- 27 Kasım 2018
- 3.295
- 3.453
Aaa hadi inşallah hayırlısıyla saglıcakla al kucagına canımKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Hadi güzel haberler ver canım Allah kolay doğum nasip eylesinKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Ben de önceki geveden uykusuzdum zaten. Dün gece de oğlumu uyuyunca mutfak dolaplarına giriştik eşimle. Saat 3 e doğru yattık 6.30 da oğlum uyandı nasıl bir enerjiyle şu an fırtınalar estiriyorUykular yine haram oldu. Tam uyudum kizim uyandı şimdi o uyuyor ben ayaktayım.
Canım bebeğin ultrasonda ileri ya da geri çıkması doğum tarihine etken değilAyy kızlar benim ultrasonda geri çıkıyor bebek ama sanki bana 2-3 haftaya doğuracakmışım gibi geliyor. Dün rüyamda doğumumu soranlara 2-3 hafta içinde doğuracağım diyordum.Birde şu mideme vuran göbek ağrılarım ve sertleşen göbeğim, dün belime vuran ağrılarım, bana doğumumun yakın olduğunu düşündürüyor.
Sana noluyo da habire ban yiyorsun bi anlasakkkGunaydinlar yine ban yedim ben
K KurkmantoluS gözun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cok sevindim
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Bende anlamadim bu sefer neden oldugunu h.b insallah son olsunBen de önceki geveden uykusuzdum zaten. Dün gece de oğlumu uyuyunca mutfak dolaplarına giriştik eşimle. Saat 3 e doğru yattık 6.30 da oğlum uyandı nasıl bir enerjiyle şu an fırtınalar estiriyor
Canım bebeğin ultrasonda ileri ya da geri çıkması doğum tarihine etken değilzaten 2-3 haftaya doğması normal zamanı geliyor hayırlısıyla gelsin inşallah
Sana noluyo da habire ban yiyorsun bi anlasakkkhoşgeldin canım inşallah bu son olur
Merak ettik seni artık doğurana kadar kışkırtmalara sessiz kalalım birbirimizden haberimiz olmayacak yoksaGunaydinlar yine ban yedim ben
K KurkmantoluS gözun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cok sevindim
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Ayyy Allah yardımcın olsun kuzuKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Canım benim dualarımız seninleKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Dualarımız seninle güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Sağlıkla gelsin canımSoranlar olmus cuma gunu nst icin gitmistim 3 defa cekildi yine malesef ki bebek sikintiya girmis kalp atisilarmiz normal cok sukur ama hareketlerimiz cok cok az pazrtesi son kontrol bu hafta ici sezeryanim var gun vermedi pazartesi bakicak doktor tekrardan hergun hareket takibi yapiyorm 2 cm acilma var ama ne gelen var ne gidenduruma gore direk sezeryana alinicam gunun bi onemi yok artik 37 olduk cok sukur bgn
Benim kızım da karnını şişiriyo bak benim karnımda da bebek var ben de anne oldum diyoAllah yardımcımız olsun doğumdan sonra sohbetlerimiz şenlikli olacakBenimki başlarda yapıyordu bebek olup.emdigini hayal ederdi sonra yürüyüşümu taklid edip bebeklerini karnına sokmaya başladı oyunda.hamilemisin dediğimde yok yok diyor utanıyor yavrum kimbilir.onlar ne yaşıyorlar küçücük bedenleriyle
Canım üzülme zamanı bellidir bebişin bilir o günü. Ne kadar hesap kitap yapsakta olacağı zaman oluyorSoranlar olmus cuma gunu nst icin gitmistim 3 defa cekildi yine malesef ki bebek sikintiya girmis kalp atisilarmiz normal cok sukur ama hareketlerimiz cok cok az pazrtesi son kontrol bu hafta ici sezeryanim var gun vermedi pazartesi bakicak doktor tekrardan hergun hareket takibi yapiyorm 2 cm acilma var ama ne gelen var ne gidenduruma gore direk sezeryana alinicam gunun bi onemi yok artik 37 olduk cok sukur bgn
Ihmal etme canım git bence deSağol canım pazartesi günü gidicem doktorada zaten
Evet sıkıntı olabilir canım sonuçta ıkınınca zorlanabilir çıkabilir doktorum kabız olma dedi duzenli krem yazıyo, doğumda çıkarsa da hap fitille bir haftada iner dedi yine de hazırlıklı olmak lazımYa sizin yazdıklarınızı okuyunca benim de böyle bi problemim var normal doğum için sıkıntı olur belki de doktora demek gerek
Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah doğumun da en kolayından olsunKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Hosgeldin :) valla dgrucaktın haberımız olmayacaktıGunaydinlar yine ban yedim ben