- 27 Kasım 2018
- 3.309
- 3.468
Ayy Gözünaydın cnmSelam kızlarben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Çok şükür ikimizde iyiyiz...
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere
Sanırım öyle bşy bende ilk kez görücem bakalım.Çok ŞükürDuanda untma çatı muayenesi nasıl birşey?? Alttsn elle kontrol mü Yoksa
Hadi Gözünaydın eninde sonunda aldın sezaryen gününüMerhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Kesinlikle pozisyona göre değişiyo mutlaka kesin sonuçlar değilCanım yerleri çok sıkışık artık boy çok doğru ölçülemez. İnşallah korktuğun durumlardan emin olarak çıkacaksın. Hiç canını sıkmageçen fl 7.09 ölmüştü doktorum bu sefer 7.03 ölçtü bebeğin kısalacak hali yok yA, Bende evde farkettim zaten o sadece kiloya yorum yaptı. Dediğim gibi gönlünü ferah tut.
Gözünn aydınnn Allah analı babalı büyütsünSelam kızlarben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere
Maşallah gözünüz aydın canımSelam kızlarben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Aynen banlandı mı naptı yine hiç sesi çıkmıyor@Sogancucugu ses ver caniko ne yapıyorsun
Hayırlısıyla gelsin canımBızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Nie değişti cnm senin tarihBızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Tam 39 oluo , o gun de boşum dedı ılk senı alırım ,ıstersen o tarıhte yapabılırız dedi ben de tamam dedım :)Nie değişti cnm senin tarih
HahahahaDeniz napiyo
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallahKızlar günaydınbasurum çıkmıştı dedim ya bugün doktor baktı çok kötü dedi normal dogum olursa daha kötü olup ordan baska ameliyat masasina almak zorunda kalırız seni dedi, sezeryana karar verdik belki öğleden önce bile alabilir sezeryan olucam şimdi testler yapıldı dua edin kızlar çok heyecanlıyım sağlıkla kavuşayım bu arada benim bugün 40+0mış
Hayırlısı olsun canım daha sonradan büyük sıkıntı yaşamaktansaGünaydın canım inşallahGündüzleri o şekilde kasılmam ve kaşık ağrım olmuyor kesin nstde sancım çıkmaz diyorum ama zaten benim için bunun pek önemi kalmadı gibi geldi neysola doktoru sezaryen demiş hemoroid sebebi ile, bana da kesin öyle diyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ❤
Maşallah canım güzel yorumların için kendi adıma teşekkğr ederimSelam kızlarben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah
Sağlıkla kvuşun canımMerhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Maşallah Rabbim daha iyi etsinKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimizeçok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah AllahımKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimizeçok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Cok tebrik ederim canim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklaKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimizeçok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Kız olsaydı 8 mart olabilirdiAyy Gözünaydın cnmAllah saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
Sanırım öyle bşy bende ilk kez görücem bakalım.
Hadi Gözünaydın eninde sonunda aldın sezaryen gününüinşallah mete bey 9 marta kadar bekler hiç olmazsa 8 marta alaydın dünya kadınlar gününe
Saglikla gelsin mete beylerBızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Amin insallahHayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah
Hayırlısı olsun canım daha sonradan büyük sıkıntı yaşamaktansane dedi doktor nasıl geçti randevun merak içindeyim geldiğinde haber ver mutlaka kuzum
Maşallah canım güzel yorumların için kendi adıma teşekkğr ederimsağlıkla büyüt yavrunu
Sağlıkla kvuşun canım
Gözün aydın canım güle güle büyüsünKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimizeçok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Ya senin sezeryan günün onceymis hadi gözün aydın şimdiden yarın haberlerini bekliyoruzBen de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolurkarmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..
Gözün aydınKızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimizeçok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınızaBen de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolurkarmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..
Hayırlısı ile alırsın kucağına inşallahTam 39 oluo , o gun de boşum dedı ılk senı alırım ,ıstersen o tarıhte yapabılırız dedi ben de tamam dedım :)