- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Güzel haberlerini bekliyoruz canım çıkışta yazGünaydın kızlar bugün bizim de kontrol var. 2 gündür göbek deliğim de yanma gibi Bi acıma var normal heralde. Bide dünden beri bebek hareketleri eğer oynamazsan dokunmazsan fazla hareketi olmuyor. Buda yeri daraldı die heralde. Saglıcakla Bi doğuraydık. İyice ağırlaştık.
Benim yiğenimin de 2 hafta sonra belli oldu canım değerlerin vs hep normal olduğuKızlar bi arkadaşımın da kontrolleri tıpkı benim gibi geçmişti. İkilisi vs kötüydü hep.. Bebeği doğduğunda aynı gün anomali olup olmadığı anlaşılmaz demişler.. 1 buçuk hafta sonraki kontrolünde demişler bişi yok diye şükür.. Ya ben hemen öğrenmek istiyorum hiç böyle karşılaştığınız bi durum oldumu. Yani doğar doğmaz sağlıklı bişi yok'u duymak için sabırsızlanıyırum çünlü artık kaygı bozukluğu yaşamaya başladım ciddi ciddi..
Geçmiş olsun c vitamini al.canim ekstra.daha var.o zamana kadar geçer canimAynı gün doğurma ihtimalimiz var o zaman bana da 5 marta gün verdigrip oldum inşallah o zaman a geçer yoksa ertelenir mi bilmiyorum
Ayy canım geçmiş olsun. Ihlamur limon kaynatıp iç sürekli geçsin hemencik.Aynı gün doğurma ihtimalimiz var o zaman bana da 5 marta gün verdigrip oldum inşallah o zaman a geçer yoksa ertelenir mi bilmiyorum
Saol canım inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım çıkışta yaz
En son 18 mart demişti banada doktor 39.haftada alırım diye ama benim doktor hep böyle deyip 39+ ları görüyormuş bir gün daha bekleyelim 1 gün daha diye uzatıyor diyolar daha önce ona gidenler.. 15 mart senin kaçıncı haftan oluyo canım. Ya inşallah bende bu örnekler arasında olurum 6 ayı atlattım ama son bikaç haftayı atlatamıyorum aşırı korku başladı.. Herşey iyi gitsin istiyorum bende.. İnş hepimizinki sağ salim doğar..Oldu canım 15 Mart Allah nasip ederse . Senin belli oldu mu ? Bu arada ikili test için risk faktörü yüksek çıkıp da tüm hamileliği boyunca çok üzülen bir arkadaşım vardı ama sapasağlam doğdu hiçbir şeyi yoktu bebeğinde . İçini ferah tut . Bu tarz örnekler çok çünkü . Allah’ın izniyle inşAllah tüm bebeklerimiz sağlıklı doğar
Gümbür gümbür hareketli degil benimkide ama yattığımda sıyrılıyor karnım.sekilden şekile giriyor ara ara.Hergun gözlemliyorum birde yorma kendini canim dinlen. Hayirli.haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün bizim de kontrol var. 2 gündür göbek deliğim de yanma gibi Bi acıma var normal heralde. Bide dünden beri bebek hareketleri eğer oynamazsan dokunmazsan fazla hareketi olmuyor. Buda yeri daraldı die heralde. Saglıcakla Bi doğuraydık. İyice ağırlaştık.
Saglikli olduktan sonra dursun bir gun daha canim. Icini ferah tür iyi şeyler düşün. Hamileliği guzel atlatmak lazimhepimiz sağlıcakla kucagmiza alalim bebeklerimiziEn son 18 mart demişti banada doktor 39.haftada alırım diye ama benim doktor hep böyle deyip 39+ ları görüyormuş bir gün daha bekleyelim 1 gün daha diye uzatıyor diyolar daha önce ona gidenler.. 15 mart senin kaçıncı haftan oluyo canım. Ya inşallah bende bu örnekler arasında olurum 6 ayı atlattım ama son bikaç haftayı atlatamıyorum aşırı korku başladı.. Herşey iyi gitsin istiyorum bende.. İnş hepimizinki sağ salim doğar..
İnş canım.. Benim ilk doğum çok zor geçmişti doğum korkum var derdim hep.. Şimdi sonucu okadar düşünüyorum ki doğum korkumu geçti bu durum.. Bide aynı gün öğrenemicek olmaya taktım şimdi. Sanırım iyice hamilelik ve bu durumlar benim kaygı kontrolü yapmamı engellemeye başladı.Canım benim etrafımda 2 kişi var böyle durumla karşılaşan ki senin gibi de değil doğum olana kadar ciddi hastalıklardn anomalilerden bahsetmişti doktorlar ama şükürler olsun tamamen sağlıkla dünyaya geldiler. Sen içini ferah tut. Hiç bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum Rabbim sağlıkla sıhhatle kusursuz kavuştursun
Grupta o.kadar bursa gecti ki senide bursa da sanıyordum benBir de aynı yerde oturuyormuşuz hahahama gölcükte zaten düzlük mahalle nadir. Heryer bayır rampa
Saglikli olduktan sonra dursun bir gun daha canim. Icini ferah tür iyi şeyler düşün. Hamileliği guzel atlatmak lazimhepimiz sağlıcakla kucagmiza alalim bebeklerimizi
Benim yiğenimin de 2 hafta sonra belli oldu canım değerlerin vs hep normal olduğu
Benim ilk bıcırık 3 buçuk senedir 2 saate bir uyandığı için uykusuzluğa bi hayli alışığım:) insan uykuyu hiç mi sevmez çocuk hiç sevmiyo ne yatıyo ne yattığında deliksiz uyur:) ikinci için çok uykucu olsun diye dua ediyorum yoksa yarasalara dönicemGünaydınnnn❤
Benim uykularım iyice yok oldu doğuma yakın herkesçikler böyle galiba.
İnşAllah sonu güzel olacak canım beklemek çok çok zor ama müjdeli haber alırsın inşallah2 hafta napcam acaba ben
Sağ ol kuzum yapayım onlarıAyy canım geçmiş olsun. Ihlamur limon kaynatıp iç sürekli geçsin hemencik.C vitamini bol tüket bağıskklık güçlü kalsın.
Saol canım inşallahyazarım tabi
İnşAllah geçer kuzu 9 ay olmadım grip şimdi oldum yaGeçmiş olsun c vitamini al.canim ekstra.daha var.o zamana kadar geçer canim
İnşallah iyi düşünelim iyi olsunEn son 18 mart demişti banada doktor 39.haftada alırım diye ama benim doktor hep böyle deyip 39+ ları görüyormuş bir gün daha bekleyelim 1 gün daha diye uzatıyor diyolar daha önce ona gidenler.. 15 mart senin kaçıncı haftan oluyo canım. Ya inşallah bende bu örnekler arasında olurum 6 ayı atlattım ama son bikaç haftayı atlatamıyorum aşırı korku başladı.. Herşey iyi gitsin istiyorum bende.. İnş hepimizinki sağ salim doğar..
Geçmiş olsunİnşAllah geçer kuzu 9 ay olmadım grip şimdi oldum ya
33+0 da bıraktım.igne kullanmıyorum canımMerhaba siz aspirini kaçıncı haftada bıraktınız?İğne kullanıyor musunuz ayrıca?
Muz hergun yedim canım kuruyemiş meyve kaşar ama pek etkili olmadı demek bendeMuz yemeye özen göster canim her gun bir muz yedim ben aspirinden sonra.