2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O uyuşukluk mahvediyo yaa beni asla uyuyamiyorum

Maşallah canım çok sevindim kesin valla rabbim kabul etsin ömürleri uzun olsun sağlıcakla büyütün inşallah

Sağ ol kuzum amin hepimiz inşallah

Senin de pazartesi günü aşağı yukarı belli olur doğum

Sağ ol kuzum amin hepimiz inşallah

Senin de pazartesi günü aşağı yukarı belli olur doğum
Ben de öyle tahmin ediyorum canım gün verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı ile kuzu bu arada prematüre takımı almış mıydın sen ben hep 0,3 ay aldım prematüre almama gerek var mı bi de 1 numara bez uzun süre gider değil mi bizimkiler küçük olduğu için

Of ben de bunu çok düşünüyorum. Oğlum kıskanmaz sandım ama bebek bebek hareketler yapmaya başladı bu akşam göğsümden süt emmek istedi durum vahim
Kuzenimin kızı 6 yaşındaydı bezlendi emzik emdi ama çok sürmedi ya kıskanması alıştı şimdi o 12 oldu kardeşi 6

Hayır canım maalesef almamıştım çünkü son kontrole kadar kilo alımları gayet normaldi ama bez bize 1 numara bayağı uzun gidecek gibi görünüyor şuan bile büyük geliyor her biri günde 9 falan değişiyor bı de

1 Mart kavuşma tarihi ha sağlıcakla gelsin

Sonradan prematüre takım aldın mı canım yoksa idare ediliyor mu bez 210 lu almıştım kuzu 2 paket alayım

Sonradan prematüre takım aldın mı canım yoksa idare ediliyor mu bez 210 lu almıştım kuzu 2 paket alayım

Yok canım işte şuan bı tek iç zıbın giyiyor ayağında kalp atışını ölçen şey var yarın kotaya çıktığında tam tekmil giydiricez getirdiğim takımları ama bikac takım da prematüre alırım her şeyin bu kadar sık aralıklarla aniden değişeceğini hıc beklemiyordum hem olumlu hem olumsuz

Belki seninkiler büyük doğar canım bence şimdilik bı 210 al çıkış kilolarına günlük alımlarına göre fikrin olur

Bugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi

Hep gıttıgın hastanenın kadın dogum servısıne gıtmelısın bence

Çok geçmiş olsun canım ya limonlu su sarımsaklı yoğurt filan yedin mi ağrı kesiciler pek fark ettirmiyor çünkü doktoruna da ulaş düşmediğini şöyle bence tansiyonunun ne der ona göre hareket et

Çok geçmiş olsun canım ya limonlu su sarımsaklı yoğurt filan yedin mi ağrı kesiciler pek fark ettirmiyor çünkü doktoruna da ulaş düşmediğini şöyle bence tansiyonunun ne der ona göre hareket et
Sagol canım limonlu su sarımsak içtim yinede aynı düşmedi kaç olursa tehlikeli acaba doktorun numarası yok hastaneyimi arasak acaba

Sagol canım limonlu su sarımsak içtim yinede aynı düşmedi kaç olursa tehlikeli acaba doktorun numarası yok hastaneyimi arasak acaba
Böyle durumlar da ordakı hemsıreler doktora haber verıyor ona göre tedavi uyguluyorlar. Devlete mı gıdıyordun özele mi?

Yuksek tansiyon hamilelikte olabilir diyorlar ama uzun sürmesini istemiyorlar bana öyle söylenmişti belki bi değerin yükseldi ve tansiyonunu etkiliyor göz ardı etmeyin ama sakinliğini de koru belki canını sıkan bisey sonrası da olmuş olabilir stres çok etkiliyor arayın hastaneyi ne kaybedersin ki için rahat eder en azından canım

Doğum olacağı icin biraz heycan biraz stres yaptım sanırım biraz daha düşmezse gidicez canım bi ara basım rahatlamıştı o an düşmüştü simdi ağrı arttı yine yüksek çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…