2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence yas aralığı kac olursa olsun zorlanacaz.3 yaş olanda 2 yaş olanda ne bileyim.benim.gb 5/6 yaş olanda zorlanıyor. Kızıma annem.bakti ben çalışıyorum annem ramazandan sonra alıp.parka götürür diye umuyorum

Mochi sut sağma aparatı alan vardi kimdi kizlar? Doğurup kullanınca haber verse bende almayı düşünüyorum.makinem var ama daha pratik gb geliyor bana yıkaması ve elle sürekli tutulmaması açısından.

Ederim ederim bide o çıkmasın başıma ben normal yaparsam zarar görür mu onu da merak ediyorum aslında
Bildiğim kadarıyla ileri düzeydeyse
İkiz çocukla bu durumu düşünemiyor birini emzirip yerine koy diğerini al zaten o emene kadar diğeri acıkır böyle bir döngü anne sabit bebekler değişken

Canım senin alıntını yine kaçırdım

Büyük olan taburcu olmaya hazır, küçüğü de hemen alın ki süreç hızlansin dedi o da yukarı çıkmaya hazır yanı abla gibi birkaç günde her şeyi kapar öğrenirse 2 hafta dolmuş olmadan çıkmış oluruz kuzum

Yeşim iletisini okudum cevap verdim canım hıc belli olmaz ultrason ölçümleri toparlıyorlar .. Bin şükür masallah büyük doğum kilosuna çıktı bile yerden göğe şükür olsun çıkalim kurbanı kesicez hemen

Aynen canım çok şükür ki kardeşliği tadacaklar şimdi belki zor olacak ama İleride birbirlerine dağ olacaklar

B BAM94 alıntı yarım kalmış bildiğim kadarıyla ileri düzeydeyse basur normal doğum önerilmiyor ,ikinmada falan problem yaratır diye

Bende göndercem hemen eylülde aslında bebek doğunca göndermek çok iyi değilmiş psikolojik acıdan ama anaokulu yaşı artık gitmeside gerekiyo
Ben sırf o yüzden Eylül ayını bekliyorım canım yoksa mart ayında göndereyim demiştim ama psikolojik olarak iyi değilmiş Eylül de o yüzden gönderecem

Maşallah canım çok sevindim kesin valla rabbim kabul etsin ömürleri uzun olsun sağlıcakla büyütün inşallah

Dışarda ve çok büyük değil çok sıkıntıda çıkarmadı bana bu güne kadar da ıkınma falan olunca çıkarımı iyice acaba o geldi bide aklıma

Ve bir tahmin daha gelirrr Cumartesi günü 39+0 oluyorum 39da alırız demişti cuma olabilir sanki ayy
Böyle tahminler yapıyorsunuz sabahlara kadar heyecandan uyuyamıyorum.
Canım bana perşembeye gün verdi doktorum .nasip olursa tam 38+6 oluyorum . Eşim cuma olabilir mi diye sordu . Ne 1 gün önce ne de 1 gün sonra alırım tam günü o artık dedi . Benim minnak acele etmezse tabi Seninde en geç cuma olur heralde

Of ben de bunu çok düşünüyorum. Oğlum kıskanmaz sandım ama bebek bebek hareketler yapmaya başladı bu akşam göğsümden süt emmek istedi durum vahim

Hadi hayırlısı bakalım çarşamba mı cuma mı diyecek Bir de bebek dönüyormuş normal doğumu bekliyormuşuz ben şok

Aynen ya hem kavuşmak için can atıyorum hem de korkuyorum sonumuz hayır olsun
Bugün 13.30da randevum vardı canım doktor son anda dönerse normal istermisin diye sordu kaldım öylece dedim ben kendimi sezaryene hazırlamıştım ama siz daha iyi bilirsiniz martın 1inde gelirsin dönmemişse sezaryene alırız. Dönerse de sen karar verirsin dedii ne yapacağımı şaşırdım ya kendimi çok hazırlamıştım hayırlısı olsun bakalım
Ben de son günlerde dediğin gibi ağrılar yaşıyorum canım sona yaklaştıkça normal galibaa
Iç bakalim benim kramp olmuyo ama maşallah her sabah bacaklarım ezilmis gibi uyanıyorum
Evet canım uyuşukluk ve ağrım oluyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…