2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O rahat etsin diye oturuş şeklimi yatmami hep ona göre ayarlıyorum demek ki o kadar da rahat ettirmemek gerekiyormuş yoksa gelmiyorlar

Çok sabırlı bir bebek olacak kesin. Peki doktorun dedi mi, şu hareketleri yap, şöyle davran hızlandıralım doğumu diye? Ne yapmayı düşünüyor? Daha 41 e var zaman, erkek bebekler 41e kadar bekleyebiliyorlar, belki 41i göreceksin annesi. Üzülme hiç. Bir an önce kavuşmak istediğini anlıyorum ama azıcık kaldı, sabret kuzum

Eşini elime geçirsem parçalarım vallaha

Başka seçenek yok kuzum mecbur sabredicem, sabırsızlık biraz agresiflige dönüşmeye başladı kendimi kontrol altına alicam yeniden. Doktor sen bu şekilde düşündükçe daha da geciktirirsin güzel enerji gönder dedi artık somut şeyler söyleyemiyor ne dese yaptım çünkü ayin 3 ünde gunum doluyor haftaya çarşamba, o hafta sonuna kadar bekleriz dedi. Israrla günüm dolduktan sonra ne yaparızla ilgili bisey demiyor sanırım o zamana kadar doğar diye düşünüyor.

Vardır doktorunun bir bildiği. Evet sen sakin ol, deniz kuzuya söyle artık vaktin geldi çık bakalım oradan diye sana dışarıda sürprizim var de, merak edip çıkar belki gününün dolmasına var daha, doktorun da çok olumlu, bencede gelir uslu oğluşun o zamana

Insallah kuzucum suan konuşmuyoruz denizle küstüm babasına söylerim iletir bu arada desteğin için teşekkür ederim canım

Seni çok iyi anlıyorum canım belirsizlikte insanı yorar sürekli insan tetik halinde

Okuyunca eşine Allah vicdan versin dedim canım

Aynen öyle. Çok dolmuş hissediyorum kendimi. Ben annemi özledim. Daha bugün görüştğm ama insanın annesi gibi olmuyor kimse, annem gibi düşünmedi kimse...
Ahh sorma sorma o konulara girdin mi benim de içim yaralı çok ama eşim den Allah razı olsun oda çok baktı bana

Sanirim en sona @neysol ben ve Birdilimkek kalicaz siz 40 o cikti derken sanci falan konuşucaz
Yok canım o kadar da degil
Yani doğurmakta istiyo muyum şuan bilmiyorum

Metehan ların kaderii kılo herhalde

İlk çocuk 41 leri görüyor genelde canım üzülme kolay doğumun olur inşallah

Seni çok iyi anlıyorum canım belirsizlikte insanı yorar sürekli insan tetik halinde
Evet canım belirsizlikdi beni yoran. Her gün herseyi sanki doğum olacak gibi ayarlıyorum surekli beynim meşgul. Bide insanlar sürekli arayıp soruyor Doğum olmadi mi diye her defasında açıklama yapmak da yordu. Hayırlısı böyleymiş napalım ne zaman hazır olursa o zaman elbette gelecek yapacak bisey yok beklemekten başka.

Gözüm ağrıyo dün geceden beri 2 saatte bir uyandım vallaha bebeğe de hazırlık kızarma kanlanmada yok ama anlamadım gitti

Aynen canım çok haklısın insan yükünü yıkmak istiyor süreç nasıl ilerleyecek görmek istiyor az kaldı Allahın izniyle

Denizler biraz sakin oluyor demiştim canım benim oğlum da öyleydi 39 da sezeryanla aldık yoksa daha dururdu

Aa sevindim canım hadi gözün aydın jelinin dediği gibi meteler tombul olcak inşallah ultrason yaniltmaz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…