- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Hoş geldinnnnnnDoğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi bende ev temizliği son hazırlık derken hiç vaktin olmadı güzel haberlerinizi girip okumak çok iyi geldi mutlu günleriniz olsun hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinnnnnnDoğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi bende ev temizliği son hazırlık derken hiç vaktin olmadı güzel haberlerinizi girip okumak çok iyi geldi mutlu günleriniz olsun hep
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.Doğum yapalı 12 saati geçti anca girebildim. Sabah suyum geldi ve öğlen 12 de spinal anestezili sezaryan oldum 1 de odama cıktım. Hersey güzel cok sükür korktugum gibi olmadı. Detayları yine yazarım. Sütüm az da olsa geliyor ve yetermiş bebeğe, mama verdirmediler. Ben hiç ama hiç uyuyamıyorum zaten sabaha kadar dün de uyumamistim cok yorgun hissediyorum. Bi tek bana mı oldu bilmiyorum ama cok tuhaf hissediyorum sanki rüya hepsi hala hamileyim bu cocugu ben mi dogurdum cok garip hislermiş gerçekten hemen annelik yüklenecek sanıyordum öyle olmadi, alışmaya calısıyorum. Aniden olunca şoka girdim sanki. Genel olarak iyiyiz ikimizde. Böyle hissettiğim icin kendime kızıyorum ama nasıl anlatsam idrak edemiyorum inanasım gelmiyor sanki bu yaşananlara. Doguranlar da böyle hissetti mi? Ona baktıkça aşık oluyorum ama gerçek olduguna inanamıyorum sanki eve gidicem yine hamile olucam gibi ya
defne92 A Aysse34663 B BAM94 kızlar ben de normal dogum bekliyorum ilki de normal oldu inşallah hepimiz de sağlıkla kolayca doğum yapabiliriz belirsizlik zor evet ama ben o kadar takılmıyorum ilki de 40+4te olmuştu, elimden geleni yapıyorum kolay olması için yürüyüş merdiven inip çıkma sıcak suya oturma hurma yeme çömel kalk gerisi Allahın takdiriSenin de normal doğum diye anladım canım umarim sende vakti gelince sağlıkla kavuşursun. 40 i geçmesinden korkuyorum inşallah korktuğum başıma gelmez.
Kaciş yok yani napalim katlanicam pArtikSpinalde bana sürerken huylanmıştım batikon sürüyoruz demişti karnımdan ayaklarıma kadar sürdüler valla
Amiin, maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin tansiyon yükselmesi önemli tabii böylesi daha iyi olmuş ikiniz için de❤Kızlar tek tek alıntıyı beceremiyorum hepinize cok tesekkur ederim evet pazartesi yatış yapacaktık tansiyon yükselince bugün alalım dediler doktorum cıktı geldi sabah 9.51 de kızım doğdu sukur boyumuz kilomuz sağlığımız iyi cok sukur bende yeni yeni toparlamaya basladım rabbim hepinizi saglıkla kavuşmayı nasip etsin hepimiz saglıkla büyütelim insallah
Eğer bir değişiklik olmazsa ben senden önce doğum yapacağım anlatırım ne olup ne bitiyor diyeMaşallah ya evet gelmeyi çok istiyor ben de gelsin istiyorum onu da yapar ya çok istekli canım
Gözün aydınn Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah Bence böyle hisseden de hissetmeyen de normal Çok kısa bir zamanda o şoku üzerinden atarsin diye düşünüyorumDoğum yapalı 12 saati geçti anca girebildim. Sabah suyum geldi ve öğlen 12 de spinal anestezili sezaryan oldum 1 de odama cıktım. Hersey güzel cok sükür korktugum gibi olmadı. Detayları yine yazarım. Sütüm az da olsa geliyor ve yetermiş bebeğe, mama verdirmediler. Ben hiç ama hiç uyuyamıyorum zaten sabaha kadar dün de uyumamistim cok yorgun hissediyorum. Bi tek bana mı oldu bilmiyorum ama cok tuhaf hissediyorum sanki rüya hepsi hala hamileyim bu cocugu ben mi dogurdum cok garip hislermiş gerçekten hemen annelik yüklenecek sanıyordum öyle olmadi, alışmaya calısıyorum. Aniden olunca şoka girdim sanki. Genel olarak iyiyiz ikimizde. Böyle hissettiğim icin kendime kızıyorum ama nasıl anlatsam idrak edemiyorum inanasım gelmiyor sanki bu yaşananlara. Doguranlar da böyle hissetti mi? Ona baktıkça aşık oluyorum ama gerçek olduguna inanamıyorum sanki eve gidicem yine hamile olucam gibi ya
GünaydınnnnGünaydinlar dogum yapan ark. gözünüz aydin saglikla buyutun bebislernizi insallah darisi bizlere
Yani benim pek bilgim yok kuzu normal doğum yapanlar genelde sanci sıkılasinca gidiyolar yinede doktoruna sormakta fayda varİlki normal olmuştu öyle olunca şimdilik normal gözüküyor canım. İlki hastanede suni sancı yla fln olunca nişan su evde sancı bu durumları da bilmediğim için sordum. Aklıma yazdım 4-5 dk ya düşmeden hastaneye gitmicem ama hastanede çekmemek için doğru demi
Görür görür eşin olmasa annen yanında olur önce benim eşimle annem yanıma gelmişti bebeğin başındaydı herkesAy dur yapma sakın öyle bişey
Yaaa çok romantikk
Bu olmadı ama bak şimdi
Dimi yaa her defasında hatırlatıyor saolsun
Ne güzel yaa ben de çok merak ediyorum tepkileri nasıl olacak diyee beni kimsenin gözü görmüyormuş
Neden o kadar sürdülerki canım çokmuş ya
Benim iki hamileligimde aynı oldu ikiside erkek o yüzden çok yorum yapamıyorumAa bende tam tersi oldu kizda gobek oglumda heryerim
Demekki bol buldular ozmn aman brdha istemem buz gbi
Bilmiyorm ki canm baya surmuslerdi ameliyathne buz gbi ne titremistim ay
Senin kız mıydı erkek miydiBende ikisi de büyüdü benimki ne oluyor şimdi
Gözün aydın sağlıkla buyutKızlar tek tek alıntıyı beceremiyorum hepinize cok tesekkur ederim evet pazartesi yatış yapacaktık tansiyon yükselince bugün alalım dediler doktorum cıktı geldi sabah 9.51 de kızım doğdu sukur boyumuz kilomuz sağlığımız iyi cok sukur bende yeni yeni toparlamaya basladım rabbim hepinizi saglıkla kavuşmayı nasip etsin hepimiz saglıkla büyütelim insallah
Gözün aydın sağlıkla büyüt sendeDoğum yapalı 12 saati geçti anca girebildim. Sabah suyum geldi ve öğlen 12 de spinal anestezili sezaryan oldum 1 de odama cıktım. Hersey güzel cok sükür korktugum gibi olmadı. Detayları yine yazarım. Sütüm az da olsa geliyor ve yetermiş bebeğe, mama verdirmediler. Ben hiç ama hiç uyuyamıyorum zaten sabaha kadar dün de uyumamistim cok yorgun hissediyorum. Bi tek bana mı oldu bilmiyorum ama cok tuhaf hissediyorum sanki rüya hepsi hala hamileyim bu cocugu ben mi dogurdum cok garip hislermiş gerçekten hemen annelik yüklenecek sanıyordum öyle olmadi, alışmaya calısıyorum. Aniden olunca şoka girdim sanki. Genel olarak iyiyiz ikimizde. Böyle hissettiğim icin kendime kızıyorum ama nasıl anlatsam idrak edemiyorum inanasım gelmiyor sanki bu yaşananlara. Doguranlar da böyle hissetti mi? Ona baktıkça aşık oluyorum ama gerçek olduguna inanamıyorum sanki eve gidicem yine hamile olucam gibi ya
çaylardan bende mi alsam. Birde korselerde indirimde. arada kaldım alsam mı almasam mıGünaydın kızlar
Doğum yapan kizceler hepinize gozunaydin
Bende bugün 35 oldum cok heyecanlı beklemek arkadaşlar doğum yaptıkça sabırsızlanıyorum
Bu arada E Bebek’te Anne Çaylarında %28 indirim var ben süt oranını arttırdığını cok duydum 4lu kutudan hemen kaptım almak isteyen varsa
Erkek canımYani benim pek bilgim yok kuzu normal doğum yapanlar genelde sanci sıkılasinca gidiyolar yinede doktoruna sormakta fayda var
Görür görür eşin olmasa annen yanında olur önce benim eşimle annem yanıma gelmişti bebeğin başındaydı herkes
Benim iki hamileligimde aynı oldu ikiside erkek o yüzden çok yorum yapamıyorum
Senin kız mıydı erkek miydi
Gözün aydın sağlıkla buyut
Gözün aydın sağlıkla büyüt sende
3 te gidicem inşallah doğurup gelmemGünaydın bugün kontrolü olanlardan guzel.haberler bekliyoruz .
Doğuran.yoktur sabah sabah insallah