2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerini bekliyoruz canım çıkışta yaz

Benim yiğenimin de 2 hafta sonra belli oldu canım değerlerin vs hep normal olduğu

Aynı gün doğurma ihtimalimiz var o zaman bana da 5 marta gün verdi grip oldum inşallah o zaman a geçer yoksa ertelenir mi bilmiyorum
Ayy canım geçmiş olsun. Ihlamur limon kaynatıp iç sürekli geçsin hemencik. C vitamini bol tüket bağıskklık güçlü kalsın.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım çıkışta yaz
Saol canım inşallah yazarım tabi

En son 18 mart demişti banada doktor 39.haftada alırım diye ama benim doktor hep böyle deyip 39+ ları görüyormuş bir gün daha bekleyelim 1 gün daha diye uzatıyor diyolar daha önce ona gidenler.. 15 mart senin kaçıncı haftan oluyo canım. Ya inşallah bende bu örnekler arasında olurum 6 ayı atlattım ama son bikaç haftayı atlatamıyorum aşırı korku başladı.. Herşey iyi gitsin istiyorum bende.. İnş hepimizinki sağ salim doğar..

Gümbür gümbür hareketli degil benimkide ama yattığımda sıyrılıyor karnım.sekilden şekile giriyor ara ara.Hergun gözlemliyorum birde yorma kendini canim dinlen. Hayirli.haberlerini bekliyoruz

Saglikli olduktan sonra dursun bir gun daha canim. Icini ferah tür iyi şeyler düşün. Hamileliği guzel atlatmak lazimhepimiz sağlıcakla kucagmiza alalim bebeklerimizi

İnş canım.. Benim ilk doğum çok zor geçmişti doğum korkum var derdim hep.. Şimdi sonucu okadar düşünüyorum ki doğum korkumu geçti bu durum.. Bide aynı gün öğrenemicek olmaya taktım şimdi. Sanırım iyice hamilelik ve bu durumlar benim kaygı kontrolü yapmamı engellemeye başladı.

Saglikli olduktan sonra dursun bir gun daha canim. Icini ferah tür iyi şeyler düşün. Hamileliği guzel atlatmak lazimhepimiz sağlıcakla kucagmiza alalim bebeklerimizi

Hamilelik sağolsun kontroller yüzünden pek iyi geçmedi bu sefer ama lohusalıktan ümitliyim:) İnş canm hepimiz sağlıkla alırız bebişleri

Günaydınnnn
Benim uykularım iyice yok oldu doğuma yakın herkesçikler böyle galiba.
Benim ilk bıcırık 3 buçuk senedir 2 saate bir uyandığı için uykusuzluğa bi hayli alışığım:) insan uykuyu hiç mi sevmez çocuk hiç sevmiyo ne yatıyo ne yattığında deliksiz uyur:) ikinci için çok uykucu olsun diye dua ediyorum yoksa yarasalara dönicem

İnşallah iyi düşünelim iyi olsun Benim 38+5 oluyor . Doktor 15-16-17 si seç birini dedi yılların hasreti olunca bende hemen 15 ini seçtim ben doğum hikayesi okumuyorum moralim bozulur diye sadece o günü hayal ediyorum ama endişelerim de bi hayli fazla sonra diyorum ki Rabbim bu kadarını nasip etti inşallah bundan sonra da her şey güzel olacak

kızlar herşey çok çabuk gelişti benim için çok şükür sarılık yok 30 gram ödem gitmiş sadece kaka yapmadı bugün yapar dedi hemşireler ben gaz çiş bokuş yaptım yürüdüm sadece belim çok şiddetli ağrıyor dikis yeri değil bizde son durumlar bu kontrolü olanlar inşALLAH haklarında en hayırlı haberi alırlar dogumunolacak olanlarda sağlıkla bebeklerine kavuşurlar insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…