- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Maşallah tosun lara1 aydır ben de kaşar yemıyorum aslında abur cubur hamur ısı yemıyorum sebze proteın sadece ben anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah tosun lara1 aydır ben de kaşar yemıyorum aslında abur cubur hamur ısı yemıyorum sebze proteın sadece ben anlamadım
Canım ilaç içiyorum diğer günlere göre daha iyiyim çok şükür gün içinde bir kaç defa 13.8 leri buluyor yine de. Salı günü de kontrol var bakalım inşaallah herşey yolundadır. Bebeğim kilo almıştırH history1985 canım senin tansiyonun ne alemde nasıl oldun
Hadi inşallah canım herşey yolundadırCanım ilaç içiyorum diğer günlere göre daha iyiyim çok şükür gün içinde bir kaç defa 13.8 leri buluyor yine de. Salı günü de kontrol var bakalım inşaallah herşey yolundadır. Bebeğim kilo almıştır
Canım anca cevap verdim 10.gün bugün. Hala iştahım hiç yok. Ama biraz da hastayım ben ona bağlıyorumSenin kaç gün oldu doğum yapalı kuzum? Benim 5 oldu valla zorla iki lokma yiyorum dediğin gibi sadece susuyorum. Süte gidiyo zaten. Uykusuzluktan da olur dedi dr bugün.
Aynen benim de öyle ya akşam falan da yiyemiyorum başımda sürekli zorluyorlar. Uykusuzluktan da olur dedi dr bugun
Canim bende doğum sancısı belden başlar diye biliyorum sonradan yazmamışsın da inşallah iyisinizdir.Kızlar belim müthiş ağrıyor ama kasılma çok fazla yok. Doğumu böyle başlayan var mı
Tutamadigina göre gelen şey suyun sanırım canim hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu.Gunaydin kizlar gece 4 ten itibaren idrarımi tutamıyorum resmen bel ve kaşık ağrım giriyor ara ara . Belki oğlan 1 martı beklemeyebilir doktoru arayacağım biraz daha zaman geçsin. Kv aradim erken gelmeleri icin bugun gelecekti zaten. Kızımı bırakmam lazim
Arada kaynamıştır mesajların bana yazılmış bisey yoksa ben göz gezdirip çıkıyorum mesela öyle olmuşturSizin için burdaym kuzm Girip bakıyorm İlknurada bakıyorm İymsn Durmlar nasıl
Ne yiyelim biz deseydin ben zaten yemek yemiyorum tek besinim kahvaltı dün akşam biraz makarna yiyim dedim salcali yandı midemEşim dio bebeğe kilo aldıracak şeyler yeme bari kaşar yemedim son zaman maden suyu da içmedim. Günde yarım muz yiyom. Son 2 3 gündür sütlaç yemiştim onun dışında normal yediğim şeyler. Aç mı durayım napim
Günaydın canım bizede haber ver sağlıkla al kucağına insallahGunaydin kizlar gece 4 ten itibaren idrarımi tutamıyorum resmen bel ve kaşık ağrım giriyor ara ara . Belki oğlan 1 martı beklemeyebilir doktoru arayacağım biraz daha zaman geçsin. Kv aradim erken gelmeleri icin bugun gelecekti zaten. Kızımı bırakmam lazim
Doktorların fikirleri farklı bu konuda biraz daha iyilessin dikislerin öyle tak bence ilkinde ben 15 20 gün sonra takmıştımGunaydn kizlar vakit bulup giremiyorm foruma artik dogum yapan olduysa gzunuz aydin saglikla buyutn bebisinizi
Kizlar bgn 4. Gunumz korse takmaya ne zaman baslasam taburcu olrken doktora sormayi unuttum
Sero senin neyin var canim yorgunluktan vucut direncin mi kalmadi acaba? Bide ne yaptınız alıştın mı kızına herseyiyle sen ilgilenebiliyor musun biraz anlatCanım anca cevap verdim 10.gün bugün. Hala iştahım hiç yok. Ama biraz da hastayım ben ona bağlıyorum
Cano ben yemek yiyom midem yansa da. Ama sonra baya çekiom. Sen zaten hamilelikte bşy yiyemedin ama maşallah mete beye almış kiloyuu. Millet bebeği kilo alsın die uğraşır meteler in anneleri de almasın dieArada kaynamıştır mesajların bana yazılmış bisey yoksa ben göz gezdirip çıkıyorum mesela öyle olmuştur
Ne yiyelim biz deseydin ben zaten yemek yemiyorum tek besinim kahvaltı dün akşam biraz makarna yiyim dedim salcali yandı midem
Günaydın canım bizede haber ver sağlıkla al kucağına insallah
Doktorların fikirleri farklı bu konuda biraz daha iyilessin dikislerin öyle tak bence ilkinde ben 15 20 gün sonra takmıştım
Sen nasılsın bebis nasil
Hiç bi yemeği iştahla yiyemiyorum yedikten sonra bin pişman olacağıma yemiyorum valla napiyim zaten daha ilk lokma boğazımdan gecerken yanmaya başlıyo ne gıcık biseymis kendime nazar değdirdim bence hamilelikten önce hıc bisey mideme dokunmazdı benimCano ben yemek yiyom midem yansa da. Ama sonra baya çekiom. Sen zaten hamilelikte bşy yiyemedin ama maşallah mete beye almış kiloyuu. Millet bebeği kilo alsın die uğraşır meteler in anneleri de almasın die
Sabret şunun şurasında ne kaldı.Sonra herşeyi yersin. Dua edelim ki kalıcı olmasın mide sıkıntısı..Hiç bi yemeği iştahla yiyemiyorum yedikten sonra bin pişman olacağıma yemiyorum valla napiyim zaten daha ilk lokma boğazımdan gecerken yanmaya başlıyo ne gıcık biseymis kendime nazar değdirdim bence hamilelikten önce hıc bisey mideme dokunmazdı benim
Yok canım ağrılı geçti gece ama gelmedi paşam yineCanim bende doğum sancısı belden başlar diye biliyorum sonradan yazmamışsın da inşallah iyisinizdir.
Tutamadigina göre gelen şey suyun sanırım canim hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu.
Çok oturdum, ondan olabilir ya da bebek kanala yerleşiyorGerçek sancılar belden gelirmis canim benim.hep yorgunluga bagli kasıktan yaşadıklarım . Hayirlisi olsun ama cok mu yoruldun bugun dinlenmeye çalış bakalim.artacak mı
Bide öyle bi ihtimal var demi ay inşallah kalıcı olmazSabret şunun şurasında ne kaldı.Sonra herşeyi yersin. Dua edelim ki kalıcı olmasın mide sıkıntısı..
Minik bir prova yaşatmış oldu annesiYok canım ağrılı geçti gece ama gelmedi paşam yine
Canım nasıl oldun? Gittiniz mi hastaneye? Hayırlı haberlerle gelGunaydin kizlar gece 4 ten itibaren idrarımi tutamıyorum resmen bel ve kaşık ağrım giriyor ara ara . Belki oğlan 1 martı beklemeyebilir doktoru arayacağım biraz daha zaman geçsin. Kv aradim erken gelmeleri icin bugun gelecekti zaten. Kızımı bırakmam lazim
Kendini iyi hissediyprsan takGunaydn kizlar vakit bulup giremiyorm foruma artik dogum yapan olduysa gzunuz aydin saglikla buyutn bebisinizi
Kizlar bgn 4. Gunumz korse takmaya ne zaman baslasam taburcu olrken doktora sormayi unuttum