2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle diyorlar canım karından sertleşme ve belden kasıklara doğru yayılan ağrı
Anladım canım çok saol
Sancıların ne.drumda arttı mi ?
Artmadı şükür canım şuan gayet iyiym ama ilk kez oldu artık olması da olağan sanırım
Mühim olan düzenli gelmesi demekki ya belli olmuyor işte kişiden kişiye değişedebiliyor
Rabbim suhulet versin canım sen ssvd yapacaktın dimi
Rabbim kolaylık versin gelecekse sağlıkla gelsin miniğin kuzum
Ben de 36dan itibaren giriyorum genel olarak böyle sanırım
Hay Allah ya iyi haberlerini bekliyorum canım inşallah iyisinizdir. Doktorun nasıl farkedememiş. Verdikleri ilaç şifanız olsun
Şimdi ciktim.kizlar 1 marta gun aldik erken gelmezse sabah 10 da nasipse gelecek yavrum. Sağlıklı büyüdü artik dedi 27 şubat bile olabilir dedi biz ay çıksın artik dedik. Hayirlisi insallah
Bize de 1 mart dedi doktorumm o gün hemen alacakmı bilmiyorum ama sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Maşallah daha iyi olursunuz inşallah canım sağlıkla büyüt yavrunu en yakın zamanda kollarında olur inşallah
Amin canım hayırlısı olsun ağrılarım devam etmedi şükür korkuttu beni sadece

Valla bende iliski merdiven cikma yürüyüş ılık dus temizlik hepsini yapıyorum ama gelmeye niyeti yok

Kuzu sanci cok degisiyo gecen hafta 10 dakkada bi 50 cikiyodu. Sonra iki gun sonra hic sanci cikmadi bugunde bi tane 80 cikti
Çok heyecanlıı
Ya en son Nstde hemşire cihazı düzgün koyamadı sanırım sancı hep 0daydı bende düzelteyim derken bastırdım tabi ekranda sancı 40 falan oldu eşimle nasıl şaşırıyoruz aa sancı çıkıyor bak falan diye sonradan dank etti ben bastırdım diye olmuş meğer ilk olunca birşeyler insan sudan çıkmış balık gibi oluyor sonra hemşire düzeltti sancı normal seyrinde çıkmaya devam etmişti

İnşallah canım

Gecmis olsun kuzu insallah bebisine kavuşursun hemen bi hafta once kuzenim dogum yapti solunum skntisi vardi bi gun sonra verdiler hemen

Ayy evet kasilma olunca cikiyo orda direk bol bol yuruyus yap bna doktorum oyle soylemisti

Yaa hayırlı olsun bebeğiniz.. Allah biran önce toparlanmayı nasip etsin..

Canım geçmiş olsun ya doktorun şimdiye kadar neden söylememiş ki inşallah sıkıntılı bi durum olmaz sağlıkla ilerlesin dualarımdasın ❤

Sağlıkla büyüt inşallah canm. Küvözden de hemen çıkar inşallah.

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah solunum sıkıntısı da bir an önce geçer kavuşursunuz

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı.Hatırlayanlar vardı belki benim bebeğim tersti.Geçen sabah topiği okurken kim yazmıştı hatırlamıyorum birisi şey yazmıştı: rahim kısmına ışık tutunca bebek o yöne ışığa gidiyormuş gibi bişey yazmış yataktan kalkmamıştım henüz telefonun ışığını tuttum bi süre aşağıya doğru sonra kapattım unuttum gitti.Kalktım bunun üstüne mutfağa girdim içimde bi fırtınalar koptu karnım sallandı falanbugün gittim doktora söyledim dün böyle oldu dedim bi baktı bebek dönmüşkanala kafası girmemiş ama dönmüş gerçekten ışığa mı tepki verdi yoksa kafasına göre mi takılıyor bilmiyorum ama durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…