2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Soranlar olmus cuma gunu nst icin gitmistim 3 defa cekildi yine malesef ki bebek sikintiya girmis kalp atisilarmiz normal cok sukur ama hareketlerimiz cok cok az pazrtesi son kontrol bu hafta ici sezeryanim var gun vermedi pazartesi bakicak doktor tekrardan hergun hareket takibi yapiyorm 2 cm acilma var ama ne gelen var ne giden 😒 duruma gore direk sezeryana alinicam gunun bi onemi yok artik 37 olduk cok sukur bgn

Uykular yine haram oldu. Tam uyudum kizim uyandı şimdi o uyuyor ben ayaktayım.🙄
Ben de önceki geveden uykusuzdum zaten. Dün gece de oğlumu uyuyunca mutfak dolaplarına giriştik eşimle. Saat 3 e doğru yattık 6.30 da oğlum uyandı nasıl bir enerjiyle şu an fırtınalar estiriyor 😪😴😴
Ayy kızlar benim ultrasonda geri çıkıyor bebek ama sanki bana 2-3 haftaya doğuracakmışım gibi geliyor. Dün rüyamda doğumumu soranlara 2-3 hafta içinde doğuracağım diyordum. 🙈 Birde şu mideme vuran göbek ağrılarım ve sertleşen göbeğim, dün belime vuran ağrılarım, bana doğumumun yakın olduğunu düşündürüyor.
Canım bebeğin ultrasonda ileri ya da geri çıkması doğum tarihine etken değil🌸 zaten 2-3 haftaya doğması normal zamanı geliyor hayırlısıyla gelsin inşallah 💕
Gunaydinlar yine ban yedim ben 😂

K KurkmantoluS gözun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cok sevindim

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah 🤲
Sana noluyo da habire ban yiyorsun bi anlasakkk 😂 hoşgeldin canım inşallah bu son olur 💕

Ben de önceki geveden uykusuzdum zaten. Dün gece de oğlumu uyuyunca mutfak dolaplarına giriştik eşimle. Saat 3 e doğru yattık 6.30 da oğlum uyandı nasıl bir enerjiyle şu an fırtınalar estiriyor 😪😴😴

Canım bebeğin ultrasonda ileri ya da geri çıkması doğum tarihine etken değil🌸 zaten 2-3 haftaya doğması normal zamanı geliyor hayırlısıyla gelsin inşallah 💕

Sana noluyo da habire ban yiyorsun bi anlasakkk 😂 hoşgeldin canım inşallah bu son olur 💕
Bende anlamadim bu sefer neden oldugunu h.b insallah son olsun 😀 💜

Soranlar olmus cuma gunu nst icin gitmistim 3 defa cekildi yine malesef ki bebek sikintiya girmis kalp atisilarmiz normal cok sukur ama hareketlerimiz cok cok az pazrtesi son kontrol bu hafta ici sezeryanim var gun vermedi pazartesi bakicak doktor tekrardan hergun hareket takibi yapiyorm 2 cm acilma var ama ne gelen var ne giden 😒 duruma gore direk sezeryana alinicam gunun bi onemi yok artik 37 olduk cok sukur bgn
Sağlıkla gelsin canım

Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra sohbetlerimiz şenlikli olacak 😁Benimki başlarda yapıyordu bebek olup.emdigini hayal ederdi sonra yürüyüşümu taklid edip bebeklerini karnına sokmaya başladı oyunda.hamilemisin dediğimde yok yok diyor utanıyor yavrum kimbilir.onlar ne yaşıyorlar küçücük bedenleriyle
Benim kızım da karnını şişiriyo bak benim karnımda da bebek var ben de anne oldum diyo 🙈🤦🏻‍♀️

Canım üzülme zamanı bellidir bebişin bilir o günü. Ne kadar hesap kitap yapsakta olacağı zaman oluyor 😊☺️ Sen canını sıkma Allaha sığın 🥰

Sağol canım pazartesi günü gidicem doktorada zaten
Ihmal etme canım git bence de
Ya sizin yazdıklarınızı okuyunca benim de böyle bi problemim var normal doğum için sıkıntı olur belki de doktora demek gerek
Evet sıkıntı olabilir canım sonuçta ıkınınca zorlanabilir çıkabilir doktorum kabız olma dedi duzenli krem yazıyo, doğumda çıkarsa da hap fitille bir haftada iner dedi yine de hazırlıklı olmak lazım

Ayy kizlar gunaydin😊 bebisini kucagina alan anneler saglikla sihatle buyuturler insallah 🤗 sizin dogumlarinizi gordukce cok seviniyorm heyecanlanıyorum bizimde 25 ten beri erken dogum riski vardi zor tuttuk simdide 38 bitti gelmiyo sipa😍 hayirla gelsinler insallah. Hala beynim anne olcagimi idrak edemiyo kucagimda bebek olcagini benim olcagini düşünemiyorum napcam nasi bakicam yapabilirmiyim cok korkuyorm cok heycanliyim 😍

X