Of ben de bunu çok düşünüyorum. Oğlum kıskanmaz sandım ama bebek bebek hareketler yapmaya başladı bu akşam göğsümden süt emmek istedi durum vahim
O uyuşukluk mahvediyo yaa beni asla uyuyamiyorumBugün 13.30da randevum vardı canım doktor son anda dönerse normal istermisin diye sordu kaldım öylecededim ben kendimi sezaryene hazırlamıştım ama siz daha iyi bilirsiniz martın 1inde gelirsin dönmemişse sezaryene alırız. Dönerse de sen karar verirsin dedii ne yapacağımı şaşırdım ya kendimi çok hazırlamıştım hayırlısı olsun bakalım
Ben de son günlerde dediğin gibi ağrılar yaşıyorum canım sona yaklaştıkça normal galibaa
Evet canım uyuşukluk ve ağrım oluyor benim de
Ben de bi sağa bi sola dönüp duruyorum yaO uyuşukluk mahvediyo yaa beni asla uyuyamiyorum
Maşallah canım çok sevindim kesin valla rabbim kabul etsin ömürleri uzun olsun sağlıcakla büyütün inşallah
Ben de öyle tahmin ediyorum canım gün verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı ile kuzu bu arada prematüre takımı almış mıydın sen ben hep 0,3 ay aldım prematüre almama gerek var mı bi de 1 numara bez uzun süre gider değil mi bizimkiler küçük olduğu içinSağ ol kuzum amin hepimiz inşallah
Senin de pazartesi günü aşağı yukarı belli olur doğum
Kuzenimin kızı 6 yaşındaydı bezlendi emzik emdiOf ben de bunu çok düşünüyorum. Oğlum kıskanmaz sandım ama bebek bebek hareketler yapmaya başladı bu akşam göğsümden süt emmek istedi durum vahim
Ben de öyle tahmin ediyorum canım gün verir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı ile kuzu bu arada prematüre takımı almış mıydın sen ben hep 0,3 ay aldım prematüre almama gerek var mı bi de 1 numara bez uzun süre gider değil mi bizimkiler küçük olduğu için
1 Mart kavuşma tarihi ha sağlıcakla gelsinBugün 13.30da randevum vardı canım doktor son anda dönerse normal istermisin diye sordu kaldım öylecededim ben kendimi sezaryene hazırlamıştım ama siz daha iyi bilirsiniz martın 1inde gelirsin dönmemişse sezaryene alırız. Dönerse de sen karar verirsin dedii ne yapacağımı şaşırdım ya kendimi çok hazırlamıştım hayırlısı olsun bakalım
Ben de son günlerde dediğin gibi ağrılar yaşıyorum canım sona yaklaştıkça normal galibaa
Evet canım uyuşukluk ve ağrım oluyor benim de
Sonradan prematüre takım aldın mı canım yoksa idare ediliyor mu bez 210 lu almıştım kuzu 2 paket alayımHayır canım maalesef almamıştım çünkü son kontrole kadar kilo alımları gayet normaldi ama bez bize 1 numara bayağı uzun gidecek gibi görünüyor şuan bile büyük geliyorher biri günde 9 falan değişiyor bı de
Sonradan prematüre takım aldın mı canım yoksa idare ediliyor mu bez 210 lu almıştım kuzu 2 paket alayım
Hep gıttıgın hastanenın kadın dogum servısıne gıtmelısın benceBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Çok geçmiş olsun canım ya limonlu su sarımsaklı yoğurt filan yedin mi ağrı kesiciler pek fark ettirmiyor çünkü doktoruna da ulaş düşmediğini şöyle bence tansiyonunun ne der ona göre hareket etBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Sagol canım limonlu su sarımsak içtim yinede aynı düşmedi kaç olursa tehlikeli acaba doktorun numarası yok hastaneyimi arasak acabaÇok geçmiş olsun canım ya limonlu su sarımsaklı yoğurt filan yedin mi ağrı kesiciler pek fark ettirmiyor çünkü doktoruna da ulaş düşmediğini şöyle bence tansiyonunun ne der ona göre hareket et
Böyle durumlar da ordakı hemsıreler doktora haber verıyor ona göre tedavi uyguluyorlar. Devlete mı gıdıyordun özele mi?Sagol canım limonlu su sarımsak içtim yinede aynı düşmedi kaç olursa tehlikeli acaba doktorun numarası yok hastaneyimi arasak acaba
Hep gıttıgın hastanenın kadın dogum servısıne gıtmelısın benc
Özele canımBöyle durumlar da ordakı hemsıreler doktora haber verıyor ona göre tedavi uyguluyorlar. Devlete mı gıdıyordun özele mi?
Yuksek tansiyon hamilelikte olabilir diyorlar ama uzun sürmesini istemiyorlar bana öyle söylenmişti belki bi değerin yükseldi ve tansiyonunu etkiliyor göz ardı etmeyin ama sakinliğini de koru belki canını sıkan bisey sonrası da olmuş olabilir stres çok etkiliyor arayın hastaneyi ne kaybedersin ki için rahat eder en azından canımSagol canım limonlu su sarımsak içtim yinede aynı düşmedi kaç olursa tehlikeli acaba doktorun numarası yok hastaneyimi arasak acaba
Tamam o zaman ılgılenırler ulasırlsr yanı doktoruna cok gecmıs olsunÖzele canım
Doğum olacağı icin biraz heycan biraz stres yaptım sanırım biraz daha düşmezse gidicez canım bi ara basım rahatlamıştı o an düşmüştü simdi ağrı arttı yine yüksek çıkıyorYuksek tansiyon hamilelikte olabilir diyorlar ama uzun sürmesini istemiyorlar bana öyle söylenmişti belki bi değerin yükseldi ve tansiyonunu etkiliyor göz ardı etmeyin ama sakinliğini de koru belki canını sıkan bisey sonrası da olmuş olabilir stres çok etkiliyor arayın hastaneyi ne kaybedersin ki için rahat eder en azından canım
Cok sagol canımTamam o zaman ılgılenırler ulasırlsr yanı doktoruna cok gecmıs olsun