2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar sol kasigimda sanki igne batar gibi cimcikleme gibi bi agri var sata gore 4+4 dum sizde boyle bisey varmi

Bu arada kızlar benim sat 18mayis ama 1 hafta gec yumurtladim nasil hesap yapicam kac haftalik oluyor

Kızlar kendinizi kötüye alıştırmayın kötü düşünmeyin herşey olacağına varır Rabbim nasip ettiyse eninde sonunda gelir bol dua etmek lazım bu süreçte. Ben ilk hamileliğimde de “subhanallahi ve bihamdihi” çektim bunda da çekiyorum ilk 4 ay bebeğin salih ve sağlıklı olması için Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla bize bağışlasın inşallah

Bata 2 gun kala 65 bat gunu 203 sabah doktordab geldim kanama oldu batin birinci gunu 298 uzerinden 4-5 gun gecti dokyor saliya gun verdi bekliyorm iste

Bata 2 gün kala 65
Bat günü 203
Ertesi günü 298 ise gayet normal. Yerlesme kanamasidir muhtemelen

Amin canim. Bir kalp kese görebilseydik.

Kızlar bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz

Sanirim daha hicbirimiz göremedik. Kese beta hcg 1000 uzeri olunca vajinal 4000 üzeri oluncada ultrasonla görünüyor. kalp 6 haftada duyan var 7 8 9 da duyanda var. Ben oglumda 8 veya 9.haftada duydum diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…