay değişik bi haldeyim😂😂
Değişik gerçekten hem korku hem sevinç aynı anda olunca biz anneler farklı değişken ruh hallerine giriyoruz 😂😂😅 herkes mutlu ama
Bizde doğumdan sonra oluruz artık inşallah 🤲🏻🤲🏻🤗
Sağol canım bencede normal değil ama dev. Dr bisey denilmiyorki ama dogum başlangıcında ebeler bakar belki
Aynen canım sancıyı bekliyorlardır belki de güzel doğumlarımız olsunn sağlıkla kavuşalım 🤲🏻🤗🌹

M Muallimezzz canim senin sesin hic cikmadi bugün acaba ben mi kaçırdım. Bir sorun yoktur inşallah. yazardın hep göremeyince merak ettim.
Canım çok şükür daha iyiyim gribim geçiyor dün son kontrol vardı çok şükür yolunda her şey bugün korona testi verecem hastane istedi

Çok sevindim canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻 darısı bize inşallah 🙏🏻🥰
😍😍😍
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
😍😍😍
Hayirli olsun canim gözünüz aydın darisi bize inşallah 🤲🤲
😍😍😍
Gözün aydın canım darısı başımıza 😍
😍😍😍
Ayy Gözünaydın cnm 🤲 Allah saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 🤲🤲

Sanırım öyle bşy bende ilk kez görücem bakalım. 🤪

Hadi Gözünaydın eninde sonunda aldın sezaryen gününü🤣inşallah mete bey 9 marta kadar bekler🤪hiç olmazsa 8 marta alaydın dünya kadınlar gününe🤪🤪
😍😍😍
Gözünn aydınnn Allah analı babalı büyütsün 🧿🐠
😍😍😍
Maşallah gözünüz aydın canım 🥰
😍😍😍
Cnm hastanede kaç tane gidio depend. Bende 4 tNe emici kilot, 2 de hasta bezi var. Yeterli olur mu acaba. Eve Cıkınca ped kullanırım belki.
Canım 24 saat oldu 3 tane kullandım. Muhtemelen 4 tane ile çıkarım. Kardeşim 8li paket almış. Senin elindekilerde yeter sanki. Hasta bezini hastane sürekli değiştiriyor, zaten depend olduğu için kirlenmedi bile
Kizlar katiliyorum bende depend alin mutlaka 3-4 tane kullandim ilk iki gun ped ile olmuyor.
Bu lohusalik beni yedi gercekten hamileyken daha rahattim ter icinde uyaniyorum sanki yaz gunu. Duygusallik tavan yapti herseye aliniyorum ozellikle annelik ve bebek ile ilgili. Neyse sayili gun cabuk gecer😃
Ayy evet sanki ağustos sıcağında gibiyim yanıyorum 🤪
Bende hastaneden çıkmadan sünnet ettirsem mı acaba doktorla konuşup yada 1 aylıkken mı olsa
hastanede uzakmış kuzum ya biraz iyilesseydin kontrole felanda o zaman giderdin

Benimde günüm belli oldu herkes ariyo ben huzunluyum ağladım ağlıcam bi iki damla yaa suzuluyo gözlerimden sonra duzeliyo ay değişik bi haldeyim😂😂
Sünnet işini bende konuşcam 🙃 büyük oğlum 7 yaşında oldu zor oldu 🤭 🤭 🤭

Merhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Hadi hayrlısı kuzm MaşaAllah miniğimizn kilosuda gayet yerinde 💋sağlıkla kavusun inşallah

Daha 16 gün var. Tabi ne zaman olacağı da belli değil ama ağdaya ne zaman gitsem ki kızlar. Benim çok uzun süre gitmez temiz olma durumu 😕
Canm seninle aynı düşümcedeym ama ben daha çatı muayenesi olacm mı bilmiyorm dr m böyle bişeyden bahsetmedi bile Eger olacaksam şimdiden sadce genital alcm doğma kadr bekleyip tüm vücuda gdcm inşallah 🙏🙏

Hamilelikten anneliğe level atlamış oldun canım bu da grçer inşallah 😄😍 az kaldı 🌹

Değişik gerçekten hem korku hem sevinç aynı anda olunca biz anneler farklı değişken ruh hallerine giriyoruz 😂😂😅 herkes mutlu ama
Bizde doğumdan sonra oluruz artık inşallah 🤲🏻🤲🏻🤗

Aynen canım sancıyı bekliyorlardır belki de güzel doğumlarımız olsunn sağlıkla kavuşalım 🤲🏻🤗🌹
Amin inşallah 🥰
😍😍😍

😍😍😍

😍😍😍

😍😍😍

😍😍😍

😍😍😍

😍😍😍

Canım 24 saat oldu 3 tane kullandım. Muhtemelen 4 tane ile çıkarım. Kardeşim 8li paket almış. Senin elindekilerde yeter sanki. Hasta bezini hastane sürekli değiştiriyor, zaten depend olduğu için kirlenmedi bile

Ayy evet sanki ağustos sıcağında gibiyim yanıyorum 🤪

Sünnet işini bende konuşcam 🙃 büyük oğlum 7 yaşında oldu zor oldu 🤭 🤭 🤭
Benim büyükte 5 yaşında sünnet olmicam diyo başka bisey demiyo yaa napcam bilmiyorum
Hadi hayrlısı kuzm MaşaAllah miniğimizn kilosuda gayet yerinde 💋sağlıkla kavusun inşallah
Inşallah hepimiz canım 🤩

defne92 defne92 canım ben ağdaya dün gittim doğumda haftaya salı sen normali bekliceksin demi bilemedim eger gelirse öncesinde jiletle alır giderim diyodum ben

X