Çok geçmiş olsunBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah ❤Canım bana perşembeye gün verdi doktorum .nasip olursa tam 38+6 oluyorum . Eşim cuma olabilir mi diye sordu . Ne 1 gün önce ne de 1 gün sonra alırım tam günü o artık dedi . Benim minnak acele etmezse tabiSeninde en geç cuma olur heralde
Aaa öyle mi dediiBugün 13.30da randevum vardı canım doktor son anda dönerse normal istermisin diye sordu kaldım öylecededim ben kendimi sezaryene hazırlamıştım ama siz daha iyi bilirsiniz martın 1inde gelirsin dönmemişse sezaryene alırız. Dönerse de sen karar verirsin dedii ne yapacağımı şaşırdım ya kendimi çok hazırlamıştım hayırlısı olsun bakalım
Ah o videolar zaten mahvediyor insanı ben de izlemiş bulunmuştum önceden.. Stres yaptın sanırım ama biraz düşmüş galiba öyle yazmışsın inşallah yükselmez sağlıkla kavuş yavrunaBen video izleyerek yanlış yaptımhep normal dogum bekliyordum sezeryan deyince bende video seyrettim ondan sonra stres yaptım cok sukur 1 günümüz kaldı saglıkla kavusuruz insallah
Hadi bakalım hayırla gelsin minikHerhalde bi 55 60 gün canım doktorun hesabına göre
Sana da der canım yeni bi hasta geldi diye söz etti. 40. Hafta da döndü bebek eğer istersen 39a kadar bekleyelim dediAaa öyle mi dediiacaba bana da der mi derse tabiki isterim derim Dediğin gibi sezaryen fikrine de alıştım artık ama normale dönerse de iyi olurdu senin bebiş şekil değiştirmiş mi son kontrolle şimdiki arasında fark varmıydı Eğer dönmezse 1 mart geliyor minik he sağlıkla gelsin.❤
Maşallah ya o şans sana inşallah vurur ama bana vurur mu bilmem.Sana da der canım yeni bi hasta geldi diye söz etti. 40. Hafta da döndü bebek eğer istersen 39a kadar bekleyelim dediben de ay bilmemki dedim hiç şekil değiştirmemiş kuzum ya aynı pozisyon ayakları kafaya kadar çekmiş sırtını sağa yaslamış popo üstü duruyor yavrum sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah ben de normal olma imkanı varsa bekleyelim derim heralde bidahaki gidişimde azcık düşününce normale meylettim
Belli olmaz canım nasip bakalım bana da hiç dönecej gibi gelmiyor amaMaşallah ya o şans sana inşallah vurur ama bana vurur mu bilmem.Benim kız 2 hafta öncesine kadar senin tarifin gibi duruyordu 1 hafta önce değiştirmiş kafa yukarıda sırtı karnıma çarpraz ayakları aşağıda bi garip hamağa yüz üstü yattığını düşün demişti azdaha zorlasa döner aslında. Nasip hayırlısı hangisi olursa olsun artık pazartesi gideceğim kontrole ben de bakayım ne diyecek.
Bakalım ne diyecek hayırlısı canımMaşallah ya o şans sana inşallah vurur ama bana vurur mu bilmem.Benim kız 2 hafta öncesine kadar senin tarifin gibi duruyordu 1 hafta önce değiştirmiş kafa yukarıda sırtı karnıma çarpraz ayakları aşağıda bi garip hamağa yüz üstü yattığını düşün demişti azdaha zorlasa döner aslında. Nasip hayırlısı hangisi olursa olsun artık pazartesi gideceğim kontrole ben de bakayım ne diyecek.
Kafası hâlâ yukarıda hareketlerinden belliBelli olmaz canım nasip bakalım bana da hiç dönecej gibi gelmiyor amaseninki az daha zorlasa bence de dönecek bakalım hiç belli olmaz hayırlısı olsun beni de mutlaka haberdar et canım
Aa evet boşluk olmuş bayağı ben alıştım her hafta görmeye hemen gidesim geliyorBakalım ne diyecek hayırlısı canımbende pazartesiye kadar kaldım 2 haftayı aşmış olucaz maalesef bebişimi de çok merak ediyorum ama bu güne randevu bulamadım
Benim annem de aynı, iki gündür acile götürüyoruz tansiyonu düşmüyor. Sanki o doguracak allahım ben kendimi mi düsüneyim onu mu bilmiyorum yaYa benim annem ekstra panik bir yapısı var günlük hayatında bile öyledir, çok heyecanlı hareketleri vardır kıpır kıpırDoğum zamanı hayal edemiyorum Şeyi çok merak ediyorum herkes bebeğin peşine mi gidecek yoksa kapıda beni bekleyen kalacak mı acaba
Ah canim ne güzel moral verdin ben de isteyeyim sakinleştirici o zaman, belki herkese yapıyorlardır bile. insallah benimki de böyle sorunsuz geçerBebek alındıktan sonra sakinleştirici iğne yaptıkları için uyku halim oldu. Sonra bacaklar açılmaya başlayinca istemsiz titreme oluyor vücutta açılınca da hemen bir ağrı kesici yapıyorlar zaten. Şükür ben hayırlısıyla atlattım sende yaparsın oradaki hemşirelerde çok destek oldular.
Yaa bin maşallah sanaGünaydınlarevet baya erken ama benim gibi yeni anneler için değil bugün sabah 10 da taburcuyuz inşallah. Bu sezeryanim çok daha iyi geçti ağrı sancı bakımından ilk günden ayaklandım yurudum kendim gittim wcye falan bimiyorum sonradan olur mu baş ağrım olmadı bunda. Dün de şükür memeyi tuttuk sütte gelmeye başladı fakat anne kız arasında Rh uyuşmazlığımiz var mama takviyeside yapıyoruz risk geçene kadar. Şimdilik bu kadar
Gecmis olsun canim, sen yarın da düzenli ölç nolur nolmaz 1 gün kaldı diye düşünme düşmezse tekrar git hastaneye erteleme sakın.Bugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Gecmis olsun, ben sinüzit oldugum zaman vicks i sıcak suya koyup çekerdim iyi gelirdi onu dene istersen. Alerjiktir muhtemelen ben de hapsırıp duruyorum cünküBenimde sinuzit kendini göstermeye başladı. Burnum.tikaniyor sürekli,birde son haftalarda burnum.siser benim iyice zorlastiriyor durumu. Korkuyorum yoğun baş ağrısı yaşamaktan ağrı kesici içmemeye gayret ettim Insallah gerek.kalmaz
Teşekkür ederim.vicks açıyor denerim canimGecmis olsun canim, sen yarın da düzenli ölç nolur nolmaz 1 gün kaldı diye düşünme düşmezse tekrar git hastaneye erteleme sakın.
Gecmis olsun, ben sinüzit oldugum zaman vicks i sıcak suya koyup çekerdim iyi gelirdi onu dene istersen. Alerjiktir muhtemelen ben de hapsırıp duruyorum cünkü
Karnına aşağıdan ışık tut canımBelli olmaz canım nasip bakalım bana da hiç dönecej gibi gelmiyor amaseninki az daha zorlasa bence de dönecek bakalım hiç belli olmaz hayırlısı olsun beni de mutlaka haberdar et canım
Karnının alt kısmına ışık tut, bi hamilelik uygulamasında dönmeyen bebekler için yapılan uygulamalarda görmüştüm. Belki sende ışığa doğru döner. Anne karnına ışık giriyormuş. Denemekten zarar gelmez bence.Maşallah ya o şans sana inşallah vurur ama bana vurur mu bilmem.Benim kız 2 hafta öncesine kadar senin tarifin gibi duruyordu 1 hafta önce değiştirmiş kafa yukarıda sırtı karnıma çarpraz ayakları aşağıda bi garip hamağa yüz üstü yattığını düşün demişti azdaha zorlasa döner aslında. Nasip hayırlısı hangisi olursa olsun artık pazartesi gideceğim kontrole ben de bakayım ne diyecek.
Emzirdikçe daha kolay tutacaktırBu gogus ucu emzirdikfe buyuyecekmi? Deneyimli anneler cevabinizi bekliyorum. Benimki tutmakta zorlaniyo biraz
İnşallah canım çok haraketli acayip yaramaz oğluşum haraketli olunca içim Biraz rahat ama 2 haftayı aştım diye üzülüyorum birazAa evet boşluk olmuş bayağı ben alıştım her hafta görmeye hemen gidesim geliyorGenelde randevu sıkıntısı çekmiyorum gitmeden 2 3 gün önce alsam bile yetiyor çoğu zaman. Bebişin iyidir inşallah annesi bakalım 2 haftada neler olmuş içeride