2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok bacım inanma eşim ağır korona gibiydi 3 kez testi negatif cikri gripmis cidden kizlar şunu tarım kooperatiften aldım 6 7 tl bisey çok güzel uyku yapyor rahatlatıyor

Anladım canım cevabın için çok teşekkür ederim hayırlı sağlıklı doğumlar

Benim de ikili teslim riskli cikmisti ama dna testim temiz cikmisti,sizi hatırlıyorum ve inanın ki içime doğuyor bebeğinizin hiçbir sıkıntısı olmayacak insallah

Çok şükür canım, Allah sağlık versin ikinize de

Kizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk
Günaydın kuzum, üzülme hiç. Seninkinin içeride keyfi yerinde belliki. Daha vaktin var canım, sağlıkla gelsin bekleriz napalım ❤ sen çalışmalarına devam et ,belki rahatsız olup gelmek ister sıpa nst de falan çıkmadı mı hiç sancın?

Günaydınnnn
Benim uykularım iyice yok oldu doğuma yakın herkesçikler böyle galiba.
Günaydınnn canım
Bir de aynı yerde oturuyormuşuz hahah ama gölcükte zaten düzlük mahalle nadir. Heryer bayır rampa
Olabilir ya gölcük hep bayır sürekli şikayet ediyorum ben de ben ehliyet alsam kolay kolay araba bile kullanamam heralde yaa çarşıya inerken bile bayır çıkıyoruz
Kızlar bebek hareketleri hissedilirken illa sert mi olmalı hareketleri?ben hissediyorum ama yumuşak kaymalar hıçkırık şeklinde.
Yumuşak hissedilebilir artık canım ben de doktora sordum geçen kontrolümde yeri darldığı için büyük hareketler yapamaz artık demişti
Karnimin içinde durmuyo ama oturamıyorum yatamıyorum uyuamıyorum yediğim hıc bişeyin tadı yok akşam yemek yemeyi özledim

Doğunca mecbur gececek bu duygular
Hamileliğin başlarında konuşurduk sonlara doğru doğurup rahtlamak istiycez diye öyle olduk hepimiz cidden ya
Kizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk
Yerini sevmiş annesi demek çok rahat sağlıkla kavuşun canım

Yok kuzum ya hic sanci cikmadi 20 yi bile görmedim o kadar yoktu yani. Beni oyle üzgün görünce açılma var mi diye bakayim dedi moral olacağına daha da moralimi bozdu yakin zamanda görünmüyor yeterince asagida değil dedi. Bende sıkıldım artık son zamanlarda hiç bişey yapmıyorum iyice ağırlaştım psikolojik olarak epey yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…