2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy Gözünaydın cnm Allah saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
Çok Şükür Duanda untma çatı muayenesi nasıl birşey?? Alttsn elle kontrol mü Yoksa
Sanırım öyle bşy bende ilk kez görücem bakalım.
Hadi Gözünaydın eninde sonunda aldın sezaryen gününüinşallah mete bey 9 marta kadar beklerhiç olmazsa 8 marta alaydın dünya kadınlar gününe

Kesinlikle pozisyona göre değişiyo mutlaka kesin sonuçlar değil

Gözünn aydınnn Allah analı babalı büyütsün

Maşallah gözünüz aydın canım

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah
Hayırlısı olsun canım daha sonradan büyük sıkıntı yaşamaktansa ne dedi doktor nasıl geçti randevun merak içindeyim geldiğinde haber ver mutlaka kuzum
Maşallah canım güzel yorumların için kendi adıma teşekkğr ederim sağlıkla büyüt yavrunu
Sağlıkla kvuşun canım

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür

Maşallah Rabbim daha iyi etsin

Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım

Cok tebrik ederim canim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla

Kız olsaydı 8 mart olabilirdi covid testi bi gün önce olması gerekiyomus o yüzden salı gününe verdi
Bızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Saglikla gelsin mete beyler
Amin insallah
Gözün aydın canım güle güle büyüsün
Ben de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur karmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..
Ya senin sezeryan günün onceymis hadi gözün aydın şimdiden yarın haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ben de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur karmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…