Insallah canım❤Amin inşallah inanın çok çabuk geçiyor
Aynı bu sabah bende cok şiddetli kasık ağrısıyla kalktım benimde sol kasıgımGünaydin kızlar sol kasığımda agriyla uyandim kalkmadan uzaniyorum.
Aynı bu sabah bende cok şiddetli kasık ağrısıyla kalktım benimde sol kasıgım
Asiri agrim var oglumda sadece midem.bulandi hic agrim yoktu insallah bisey olmaz bebegime
Gunaydin kizlar sol kasigimda sanki igne batar gibi cimcikleme gibi bi agri var sata gore 4+4 dum sizde boyle bisey varmi
benim bat gunu lekelenmem olduda korkuyorum doktor kimyasal olabilir dedi ama cok sukur 5 gundur herangi bi kan gelmediCanim benimde aymisi oluyor arada
Benim
benim bat gunu lekelenmem olduda korkuyorum doktor kimyasal olabilir dedi ama cok sukur 5 gundur herangi bi kan gelmedi
Bata 2 gun kala 65 bat gunu 203 sabah doktordab geldim kanama oldu batin birinci gunu 298 uzerinden 4-5 gun gecti dokyor saliya gun verdi bekliyorm isteKanda bakildimi hic degerlerin kacti
Bata 2 gun kala 65 bat gunu 203 sabah doktordab geldim kanama oldu batin birinci gunu 298 uzerinden 4-5 gun gecti dokyor saliya gun verdi bekliyorm iste
Kızlar kendinizi kötüye alıştırmayın kötü düşünmeyin herşey olacağına varır Rabbim nasip ettiyse eninde sonunda gelir bol dua etmek lazım bu süreçte. Ben ilk hamileliğimde de “subhanallahi ve bihamdihi” çektim bunda da çekiyorum ilk 4 ay bebeğin salih ve sağlıklı olması için Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla bize bağışlasın inşallah
Insallah bi yildir istiyoduk cok tedirginim ve endiseliyim o yuzdenBata 2 gün kala 65
Bat günü 203
Ertesi günü 298 ise gayet normal. Yerlesme kanamasidir muhtemelen
Insallah bi yildir istiyoduk cok tedirginim ve endiseliyim o yuzden
InsallahhhBu hafta hepimiz iyi haberler aliriz insallah
Kızlar bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz