- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım çok saolÖyle diyorlar canım karından sertleşme ve belden kasıklara doğru yayılan ağrı
Artmadı şükür canım şuan gayet iyiym ama ilk kez oldu artık olması da olağan sanırımSancıların ne.drumda arttı mi ?
Mühim olan düzenli gelmesi demekki ya belli olmuyor işte kişiden kişiye değişedebiliyorHiç alakası yok ilk doğumunda kasıklarımdan girdi sancı 10 dk da bir düzenli geliyordu 3 dakikalara düştüğünde iyice sıklaştığında belimden başlayıp kasıklarda biten sancım oldu doğum olana kadar yani herkesin farklı da olabilir ama 10 dk da bir düzenli gelen sancım kasıklarımdan gelmişti.
Rabbim suhulet versin canım sen ssvd yapacaktın dimiKızlar inşALLAH iyisiniz benim vücudum sütlaç gibi oldu karnım balon gibi söndü iyice genital bölgemin üstüne düştü karnım sertleşti sanırım son hazırlıkları dün gece için Teşekkür ederim 2. Doğumum oldugu için kanala inme.muhabbeti olmayacak bir anda gelişecek anlarmiyim diyordum ama emin oldum anlayacağıma hepimiz için en iyisi olsun
Rabbim kolaylık versin gelecekse sağlıkla gelsin miniğin kuzumAynı şeyleri yaşıyorum canım, galiba bienim suyum azalmış, doktorum çağırdı 3 gibi gidicem. Bebek çok az hareket ediyor. Kasığımda hafif ağrı var, nst de 50 çıkıyor sancım. Bende de temizlik var bugün, kadını bırakıp gideceğim 1 hafta bekler mi, hemen alır mı acaba beni doğuma
Ben de 36dan itibaren giriyorum genel olarak böyle sanırımKızlar ben bugün 35+6 oldum cuma günü kontrolüm var ve ben hala hiç nstye girmedim . Benim doktorda mı var bi gariplik diye düşünüyorum artık Geçen cuma gittim sadece ultrasonla baktı nst ye girecek miyim dedim hayır 36 dan sonra dedi ısrarla ama size bakıyorum bi tek ben kaldım girmeyen
Hay Allah ya iyi haberlerini bekliyorum canım inşallah iyisinizdir. Doktorun nasıl farkedememiş. Verdikleri ilaç şifanız olsunKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Bize de 1 mart dedi doktorumm o gün hemen alacakmı bilmiyorum ama sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimŞimdi ciktim.kizlar 1 marta gun aldik erken gelmezse sabah 10 da nasipse gelecek yavrum. Sağlıklı büyüdü artik dedi 27 şubat bile olabilir dedi biz ay çıksın artik dedik. Hayirlisi insallah
Maşallah daha iyi olursunuz inşallah canım sağlıkla büyüt yavrunu en yakın zamanda kollarında olur inşallahSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah
Amin canım hayırlısı olsun ağrılarım devam etmedi şükür korkuttu beni sadeceBen de şaşırdım ya umarım seninde gönlüne göre olur İkimiz içinde hayırlısı olsun diyeyim. Seviniyorum döndü diye ama ne olacağı belli olmaz onu anladım❤
Ben ilk defa son gidişimde nst için sıra bekledim. Birdahakine randevu saatimden daha erken gideceğim hastaneye
Ağrıların ne durumda devam etti mi??
Valla bende iliski merdiven cikma yürüyüş ılık dus temizlik hepsini yapıyorum ama gelmeye niyeti yokCanım normalde olsa sezaryen de 40 die garantisi yok bence. Arkadsımın arkadsı 38 küsür de suyu gelmiş ve normal doğurmuş.
Yer silmek mi merdiven cıkmak mı aman Allahım ben oturdgum yerden kalkamıom gıgeçen gün eşim süpürge tuttu bende viladayla sildim salon mutfak bide banyo yıkadım. Aman Allahım benim ayak bacak şişmiş soba borusu gibi olmus. O yüzden burda temizlik yaptım diyenlerin enerjisine hayranım
Ben 34+2de girmeye başladım bakalım. Bu cumartesi 2.ye gircem. Her Dr farklı cnm.
Canım korkma inşallah herşey güzel olacak. İlaçla düzelir. Üzülme sakın. Dualarım seninle ve bebeğine.
Çok heyecanlııKuzu sanci cok degisiyo gecen hafta 10 dakkada bi 50 cikiyodu. Sonra iki gun sonra hic sanci cikmadi bugunde bi tane 80 cikti
İnşallah canımBen de şaşırdım ya umarım seninde gönlüne göre olur İkimiz içinde hayırlısı olsun diyeyim. Seviniyorum döndü diye ama ne olacağı belli olmaz onu anladım❤
Ben ilk defa son gidişimde nst için sıra bekledim. Birdahakine randevu saatimden daha erken gideceğim hastaneye
Ağrıların ne durumda devam etti mi??
Aa demek öyle bir anda olabiliyorr hemşire 40 üzeri sancı demişti bizim genelde 15 20lerde geziniyor eşim sen bu gidişle 50 hafta bile taşırsın bebeği diye dalga geçmişti Senin hikayenden bahsedeyim konusu gelirse inşallah yine böyle jet hızı ile doğumun olur ❤
Amin canım hepimizin inşallah ❤
Ben de 36dan sonra başladım
Arkadaşlar yazmış zaten ama benim de şu mesajı okuyunca ilk aklıma gelen önceki doktora kızmak oldu Korkma yoluna girecek allahın izni ile inşallah. İyi ki tekrar hastaneye gittin.
Gözün aydın canım inşallah tez zamanda kucaklarsın miniğini bakarsın 5 güne kalmaz gelir kollarına
Covid testi yapiliyo ama hastane mi karşılıyo bilmiyorum canım yarın bi sormak lazımneysol canim bizim hastane de doğum öncesi covid testi veriyor muyuz ve refakatçi de veriyor mu bilgin var mi doğum + covid ücreti mi vericez
Gecmis olsun kuzu insallah bebisine kavuşursun hemen bi hafta once kuzenim dogum yapti solunum skntisi vardi bi gun sonra verdiler hemenSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Maalesef oğlum küvöze alındı solunum sıkıntısı oluyormuş 3-5 güne belki verebiliriz dediler. İdrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş biraz. Şimdilik bu kadar bilgi sahibiyim ayaklanırsam yarın gidip görücem inşallah
Gece bilmeden dayak mı yiyoruz acabaHahaha sabah bende kim dövdü beni diye uyanıyorum
Ayy evet kasilma olunca cikiyo orda direk bol bol yuruyus yap bna doktorum oyle soylemistiÇok heyecanlıı
Ya en son Nstde hemşire cihazı düzgün koyamadı sanırım sancı hep 0daydı bende düzelteyim derken bastırdım tabi ekranda sancı 40 falan oldu eşimle nasıl şaşırıyoruz aa sancı çıkıyor bak falan diye sonradan dank etti ben bastırdım diye olmuş meğer ilk olunca birşeyler insan sudan çıkmış balık gibi oluyor sonra hemşire düzeltti sancı normal seyrinde çıkmaya devam etmişti
Yaa hayırlı olsun bebeğiniz.. Allah biran önce toparlanmayı nasip etsin..Ah ben dogum yaptım ama spinal malesef 3. De tuttu. Doğumdan 1 saat sonra da uyusuklugum geçmeye başladı, karnımı hissettim oraları sancılıydı. Biraz dayanıp ağrı kesici yaptırdım hafifledi. Dr da uyusuklugumun erken geçtigini söyledi cekmis oldum zor saatleri bazı kisilerde böyle oluyormus.. Bunlara rağmen ben de tavsiye ediyorum, korkacak bir sey yokmus. konforluydu gerçekten.
İçerde savaş olduğu içinGece bilmeden dayak mı yiyoruz acaba
Ben aradim sordum covid testi 150 TL verecekmişiz doğum parası hariçCovid testi yapiliyo ama hastane mi karşılıyo bilmiyorum canım yarın bi sormak lazım
Canım geçmiş olsun ya doktorun şimdiye kadar neden söylememiş ki inşallah sıkıntılı bi durum olmaz sağlıkla ilerlesin dualarımdasın ❤Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Hadi ya onu da dahil etselermiş keşke neyse artık napalım mecbur vercezBen aradim sordum covid testi 150 TL verecekmişiz doğum parası hariç
Sağlıkla büyüt inşallah canm. Küvözden de hemen çıkar inşallah.Sabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah solunum sıkıntısı da bir an önce geçer kavuşursunuzSabah 7bucuk civarı acil doğuma alındım kızlar şükür bir kaç aksilik dışında iyiyim