- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Kız bırak test yapmayı artık.
Ya bu ağır kaldırma kendini yorma vs diyorlarya gerçekten etkili mi bunlar ilk ay.
İnşallah canımbat ne zaman
Bugun ögrendim bebegimi daha com kücük. Beklenen dogum tarihi 7 mart 2021
inşallah sana da nasip olurHayırlısıyla bende aranıza katılırım inşallahhamilelerin duası kabul olur duanızı bekliyorum
evet malesef. Çocuk olmasa da iş bitmiyor kiCanim internettede ilk 3 ay dikkat et diyor. Ben az az iş yapiyorum. Hic yapmadanda olmuyor evde çocuk var ama eskisi gibi de degil
yeter gariiiiiKızlar deney amacli bir ovu testi yaptim. Elimde 1 2 ovu kaldi. T çizgisi anında simsiyah oldu
Eki Görüntüle 2655222
Gözünüz aydınBugun ögrendim bebegimi daha com kücük. Beklenen dogum tarihi 7 mart 2021
kuyrukluyildiz inşallah sorunsuz geçer hamileliğin canım☺
Çok heyecanlıyım acaba keseyi görecek miyiz. Aynı zamanda kalp atışını duyacak mıyız. Sizin ikinci olduğu için zamanları biliyorsundurİnşallah canım ☺cümlemizin hamileliği öyle geçer
Çok heyecanlıyım acaba keseyi görecek miyiz. Aynı zamanda kalp atışını duyacak mıyız. Sizin ikinci olduğu için zamanları biliyorsundur ☺ Ben hiç bişey bilmiyorum
Senin daha erken bana 5 gün varBenimde salı randevum saatler gecmiyor.
1 temmuz ama hiç bir belirtim yok. Kızlar adete 4 gün var yumurtlama akıntım geliyo bu nden olurKız bırak test yapmayı artık.
Ya bu ağır kaldırma kendini yorma vs diyorlarya gerçekten etkili mi bunlar ilk ay.
İnşallah canımbat ne zaman
Geç yumurtluyor olabilirsin1 temmuz ama hiç bir belirtim yok. Kızlar adete 4 gün var yumurtlama akıntım geliyo bu nden olur
Kan verdiğiniz de doktorunuz söylemedi mi şu gün gelin diyeDoktora ne kadarlıkken gitmeli? Benim daha 4 haftalık doktorda bisey görünmez sanırım
Hayır bugun ögrendim doktor yoktu ki.. pazartesi tekrar saglık ocagında vericem artmış diye bakıcamKan verdiğiniz de doktorunuz söylemedi mi şu gün gelin diye
Doktor daha iyi yönlendirir ama sanırım 5-6 haftalıkken çağırıyorlarHayır bugun ögrendim doktor yoktu ki.. pazartesi tekrar saglık ocagında vericem artmış diye bakıcam
Insallah hayırlı haberler alırız canımDoktor daha iyi yönlendirir ama sanırım 5-6 haftalıkken çağırıyorlar
Senin daha erken bana 5 gün var
Olabilir canım sen daha iyi bilirsin. Bide illa kayıtlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen mi lazımSaglik ocagindaki doktor pazartesi gel kanini alip gebe kaydi yapalim dedi. Sanirim kan degerlerine bakicak belki yine hcg de bakar
Olabilir canım sen daha iyi bilirsin. Bide illa kayıtlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu bildirmen mi lazım