2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaâaa çok heyecanlı sonunda beklenen gün geldi yarın bizimde sünnet var

Yaaa benimkiyle kilo boy aynı tez vakitte ayaklan kendine gel çok sevindim canım.benim pamuğunu yerime kokla birde burun öpücüğü ver

Benim kocam da başta girerim yeaaa ne olacak diyordu, geçen gün normal doğum videosu izlemiş. Vazgeçti hayır bir de beni korkutuyor çok zor diye
Ay izlemiş mi bende biraz destek olsun naz yapayim diye korkuyorum dedim hic beklemiyordum oyle bir cevap bence biz erkekleri karıştırmadan kendi başımıza halledelim
Gozumde canlandı komikler yaa cok doğru söylüyorsun kuzum biz icimizde oldugu icin biraz daha alıştık bu fikre en azından varlığını sürekli hissediyoruz dolayısıyla Onların da heyecanları doguma kalıyor.

Kızlar dün benim için feleketti tam iki kaburga ortasında yumru gibi birşey çıktı ne mama ne meme tuttu çay kaşığı ile zorla verdim nerdeyse hiç uyumadı sürekli ağladı sabah erkenden doktora gittik meğer erkeklerde o yumru oluyormuş doktor gülüyor bana adem elması da çıkar sakın korkma dedi birde ,emzirme ekstra mama takviyesi verdi sarılığı 14 üstü yatıyorlarmış bizim 12 çıktı uyanmazsa emmezse getirin dedi şuan emziriyorum ne zaman isterse birde anne memesine yakın biberon aldım onla mM vermiyorum 3 saatte bir yarın sünnetimiz olacak inşALLAH bu arada.hastane evime 1 buçuk saat kadar uzak dikişlerim açıyor çocuk doğalı 3 gün oldu biz yolladiyiz hep yolda dikişleri zorluyor benimde kontrolüm var yarın bakalım neler olcak bir yandan kız bir yandan bebiş bir yandan yol mekik dokuyorum gözümden kaçan oldu ise affola sağlıkla bebişlerimiz koklayın hayırlı haberlerle gelin inşALLAH her zman

Dün geceyi bende hastanede geçirdim kizlar tansiyon baş ağrısı şikayetiyle gittim dogumhaneye alındım o anlarda karmaşık duygular yaşadım. İlk kez alttan muayene oldum ebe kapalı dedi bende oh dedim. Daha sonra servise alındım tansiyon takibi yapıldı nstde ise ağrıları 60 larda gördüm ama tuhaf şiddetli ağrı hissetmiyorum. Bugün tam 40haftalik olduk tansiyon normal seyredince sabah taburcu edildim. Normal doğumu bekliyorum ancak çatı muayenesi yapimadi. Artık her sabah nstye gideceğim.

Maşallah canım Rabbim evltlarımızı her türlü kötülükten muhfza etsin. Hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kavuşursunuz inşallah
Kizlar mesajlarinizi okuyamadım normal denedik olmadi dunden beri agri cekiyorm acikligimda vardi 10 cm ama yinede nasip.deglms sezeyana alındım acil bebeisim sukur iyi bende iyym onmli olan bu hayrlisi buymus demek
Şükür iyisiniz canım geçmiş olsun zor olmuş senin için. Sağlıkla kavuşmanıza çok sevindimm hayırla büyüt
En mühimi sağlık canım hayırlı bi şekilde kavuşursunuz inşallah bana da bianda sürpriz yapackmış gibi geliyor senin oğlun hayırla kavuşalım
Benim kocam da başta girerim yeaaa ne olacak diyordu, geçen gün normal doğum videosu izlemiş. Vazgeçti hayır bir de beni korkutuyor çok zor diye
Benimki de neden ben giremiyorum da fotoğrafçı girebiliyor diye triplere girdi fotoğrafçı girebiliyorsa onun yerine eşimi almalılarmış. Fazla soğukkanlı saolsun
Geçmiş olsun tansiyona dikkat etmek gerek ya. 40 haftaya kadar çatı muayenesi yapılmamış olması normalmi canım hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen kuzum engel değilmiş Hayırlısı herşeyin. Aslında düşünüyorum da ben çamaşırım ıslanınca terledim sanıyordum belki de suyum sızıyordu fark etmiyordum diyorum. Emin değilim ama bugün doktor su azalmaya başlamış deyince gözümün önünde canlandı sanki o görüntüler. İnşallah dediğin gibi az az ilerliyordur. Vay 70 he ben hiç daha gerçek bir sancı görmedim nstde
Haklısın kuzum endişelenme hiç bitmiyor bitmeyecekte eminimki Suyunuzun normal olması güzel Ben de umutluyum bakalım yarın belki doktor sıkıntı yok der bu hafta kavuşmak istiyorum aslında ama kendi kendine gelse dışardan müdahale olmasa iyiydi diyorum, herşeyin hayırlısı şuan kavuşacak olmak içimi kıpır kıpır ediyor çok heyecanlıyım sağlıkla doğar umarım.❤
Bilemedim canım aslında bazı doktorlar yapmıyormuş ama benimki o doktorlardan değil 37. Haftada yapacağını söylemişti. Ama bebeğim ters diye yapmamıştı. Şimdi bebeğim döndü normal doğumu bekliyoruz ama çatı kontrolü muhabbeti hiç olmadı
Ama artık 40 hafta olmuş dogsun yaa
Tabiki bu hafta doğsun istiyorum ben de 41 hafta hamile olanlara falan Allah kolaylık versin

Amin canım benim inşallah yarın senden de güzel haberler bekliyorum sağlıkla gelsin kızın.

Ben de şimdi diyorumki bi sancım filan olsaydı da onu da yaşamadım demesem saçmalıyorum galiba heyecan bastı fena ya. Yarın saat 3 e ışınlanmak istiyorum sağlıkla atlatalım inşallah
Güldürdün beni ya yarın doğumdan önce bi suni iste Ben bile çok heyecan yaptım yarın sen doğuma gireceksin diye

Güldürdün beni ya yarın doğumdan önce bi suni iste Ben bile çok heyecan yaptım yarın sen doğuma gireceksin diye
İsterim ya böyle dümdüz girmek daha zor gibi telefonlar susmuyor herkes neşeli. Diyorum bu kadar gülmeyin kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ay işin şakası tabi ayy evet canım yaa ameliyathanenin önünden geçtik doğumu bekleyenler filan var eşime diyorum yarın siz de burda bekleyeceksinizz Allahımm çok heyecanlıı.
Gerçek gibi değil sankiii.

Ne güzel hisler bunlar teşekkür ederim canım sana bu gece uyku yok demi inşallah yarın sağlıkla kucağına alirsin canim iyi şanslar şimdiden❤

Ne güzel hisler bunlar teşekkür ederim canım sana bu gece uyku yok demi inşallah yarın sağlıkla kucağına alirsin canim iyi şanslar şimdiden❤
Saol canımm asla uyku yok ya çok fena evi temizliyorum deli gibi heyecandan ne yapsam şaşırdım amin aminn inşallah

Hahah ya alemsin haklısın ama sezaryen olacaksam bile ben de isterdim bi şu doğum sancısını azda olsa çekmeyi Şimdi doğuma gireceğini bilen yakınlarında merak içindedir uyumayanlar vardır heyecandan Sağlıkla kavuşun inşallah ya kapıda baba harici aileler bekleyebiliyor yani o zaman dimi

Evet canım baba harici bekleyebiliyorlar ben ikidir rastlıyorum yakınlar ameliyathane ve doğumhane kapısında bekleyebiliyorlar bizde biraz şartları zorlayacağız bakalım neler olacak annem kayınvalidem ve eşim olacak amin

Ya çok sevindim ❤ bizde de aynı ekip olacak muhtemelen, annelerimiz ve eşim o kadarcık doğumhane ve ameliyathane nerede aynı kattalar mı? En alt katta mı yoksa hiç görmedim ben sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…