Canım bende de var ben de normal doğum bekliyorum doktoruma da söyledim kabız olma dedi bi de duzenli krem yaziyo procto glyvenol diye sürekli onu sürüyorum tedbir amaçlı çıksa bile küçülüyor bence sen de söyle o kremi sür tedbir amaçlıDışarda ve çok büyük değil çok sıkıntıda çıkarmadı bana bu güne kadar da ıkınma falan olunca çıkarımı iyice acaba o geldi bide aklıma
Herhalde bi 55 60 gün canım doktorun hesabına göreSağol bebeğimmm aminnn darısı sizlerene kadar kaldı
Aynen öyle sizinli daha zor
Ay göğüs yarası olmasın da emzirmek güzel duyguama soğanı unuttum yaaaa.
bu arada Allah kat kat güç versin size
Stres mi yaptin p.tesi dogum olacağını düşünerek . Hastane ulaşır doktoruna ki belki yatisini yapar gözetim altına alirlar.dus falan alsaydın rahatlatirdi melisa çayı.Bugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Yazın göndermek eziyet olur cocuk koca kişi evde geçirdi yazı belki babaanne dede parka götürür canim sen çıkartırsın. Ben oyle.dusunuyoumBende göndercem hemen eylülde aslında bebek doğunca göndermek çok iyi değilmiş psikolojik acıdan ama anaokulu yaşı artık gitmeside gerekiyo
Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra sohbetlerimiz şenlikli olacakOf ben de bunu çok düşünüyorum. Oğlum kıskanmaz sandım ama bebek bebek hareketler yapmaya başladı bu akşam göğsümden süt emmek istedi durum vahim
Stres yaptım sanırım oda tetikledi bence hic yoktu bugüne kadar tansiyon problemi baş ağrısı felaket duş aldım melisa çayı yok evde tekrar limon suyu içtim başımı tülbentle sktım uzandım geçmezse gidicemStres mi yaptin p.tesi dogum olacağını düşünerek . Hastane ulaşır doktoruna ki belki yatisini yapar gözetim altına alirlar.dus falan alsaydın rahatlatirdi melisa çayı.
Sen ihlamur melisa içebilirsin canim özel.durumun yoksa stres yapma bak ne guzel 1 gun kaldi bebeğinle kavuşmaya.zamaninda geliyor ekstra sikinti yapacağın durumunda yok. Rahatlar kendini . Dua okuDoğum olacağı icin biraz heycan biraz stres yaptım sanırım biraz daha düşmezse gidicez canım bi ara basım rahatlamıştı o an düşmüştü simdi ağrı arttı yine yüksek çıkıyor
Geçmiş olsun bence riske atmayın.Gözetim altında olmanız daha iyi olur.Stres yaptım sanırım oda tetikledi bence hic yoktu bugüne kadar tansiyon problemi baş ağrısı felaket duş aldım melisa çayı yok evde tekrar limon suyu içtim başımı tülbentle sktım uzandım geçmezse gidicem
Canım çok geçmiş olsun ben önlem amacı ile giderdimBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Şekerli su iç dengeler tansiyonuDoğum olacağı icin biraz heycan biraz stres yaptım sanırım biraz daha düşmezse gidicez canım bi ara basım rahatlamıştı o an düşmüştü simdi ağrı arttı yine yüksek çıkıyor
Ben video izleyerek yanlış yaptımSen ihlamur melisa içebilirsin canim özel.durumun yoksa stres yapma bak ne guzel 1 gun kaldi bebeğinle kavuşmaya.zamaninda geliyor ekstra sikinti yapacağın durumunda yok. Rahatlar kendini . Dua oku
Cok sagolun Biraz rahatladım sanki limon ictim tekrar bebegimde hareketli sukur biraz daha düştü tansiyon takip ediyorum olmazsa gidicez canımGeçmiş olsun bence riske atmayın.Gözetim altında olmanız daha iyi olur.
Cok sagol canım bekliyorum biraz daha iyi şuan sükürCanım çok geçmiş olsun ben önlem amacı ile giderdim
Biz son ikınmaları gördük hepağrısız ıkın kız nolcek yine epidural mı olacaksın canım
Inşallah düşer de biraz rahatlarsin canım baş ağrısı da zor kiDoğum olacağı icin biraz heycan biraz stres yaptım sanırım biraz daha düşmezse gidicez canım bi ara basım rahatlamıştı o an düşmüştü simdi ağrı arttı yine yüksek çıkıyor
Sağol canım pazartesi günü gidicem doktorada zatenCanım bende de var ben de normal doğum bekliyorum doktoruma da söyledim kabız olma dedi bi de duzenli krem yaziyo procto glyvenol diye sürekli onu sürüyorum tedbir amaçlı çıksa bile küçülüyor bence sen de söyle o kremi sür tedbir amaçlı
Ayy o da fenaymış çocuk işte idare etmek gerekKuzenimin kızı 6 yaşındaydı bezlendi emzik emdiama çok sürmedi ya kıskanması alıştı şimdi o 12 oldu kardeşi 6
İnşallah canımm bakalım neler yaşayacağız1 Mart kavuşma tarihi ha sağlıcakla gelsin
Çok geçmiş olsun canım gitmeni tavsiye ederimBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Ya sizin yazdıklarınızı okuyunca benim de böyle bi problemim var normal doğum için sıkıntı olur belki de doktora demek gerekCanım bende de var ben de normal doğum bekliyorum doktoruma da söyledim kabız olma dedi bi de duzenli krem yaziyo procto glyvenol diye sürekli onu sürüyorum tedbir amaçlı çıksa bile küçülüyor bence sen de söyle o kremi sür tedbir amaçlı
Video izlemeseydin kuzum etkileniyor insanBen video izleyerek yanlış yaptımhep normal dogum bekliyordum sezeryan deyince bende video seyrettim ondan sonra stres yaptım cok sukur 1 günümüz kaldı saglıkla kavusuruz insallah
Rabbim kolaylık versin canımBenimde sinuzit kendini göstermeye başladı. Burnum.tikaniyor sürekli,birde son haftalarda burnum.siser benim iyice zorlastiriyor durumu. Korkuyorum yoğun baş ağrısı yaşamaktan ağrı kesici içmemeye gayret ettim Insallah gerek.kalmaz
Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm mesajını. Nasıl oldun inşallah uyumak iyi gelir. Az kaldı yavrunla kavuşmana inşallah dinlenmiş bir şekilde girersin doğuma stres mi yaptın acabaBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın.?Dr arayıp durumu bildirseydin keşke.Bugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi