2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese günaydın kaç gündür girip çıkıyorum tam yazacam bir şey çıkıyor atladığım sayfalar oldu ama yakaladığım kadarıyla wiha02 wiha02 T Tgcee_123 S Sogancucugu kızlar doğumlarınız hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi🙏 atladığım birileri varsa affola.. Geri kalanlarında sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alması dileğiyle.. Bizde de son durum annem geldi oğlum durur mu durmaz mı bilmem ama 1 numarayı bırakacak biri var en azından çok şükür dün kontrolüm vardı yolunda görünüyor her şey doğum olabilir bu saatten sonra dedi kızım kanala girmiş kafası çok aşağıdaymış haftaya tkrar kontrol ve çatı muayenesi var hayırlısı bakalım

Günaydın annişler ben Nisan annesiyim raporla ilgili bir şey soracaktım bugün 32 haftam doldu 37’ye kadar çalışabilir raporu alacaktım online devam ettiğim için atıyorum 2 hafta sonra yüz yüze eğitime geçince ayrılabiliyor muyum? Sistem buna izin veriyor mu benim doktorum tüp bebek merkezi var ordan verecekler raporu orada çalışan bayan sistem izin veremeyebilir galan dedi kafam karıştı bilgi sahibi olan arkadaşlar hemen yorum yaparsa çok sevinirim

Canım.hemen limon şu iciyorsun sicak ayrıca pekmez yiyrosun şekerin yoksa yoktu galiba çok çok geçmiş olsun
Yok kuzum şekerim çok şükür sabah keçiboynuzu pekmezi içtim zencefil limon bal karışımı yaptım inşallah toparlarım salı günü de korona testi verecem aksi gibi grip olunca yalancı pozitif olayı olabilirmiş

Günaydın annişler ben Nisan annesiyim raporla ilgili bir şey soracaktım bugün 32 haftam doldu 37’ye kadar çalışabilir raporu alacaktım online devam ettiğim için atıyorum 2 hafta sonra yüz yüze eğitime geçince ayrılabiliyor muyum? Sistem buna izin veriyor mu benim doktorum tüp bebek merkezi var ordan verecekler raporu orada çalışan bayan sistem izin veremeyebilir galan dedi kafam karıştı bilgi sahibi olan arkadaşlar hemen yorum yaparsa çok sevinirim
İstediğin an ayrılırsın canım sistem izin vermez olayı çok saçma bugün çalışır alırsın yarın çok kötü olup ayrılırsın kimse sana niye diyemez şöyle düşün 32 de çalışır alıyorsun Allah korusun erken doğum vs oluyor aynı mantık o zaman sistem de çalışır aldığın için devam mı edeceksin sen bakma onlara çalışır al ağırlaştığın anda paydos dersin 😀

Seni de fazla bekletmeyecek o zaman canim.
Yani bekletmez diye düşünüyorum daha ne kadar beklicem 40ida doldurmasın 😂😂
Günaydın kızlar bugün bizim de kontrol var. 2 gündür göbek deliğim de yanma gibi Bi acıma var normal heralde. Bide dünden beri bebek hareketleri eğer oynamazsan dokunmazsan fazla hareketi olmuyor. Buda yeri daraldı die heralde. Saglıcakla Bi doğuraydık. İyice ağırlaştık.
Günaydın canım güzel haberlerle gel 😍
Aynı gün doğurma ihtimalimiz var o zaman bana da 5 marta gün verdi 😀grip oldum inşallah o zaman a geçer yoksa ertelenir mi bilmiyorum
Inşallah geçer canım ama daha var bol bol c vitamini tüket dinlen
Beni daha fazla ertelemez diye düşünüyorum 38+5 oluyo 5 martta 8inde tam 39 oluyo yani 40ida beklemez umarim😂

Geçmiş olsun ☺️Son zamanlar aman bişi olmasın diye daha çok dikkat ediyoruz ya ondan sanırım benim de boğazım acımaya burnum tıkanmaya başladı bol C vitamini alalım geçer inşallah
Aynen canım ya sakınan göze çöp batar misali yakalandık valla

Aynen öyle. Çok dolmuş hissediyorum kendimi. 😔 Ben annemi özledim. Daha bugün görüştğm ama insanın annesi gibi olmuyor kimse, annem gibi düşünmedi kimse...
Yalnız değilsin hepimiz dokunsan ağlayacak gibiyiz 😔 ama çok az kaldı yavrularımız için güçlü olucaz 💪😍😍 hem ne güzel annen yakınmış...
2 hafta napcam acaba ben 🙄
Güzelim kaç ay bekledin. 2 hafta nedir ki. Sadece bebeğini düşüncen emzir, altını üstünü değiştir, kendin iyileş bi de bakmışsın test sonuçları çıkmış 😍💞💞
Hayırlısı ile güzel çıkacağını düşünüyorum.
Kızlar bebek hareketleri hissedilirken illa sert mi olmalı hareketleri?ben hissediyorum ama yumuşak kaymalar hıçkırık şeklinde.
Benim de eskidi kadar sert değil daha yumuşak. Hıçkırık daha belirgin ama 😊. Yana yatınca hafif hafif kayıyor gibi 💞💞🧿

Yani bekletmez diye düşünüyorum daha ne kadar beklicem 40ida doldurmasın 😂😂

Günaydın canım güzel haberlerle gel 😍

Inşallah geçer canım ama daha var bol bol c vitamini tüket dinlen
Beni daha fazla ertelemez diye düşünüyorum 38+5 oluyo 5 martta 8inde tam 39 oluyo yani 40ida beklemez umarim😂
Bence beklemez kuzu alır seni 5 martta 😀

Yalnız değilsin hepimiz dokunsan ağlayacak gibiyiz 😔 ama çok az kaldı yavrularımız için güçlü olucaz 💪😍😍 hem ne güzel annen yakınmış...

Güzelim kaç ay bekledin. 2 hafta nedir ki. Sadece bebeğini düşüncen emzir, altını üstünü değiştir, kendin iyileş bi de bakmışsın test sonuçları çıkmış 😍💞💞
Hayırlısı ile güzel çıkacağını düşünüyorum.

Benim de eskidi kadar sert değil daha yumuşak. Hıçkırık daha belirgin ama 😊. Yana yatınca hafif hafif kayıyor gibi 💞💞🧿
Önceden daha belirgindi evet .,💓

X