2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok heyecanlıyım acaba keseyi görecek miyiz. Aynı zamanda kalp atışını duyacak mıyız. Sizin ikinci olduğu için zamanları biliyorsundur ☺ Ben hiç bişey bilmiyorum

4 sene oldu ama insan yinede acemi oluyor çünkü her hamilelik kendine özgü sanki ilk defa yaşayacak gibi oluyorsun.

Herkese merhaba kızlar.. ben de bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm. ben de Allah nasip ederse mart annesi olacağım. benim şuan 16 aylık bebeğim var ve onu emziriyorum. kafam çok karışık emzirdiğim içim. benim gibi olan var mı grupta. herkese çok güzel bir hamileleik temenni ediyorum

Kesinlikle gitmem canım
Ben de devlet hastanesine gitmeye tövbe etmiştim. dr o kadar saygısız ve baştansavma ilgilenmişti ki.. bir de her devlet hastanesine gittiğimde hep bana mı denk gelir. çekiyorum bu insanları demiştim.:) sen sakin ol boşver düşünme..

rabbim ıslah etsin işini duzgun yapmıyorlar mesai saati içmek nedir allah bildiği gibi yapsın

Gule gule saglıkla büyütün bebeğinizi biz daha yolun başındayız cok sagolun amin insallah

adete 4gün kala ağrılarım başladıı adet agrısı gibi aynı şiddetli ama hasta olamıyodum.benim bu kadar şiddetli ağrım olmaz diye en son gittim test aldım pozıtıf çıktı o an ellerim titredi inanın sonra gittik hastaneye beta değerim 137 çıktı .salı tekrar gidicem inşallah yükselir bu arada benim 2.ci :)

Inşaallah canım yükselir hicbir sorun yaşamazsın, yaşamayız benimde ilk ve adetten 4 gün önce öğrendim ne merakmis geçen p.tesi kanda betam 141 çıkmıştı tekrar baktırmak istiyorum ama kimi baktirma kotu düşünme kanamam yok sorun yok inşaallah diyor bende kalbim ağzımda bekliyorum bakalım.. Çok dua lazım şu süreçte inşaallah hayırla tamamlarız

canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğin hayırlı olsun. doktor baktırmadı mı ?benimki yükselişine bakacağım dedim muayene oldum kesede görünmedi daha küçük ondan dedi

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alin insaallah

canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğin hayırlı olsun. doktor baktırmadı mı ?benimki yükselişine bakacağım dedim muayene oldum kesede görünmedi daha küçük ondan dedi
Hayır ben sadece aile hekiminden test yaptırdım oda öyle birşey istemedi kadın doğuma diğer hafta gideceğim bakalım inşaallah sıkıntı olmaz

Günaydin kızlar sol kasığımda agriyla uyandim kalkmadan uzaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…