- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Bence yas aralığı kac olursa olsun zorlanacaz.3 yaş olanda 2 yaş olanda ne bileyim.benim.gb 5/6 yaş olanda zorlanıyor. Kızıma annem.bakti ben çalışıyorum annem ramazandan sonra alıp.parka götürür diye umuyorumÜstelik çocuğum anne tarafından ve baba tarafından tek torundu
Kardeşi o istedi neysekihafif aklı eriyor... Oda öpüyor seviyor sonra bi anda kızıyor bebek gelince kıskanma tavan olacak Rabbim sabır versin yardımcı olsun
5 yaşında abla olacak hayatta sizi bırakıp gitmez ki
Bildiğim kadarıyla ileri düzeydeyseEderim ederim bide o çıkmasın başımaben normal yaparsam zarar görür mu onu da merak ediyorum aslında
İkiz çocukla bu durumu düşünemiyor birini emzirip yerine koy diğerini al zaten o emene kadar diğeri acıkır böyle bir döngü anne sabit bebekler değişken
Aynen canım çok şükür ki kardeşliği tadacaklar şimdi belki zor olacak ama İleride birbirlerine dağ olacaklarOnlar alışacak bizde alışacağız canim nr yapalim.sukur ki yalnız kalmayacaklar kardeşte guzel. Birşey olsa ben ablamı abimi arıyorum.en azindan bayramda evimiz kalabalık oluyor. Kizim bile benim kuzenlerim varmis diyor mutlu oluyor
Bende göndercem hemen eylülde aslında bebek doğunca göndermek çok iyi değilmiş psikolojik acıdan ama anaokulu yaşı artık gitmeside gerekiyoKreşe gönderecem ben canım en geç Eylül de
Ben sırf o yüzden Eylül ayını bekliyorım canım yoksa mart ayında göndereyim demiştim ama psikolojik olarak iyi değilmiş Eylül de o yüzden gönderecemBende göndercem hemen eylülde aslında bebek doğunca göndermek çok iyi değilmiş psikolojik acıdan ama anaokulu yaşı artık gitmeside gerekiyo
Maşallah canım çok sevindim kesin valla rabbim kabul etsin ömürleri uzun olsun sağlıcakla büyütün inşallahBildiğim kadarıyla ileri düzeydeyse
Canım senin alıntını yine kaçırdım
Büyük olan taburcu olmaya hazır, küçüğü de hemen alın ki süreç hızlansin dedi o da yukarı çıkmaya hazır yanı abla gibi birkaç günde her şeyi kapar öğrenirse 2 hafta dolmuş olmadan çıkmış oluruz kuzum
Yeşim iletisini okudum cevap verdim canım hıc belli olmaz ultrason ölçümleri toparlıyorlar .. Bin şükür masallah büyük doğum kilosuna çıktı bile yerden göğe şükür olsun çıkalim kurbanı kesicez hemen
Ben normal doğum tavsiye edilmiyor diye biliyorum canım ıkınma çok fazla olduğu için doktorunla bu durumu mutlaka konuşEderim ederim bide o çıkmasın başımaben normal yaparsam zarar görür mu onu da merak ediyorum aslında
Dışarda ve çok büyük değil çok sıkıntıda çıkarmadı bana bu güne kadar da ıkınma falan olunca çıkarımı iyice acaba o geldi bide aklımaBildiğim kadarıyla ileri düzeydeyse
Canım senin alıntını yine kaçırdım
Büyük olan taburcu olmaya hazır, küçüğü de hemen alın ki süreç hızlansin dedi o da yukarı çıkmaya hazır yanı abla gibi birkaç günde her şeyi kapar öğrenirse 2 hafta dolmuş olmadan çıkmış oluruz kuzum
Yeşim iletisini okudum cevap verdim canım hıc belli olmaz ultrason ölçümleri toparlıyorlar .. Bin şükür masallah büyük doğum kilosuna çıktı bile yerden göğe şükür olsun çıkalim kurbanı kesicez hemen
Evet gittiğimde konuşayım ya sonuçta dışarda iyice çıkar mı nasıl olurBen normal doğum tavsiye edilmiyor diye biliyorum canım ıkınma çok fazla olduğu için doktorunla bu durumu mutlaka konuş
Aa bak bende dicektim normal doğum önermiyorlar basuru olanlaraDışarda ve çok büyük değil çok sıkıntıda çıkarmadı bana bu güne kadar da ıkınma falan olunca çıkarımı iyice acaba o geldi bide aklıma
Bende eylülde vercem doğmadan önce vercektim yazın gittim yer kalmamisti benim yakinimaBen sırf o yüzden Eylül ayını bekliyorım canım yoksa mart ayında göndereyim demiştim ama psikolojik olarak iyi değilmiş Eylül de o yüzden gönderecem
Benim ağrım sancım falan hiç yok kanamam da yok öyle duruyoAa bak bende dicektim normal doğum önermiyorlar basuru olanlara
Olsun canım sen doktora sor mutlaka sonrasında sıkıntı yasamaBenim ağrım sancım falan hiç yok kanamam da yok öyle duruyobaktırmadım da o yüzden gidip canıma geçse illa giderdim de konuşalım Bi doktorla bakalım
İlk 6 ay çocukla zor olacak ama yapacak bir şey yok canım mecburBende eylülde vercem doğmadan önce vercektim yazın gittim yer kalmamisti benim yakinima
Evet mecbur ben ilk 1 2 haftayi atlatiyimda gerisini idare ederim bi sekildeİlk 6 ay çocukla zor olacak ama yapacak bir şey yok canım mecbur
Canım bana perşembeye gün verdi doktorum .nasip olursa tam 38+6 oluyorum . Eşim cuma olabilir mi diye sordu . Ne 1 gün önce ne de 1 gün sonra alırım tam günü o artık dedi . Benim minnak acele etmezse tabiVe bir tahmin daha gelirrrCumartesi günü 39+0 oluyorum 39da alırız demişti cuma olabilir sanki ayy
Böyle tahminler yapıyorsunuz sabahlara kadar heyecandan uyuyamıyorum.
Of ben de bunu çok düşünüyorum. Oğlum kıskanmaz sandım ama bebek bebek hareketler yapmaya başladı bu akşam göğsümden süt emmek istedi durum vahimOyle canim ilk zamanlar emzir yatır altını almakla geçiyor sarilik.olmamasi icin birde bebekler daha cabuk.yoruluyorlar sik.sik emzirmek.zorunda kalacaz biraz büyüdükçe rahatlarız . Biz 2 çocukla ne yapcaz bakalim. Birini emzir diğeri oyun isteyecek o denge zorlayacak bizi.
Bugün 13.30da randevum vardı canım doktor son anda dönerse normal istermisin diye sordu kaldım öyleceHadi hayırlısı bakalım çarşamba mı cuma mı diyecekBir de bebek dönüyormuş normal doğumu bekliyormuşuz ben şok
Aynen ya hem kavuşmak için can atıyorum hem de korkuyorum sonumuz hayır olsun
Ben de son günlerde dediğin gibi ağrılar yaşıyorum canım sona yaklaştıkça normal galibaaKemiklerim falan ağrıdı çok. Çatı ağrısı değil de iç baldır kısmındaki kemiklerim. Uyluk kemiğimizin en üstleri öyle diyimAğrılar hep oluyordu ama ilk defa böyle şiddetli ve uzun süre oldu bi tedirgin oldum ama hafifledi
Evet canım uyuşukluk ve ağrım oluyor benim deIç bakalimbenim kramp olmuyo ama maşallah her sabah bacaklarım ezilmis gibi uyanıyorum