Yok bacım inanma eşim ağır korona gibiydi 3 kez testi negatif cikriYok kuzum şekerim çok şükür sabah keçiboynuzu pekmezi içtim zencefil limon bal karışımı yaptım inşallah toparlarım salı günü de korona testi verecem aksi gibi grip olunca yalancı pozitif olayı olabilirmiş
Hadi inşallah dicem de yinede bi telaş bi korkuBence beklemez kuzu alır seni 5 martta
Duruyor çocuk işte niye acele ediuonHadi inşallah dicem de yinede bi telaş bi korku
Gecmıs olsunnnnnnAynen canım ya sakınan göze çöp batar misali yakalandık valla
Anladım canım cevabın için çok teşekkür ederim hayırlı sağlıklı doğumlarİstediğin an ayrılırsın canım sistem izin vermez olayı çok saçma bugün çalışır alırsın yarın çok kötü olup ayrılırsın kimse sana niye diyemez şöyle düşün 32 de çalışır alıyorsun Allah korusun erken doğum vs oluyor aynı mantık o zaman sistem de çalışır aldığın için devam mı edeceksin sen bakma onlara çalışır al ağırlaştığın anda paydos dersin
Sağ ol kuzum inşallahGecmıs olsunnnnnninş hemencecık toparlanırsın
hepimize sağlıklı doğumlar inşallah canımAnladım canım cevabın için çok teşekkür ederim hayırlı sağlıklı doğumlar
Karmaşık duygular hakim oluyor insana ya haklısın ben de öyleyimHadi inşallah dicem de yinede bi telaş bi korku
En son 18 mart demişti banada doktor 39.haftada alırım diye ama benim doktor hep böyle deyip 39+ ları görüyormuş bir gün daha bekleyelim 1 gün daha diye uzatıyor diyolar daha önce ona gidenler.. 15 mart senin kaçıncı haftan oluyo canım. Ya inşallah bende bu örnekler arasında olurum 6 ayı atlattım ama son bikaç haftayı atlatamıyorum aşırı korku başladı.. Herşey iyi gitsin istiyorum bende.. İnş hepimizinki sağ salim doğar.
Karnimin içinde durmuyo amaDuruyor çocuk işte niye acele ediuon
Doğunca mecbur gececek bu duygularKarmaşık duygular hakim oluyor insana ya haklısın ben de öyleyim
Çok şükür canım, Allah sağlık versin ikinize dekızlar herşey çok çabuk gelişti benim için çok şükür sarılık yok 30 gram ödem gitmiş sadece kaka yapmadı bugün yapar dedi hemşireler ben gaz çiş bokuşyaptım yürüdüm sadece belim çok şiddetli ağrıyor dikis yeri değil bizde son durumlar bu kontrolü olanlar inşALLAH haklarında en hayırlı haberi alırlar dogumunolacak olanlarda sağlıkla bebeklerine kavuşurlar insALLAH
Mecbur doğacak canım 40 haftayı bitirecek demekkiKizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk
Benim ikizlerin azminden vereyim azicik duramadilar erkenden dogdular kafalariyla baski yapa yapaKizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk
Günaydın kuzum, üzülme hiç. Seninkinin içeride keyfi yerinde belliki. Daha vaktin var canım, sağlıkla gelsin bekleriz napalım ❤ sen çalışmalarına devam et ,belki rahatsız olup gelmek ister sıpaKizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk
Günaydınnn canımGünaydınnnn❤
Benim uykularım iyice yok oldu doğuma yakın herkesçikler böyle galiba.
Olabilir yaBir de aynı yerde oturuyormuşuz hahahama gölcükte zaten düzlük mahalle nadir. Heryer bayır rampa
Yumuşak hissedilebilir artık canım ben de doktora sordum geçen kontrolümde yeri darldığı için büyük hareketler yapamaz artık demiştiKızlar bebek hareketleri hissedilirken illa sert mi olmalı hareketleri?ben hissediyorum ama yumuşak kaymalar hıçkırık şeklinde.
Hamileliğin başlarında konuşurduk sonlara doğru doğurup rahtlamak istiycez diyeKarnimin içinde durmuyo amaoturamıyorum yatamıyorum uyuamıyorum yediğim hıc bişeyin tadı yok akşam yemek yemeyi özledim
Doğunca mecbur gececek bu duygular
Yerini sevmiş annesi demek çok rahatKizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk
Yok kuzum ya hic sanci cikmadi 20 yi bile görmedim o kadar yoktu yani. Beni oyle üzgün görünce açılma var mi diye bakayim dedi moral olacağına daha da moralimi bozdu yakin zamanda görünmüyor yeterince asagida değil dedi. Bende sıkıldım artık son zamanlarda hiç bişey yapmıyorum iyice ağırlaştım psikolojik olarak epey yoruldum.Günaydın kuzum, üzülme hiç. Seninkinin içeride keyfi yerinde belliki. Daha vaktin var canım, sağlıkla gelsin bekleriz napalım ❤ sen çalışmalarına devam et ,belki rahatsız olup gelmek ister sıpanst de falan çıkmadı mı hiç sancın?
Ay yerim onları hiç yok demem göndersinler lütfen benimkineBenim ikizlerin azminden vereyim azicik duramadilar erkenden dogdular kafalariyla baski yapa yapa