2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım hayırlısı olsun ağrılarım devam etmedi şükür korkuttu beni sadece
Sevindim kuzucum devam etmemesine
Ayy evet kasilma olunca cikiyo orda direk bol bol yuruyus yap bna doktorum oyle soylemisti
Yürümeye başladım yeniden. Sezaryen olacak diye yürümüyordum pek
Hadi ya onu da dahil etselermiş keşke neyse artık napalım mecbur vercez
Bu da değişken sanırım. Bizim hastane dahil etmiş.
Işık bana hiç fayda etmemişti ama dönmesine çok sevindim gözün aydın❤ bu bebislere ne oluyor benimki döndü seninki döndü Melekkkeren sen de döndü dersen şaşırmam
Kızlar ben yarın doguruyorum
Tansiyonum yüksek çıkıyor iki gündür. Sabahtan hastaneye gitcez
Sağlıkla kavuşun inşallah ❤❤

Gözünüz aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Ay giden doguruyor bir ben gidemedim hadi az dha sıklassin hadi aksmi bekliym diye diye zaten yarin sabah ac gel dedi doktorum yarina kadar beklicem heralde ben

Anaa seninkide mi döndü artık benimkinden de böyle girişimler bekliyorum yaa. Ben de tutuyorum fener aşağıdan aşağıdan ama pek umursamıyor kızım. Keyfine göre artık
Saol canım
Benimkinin hiç meyli yok gibi çırpınıp duruyor ama bilmiyorum dönermi çok da heveslenmiyim diye tutuyorum kendimi hangisi hyırlısıysa o olsun ama ben de çok merak ediyorum dönecekmi acaba diye yaa

Ay giden doguruyor bir ben gidemedim hadi az dha sıklassin hadi aksmi bekliym diye diye zaten yarin sabah ac gel dedi doktorum yarina kadar beklicem heralde ben
Canım sen niye sıklasmasini bekliyosun ki normal doğum denemiceksin sonuçta bence gitseydin iyi olurdu hata yapıyosun gibi geliyo bana tabi kendini en iyi sen anlarsin suan

Sen haftalardır "doğuruyorum galiba" diyorsun. Artık doğurdum desen de inanmayacağım sana sanki normal doğum bekliyorsun sancıların gelmesi bişey ifade etmez aksine sezaryenini daha zorlu duruma sokabilir canım

Sen haftalardır "doğuruyorum galiba" diyorsun. Artık doğurdum desen de inanmayacağım sana sanki normal doğum bekliyorsun sancıların gelmesi bişey ifade etmez aksine sezaryenini daha zorlu duruma sokabilir canım
Ben de anlamadım valla canım sezeryan için bu kadar ağrı çekilir mi hadi çocuk kanala girdi vs tehlikeli olmaz mı bu kadar bekleyiş

Saol canım
Benimkinin hiç meyli yok gibi çırpınıp duruyor ama bilmiyorum dönermi çok da heveslenmiyim diye tutuyorum kendimi hangisi hyırlısıysa o olsun ama ben de çok merak ediyorum dönecekmi acaba diye yaa
Hayırlısı olsun kuzucum benimkide çok değişik hareketlere kalkıyordu hatta son kontrolde bi garip durmuştu eşimle azdaha zorlasa dönecek aslında diyorduk o yolda uğraşıyormuş demek kızçe. Ben kendimden umudu kesmiştim 39. Haftaya girdiğim için ama dönesi varsa cidden herzaman dönebilirler

Kızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedi eşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma
Suyu kritik derecede azalmamissa bekletir doktorun 1 hafta daha bence sıkma canını artık bu saatten sonra doğsa da normal
Suyu iyi ama sancılar varmış canım, sabah çağırdı beni.
Canım sabah gideceğiz, doğuma mı alacak başka birşey mi bilmiyorum, sakin kalayım diye söylemedi bence.şükür kilosu falan iyimiş. Gelirse de hayırlısıyla gelsin, heyecan yaptım
Ağrılarım geçti şimdi, bebek de oynamaya başladı tekrar kahvaltıdan sonra. Benim kontrolüm 4 gün sonra, ağrılar devam etseydi nst için gidecektim ben de ama şimdilik bişey yok
Şükür canım, 4 gün daha dayansın inşallah
Hayırlı olsun canım, inşallah oğlun bir an önce çıkar küvezden, kucağına al tez zamanda
Canım şimdi nasılsın
İyiyim canım, çıktım. Yarın sabah tekrar çağırdı. Evde yat dinlen dedi. Başka da açıklama yapmadı. 80lerde sancılar var.
Amin canım

Canım senin doğum sezeryan mi aç vs gel dedi mi

Ay çok heyecanlı. Gelirse de sıkıntılı bir zamanda degil kuzum hic stres yapma kendine herseyin hayırlısı olsun. Sen bugünden bütün işlerini hallet yarın hazir ol ne olur ne olmaz. Cikan sancılar düzenli miydi ?

Yaa Sağlıkla kavuşun inşallah haftan gayet güzel yarın ne olacak heyecanlandım sen böyle anlatıncaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…