- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 36
Çok heyecanlıyım acaba keseyi görecek miyiz. Aynı zamanda kalp atışını duyacak mıyız. Sizin ikinci olduğu için zamanları biliyorsundur ☺ Ben hiç bişey bilmiyorum
Kaç çıktı beta hcg? 4000den önce kese zor görünür.Hayır bugun ögrendim doktor yoktu ki.. pazartesi tekrar saglık ocagında vericem artmış diye bakıcam
Hayır doktora gitmiştim yumurtalama zamanıGeç yumurtluyor olabilirsin
Ister istemez gerildim canım olacak biseymi normal zamanda ne yaparsan yap mesai saatinde içmek nedir ayakta duramıyor gebe olan kadına sen gebe değilsin diyor yarabbim kimlerin eline kaldık rabbim ıslah etsin
Orası da öyle tabi4 sene oldu ama insan yinede acemi oluyor çünkü her hamilelik kendine özgü sanki ilk defa yaşayacak gibi oluyorsun.
O zaman bilemedim vallaHayır doktora gitmiştim yumurtalama zamanı
Kesinlikle gitmem canımO
O neymiş ya bir daha gitme bence canım
Ben de devlet hastanesine gitmeye tövbe etmiştim. dr o kadar saygısız ve baştansavma ilgilenmişti ki.. bir de her devlet hastanesine gittiğimde hep bana mı denk gelir. çekiyorum bu insanları demiştim.:) sen sakin ol boşver düşünme..Kesinlikle gitmem canım
rabbim ıslah etsin işini duzgun yapmıyorlar mesai saati içmek nedir allah bildiği gibi yapsınBen de devlet hastanesine gitmeye tövbe etmiştim. dr o kadar saygısız ve baştansavma ilgilenmişti ki.. bir de her devlet hastanesine gittiğimde hep bana mı denk gelir. çekiyorum bu insanları demiştim.:) sen sakin ol boşver düşünme..
Gule gule saglıkla büyütün bebeğinizi biz daha yolun başındayız cok sagolun amin insallahAyyy çok duygulandım görünce vayy bene çabuk 1 sene olmuş daha dün gibi ilk heyecanlarr...şimdi bebeklerimiz 3 aylık oldu bile
2020 mart annesi olarak sizlere hayırlı olsun diliyorum güzel anneler sağlıcakla alın hepiniz kucaklarınıza inşallah
Amin inşallah inanın çok çabuk geçiyorGule gule saglıkla büyütün bebeğinizi biz daha yolun başındayız cok sagolun amin insallah
Inşaallah canım yükselir hicbir sorun yaşamazsın, yaşamayızadete 4gün kala ağrılarım başladıı adet agrısı gibi aynı şiddetli ama hasta olamıyodum.benim bu kadar şiddetli ağrım olmaz diye en son gittim test aldım pozıtıf çıktı o an ellerim titredi inanınsonra gittik hastaneye beta değerim 137 çıktı .salı tekrar gidicem inşallah yükselir bu arada benim 2.ci :)
Inşaallah canım yükselir hicbir sorun yaşamazsın, yaşamayızbenimde ilk ve adetten 4 gün önce öğrendim ne merakmis geçen p.tesi kanda betam 141 çıkmıştı tekrar baktırmak istiyorum ama kimi baktirma kotu düşünme kanamam yok sorun yok inşaallah diyor bende kalbim ağzımda bekliyorum bakalım.. Çok dua lazım şu süreçte inşaallah hayırla tamamlarız
Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alin insaallahHerkese merhaba kızlar.. ben de bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm. ben de Allah nasip ederse mart annesi olacağım. benim şuan 16 aylık bebeğim var ve onu emziriyorum. kafam çok karışık emzirdiğim içim. benim gibi olan var mı grupta. herkese çok güzel bir hamileleik temenni ediyorum
Benimde sali randevum var cok korkuyorumBenimde salı randevum saatler gecmiyor.
Hayır ben sadece aile hekiminden test yaptırdım oda öyle birşey istemedi kadın doğuma diğer hafta gideceğim bakalım inşaallah sıkıntı olmazcanım sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğin hayırlı olsun. doktor baktırmadı mı ?benimki yükselişine bakacağım dedim muayene oldum kesede görünmedi daha küçük ondan dedi