- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
Keseyi geçen hafta gördüm ben ama değerim kaçtı gördüğümde bilmiyorum salı günü kontrolüm var.inş görürümSanirim daha hicbirimiz göremedik. Kese beta hcg 1000 uzeri olunca vajinal 4000 üzeri oluncada ultrasonla gönünüyor. kal0 6 haftada dutan var 7 8 9 da duyanda var. Ben oglumda 8 veya 9.haftada duydum diye hatirliyorum
Keseyi geçen hafta gördüm ben ama değerim kaçtı gördüğümde bilmiyorum salı günü kontrolüm var.inş görürüm
6+3 şuan 5+4 de gördüm keseyi karındanKac haftaliksin. Masallah ne güzel keseyi görmüssün
Kızlar bebeği ve kalp atışını ne zaman gördünüz
6+3 şuan 5+4 de gördüm keseyi karından
Benim de bata 2 gün kala 40 çıktı. Bat günüm yarın tekrar baktırıcam. İnsallah düzenli artmıştır. Erken ögrenmek bu yüzden daha zorBata 2 gün kala 65
Bat günü 203
Ertesi günü 298 ise gayet normal. Yerlesme kanamasidir muhtemelen
Kesinlikle öyle yapın.kalp atışı için tekrar gitmezsiniz.ultrason iyi birşey değil.Ben şu an gitsem hastaneye muhtemelen keseyi görürüm ama 10gün sonra gidicem kalp atışını da duyarız o zamana inşallah
4+0 im cok hafif batma oldu solda bende deGunaydin kizlar sol kasigimda sanki igne batar gibi cimcikleme gibi bi agri var sata gore 4+4 dum sizde boyle bisey varmi
Benimki tüp bebek o yüzden gitmek zorundayım her çağırdığında :)Ben şu an gitsem hastaneye muhtemelen keseyi görürüm ama 10gün sonra gidicem kalp atışını da duyarız o zamana inşallah
Benim de bata 2 gün kala 40 çıktı. Bat günüm yarın tekrar baktırıcam. İnsallah düzenli artmıştır. Erken ögrenmek bu yüzden daha zor
Heyyy bende burdayımAyyy çok duygulandım görünce vayy bene çabuk 1 sene olmuş daha dün gibi ilk heyecanlarr...şimdi bebeklerimiz 3 aylık oldu bile
2020 mart annesi olarak sizlere hayırlı olsun diliyorum güzel anneler sağlıcakla alın hepiniz kucaklarınıza inşallah
Insallah bi sknti yoktur. Bakalm doktor sali cagirdi 1600 olmasi lazm dedi kese icin ama ben alttan baktirmicam karindan gözükmez heralde4+0 im cok hafif batma oldu solda bende de
Ben de regl gecince gideyim o zaman ya yarın bat günüm normalde. Çarşamba falan gidiyim?Benimde regliden 1 2 gün sonra salı günü 177.50 perşembe günü 359 cikti.
Aaaaaa aayyyyyy çok sevindim canım yaaHeyyy bende burdayım
Insallah bi sknti yoktur. Bakalm doktor sali cagirdi 1600 olmasi lazm dedi kese icin ama ben alttan baktirmicam karindan gözükmez heralde
Ben bat günü geçtikten sonra gittim 20 çıktı neden olabilir kiBenim de bata 2 gün kala 40 çıktı. Bat günüm yarın tekrar baktırıcam. İnsallah düzenli artmıştır. Erken ögrenmek bu yüzden daha zor
Teşekkür ederim Canikom inşallahAaaaaa aayyyyyy çok sevindim canım yaaçok mutlu oldum inan. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah